Oldal kiválasztása

A Brembo új termékétől könnyebb dolga lesz majd az autókozmetikáknak is!

Aki ért az autókhoz, az jól tudja, hogy nagyjából minden féktárcsa öntöttvasból készül, ezek találhatóak a személygépjárművekben is.

Ezzel szemben a közeljövőben viszont változás történhet, ugyanis a Brembo névre keresztelt vállalat kitalált egy szuper új termékcsaládot, mégpedig olyan féktárcsát készülnek bevezetni a piacra, aminek sokkal magasabb az élettartama, ráadásul sokkal kisebb kopást ígérnek. Ez azt jelenti, hogy ezáltal a fékpor is kevesebb lesz, ez annak lesz köszönhető, hogy a tárcsa és a fékbetét anyaga teljes mértékben meg lesz változtatva.

Az eredeti gondolat az volt a cég részéről, hogy megoldást keresnek arra, hogy a fékek korrózióját csökkentsék, erre szerettek volna megoldást találni. És ebből egyből következett is a téma teljes körű megvizsgálása, így jutottak el addig, hogy végül olyan terméket dobnának piacra, ami a fékport is csökkenti.

A termék Greentive néven került bemutatásra a nagyvilág számára, amit tudni kell róla, azok a következők: kopásálló és igencsak kemény wolfram-karbid bevonatot kaptak, amit azért fontos megemlíteni, mert így a fékbetétekről a fékezéskor csupán csak a részecskék 50 százaléka kerül a levegőbe. Ez a megoldás környezetünk megóvásához is sokban hozzájárul.

Azt viszont már most közölte a cég fejlesztési igazgatója, Alessandro Ciotti, hogy egyelőre csak luxusmodellekben kerül majd forgalmazásra a termék az ára alapján, de amint a gyártás felfut, már az olcsóbb, de prémium kategóriás járművekbe is bekerülhetnek az általuk gyártott fékek. Hiszen a Greentive fékek sokkal nagyobb élettartamúak, mint a hagyományos féktárcsák, köszönhetően a tisztább és bevonatos terméktulajdonságuknak.

Ez a fejlesztés egyébként azért is fontos az autóipar számára, mert jelenleg is köztudott már, hogy az elektromos, illetve hibrid autóknak amúgy is kisebb teljesítményű fékekre van szükségük. Ez azért van, mert a lassításnak egy részét a generátor-üzemben lévő villanymotor végzi. És mivel a környezetszennyezés szempontjából az autógyártás során egyre több mindenre kell odafigyelni, a fékpor kibocsátásának csökkentése a jövőben követelménnyé válhat.

Az autógyártás folyamatosan fejlődik és változásokon megy át, egyre több követelménynek kell megfelelni, ennek fényében a gépjármű vásárlási szokásai is változhatnak a közeljövőben, hiszen az emberek is úgy fognak új autót vásárolni, hogy odafigyelnek arra, mennyire környezetkímélő az autó, mennyire hosszú a gépjárművek élettarama és nem utolsósorban, hogy milyen újítások vannak bennük (tolatóradar, sávmegfigyelő rendszer stb.).

Azonban nemcsak az autóvásárlás az, amire egyre jobban odafigyelnek az emberek. Egyre több autótulajdonos kezd el odafigyelni arra, hogy a jelenleg általuk használatban lévő saját autó hogyan néz ki. Magyarán odafigyelnek arra, hogy az autót is folyamatosan ápolni és tisztítani kell. Hiszen minden autótulajdonos szereti, ha az autója tiszta, fényes, karcmentes. Öröm egy ilyen autóba beleülni, főleg, ha az ember minden nap használja is az autóját.

Hogy megőrizhesd autód tökéletes állapotát, ajánlanám figyelmedbe az NRG Polírt. A cég autókozmetikával, autóápolással foglalkozik, amik mellett megemlítendő a polírozás, karceltávolítás, kerámia bevonat készítése, sőt, az NRG Polír még egyedi matricák, dekorációs csíkok gyártásával és felhelyezésével is foglalkozik.

A szolgáltatásaikkal kapcsolatban minden információt megtalálsz a weboldalukon (www.nrg-polir.hu). A következő csomagok közül tudsz válogatni: alap polírozás, mély polírozás, NRG prémium polírozás, kerámia védelem, téli felkészítő csomag, alap belső tisztítás, alapos belső tisztítás, és nem utolsó sorban a komplex belső tisztítás. Mindegyik szolgáltatásuk részletes leírását megtalálod az oldalon, árral feltűntetve.

Ezt a széles palettát tekintve jól látható, hogy az NRG Polír által nyújtott autóápolási és autókozmetikai eljárások igazán prémium minőségűek és professzionálisak. Az NRG Polírt mindenkinek ajánlani tudom, akinek fontos gépjárműve szépsége és szeretnék is ezt hosszútávon fenntartani. Mindenki, aki őket választja, minőségi kezelést kap a kocsiját illetően, hiszen ők figyelnek a legapróbb részletekre is, technológiáik élvonalbeliek, ez pedig tükrözi azt a tudást és szenvedélyt, amivel a cég nap, mint nap dolgozik.

Ezzel kapcsolatosan a műhely tulajdonosa is néhány mondatban összefoglalta, hogy miért is érdemes az NRG Polírt választani.

Nagy Róbert, a cég tulajdonosa is hangsúlyozza, hogy csak és kizárólag minőségi polír pasztákkal és polírozó eszközökkel dolgoznak, ezek szükségesek ahhoz, hogy ennyire minőségi és prémium szolgáltatást tudjanak nyújtani mindenki számára. Ez a munkakör aprólékos és nagy figyelmet igénylő folyamatokat jelent, így fontos, hogy mindenki szem előtt tartsa, hogy 6-8, de akár még az is lehet, hogy 48 óráig is eltarthat egy-egy szolgáltatás elvégzése. Sőt, még egy nagyon fontos dolog, amit Róbert is megemlít az oldalon: az autó polírozást teljes hologram garanciával kivitelezik!

Ha a döntésben Neked is segítség lehet, akkor ajánlom figyelmedbe az oldalukon található vásárlói véleményeket. Képpel, névvel együtt egy-két mondatos véleményeket lehet találni az oldalukon. Ezek sok mindenkinek szoktak segíteni abban, hogy lássák, az adott cég tényleg a legjobb megoldás.

Egyébként az NRG Polírnál ajándékkártya vásárlásra is van lehetőség, ami szuper dolog, most, hogy a nyakunkon a karácsony! Mindenki ismeri az érzést, amikor karácsonyra már nem nagyon van ötlete, hogy kinek mit ajándékozzon, sőt, amikor ismét mindenkitől valamilyen unalmas és nem igen használható dolgot kapunk ajándékba, az sem valami üdítő érzés. Persze a szándék a fontos, ezt mindannyian jól tudjuk, és nem is ezzel van gond. Viszont, mit szólnál ahhoz, ha idén végre egy igazán különleges dolgot tudnál ajándékozni a szeretteid számára? Főleg annak, akinek autója is van. Erre most lehetőséged van az NRG Polír ajándékkártyájával! Légy Te is kreatív és lepd meg a szeretteid valami igazán kiemelkedővel, valami különlegessel! Az ajándékkártyáról nyugodtan érdeklődj náluk!

A cégnek van egyébként egy szuper blogja is, ahol az autókozmetikával, polírozással, autóápolással kapcsolatban izgalmas cikkeket olvashatsz, így a témában is sokkal jobban képbe tudsz kerülni. Ha esetleg kérdésed merülne fel a szolgáltatásaikkal kapcsolatban, akkor eléred őket ezeken az elérhetőségeken: nrgpolir@gmail.com, +36-20-287-5788, 1165 Budapest, Íjász utca 17.Viszont az nagyon fontos, hogy ha személyesen szeretnél bármit is elintézni, megkérdezni stb., akkor előbb telefonálj oda, mert a nyitva tartás náluk egyeztetés alapján működik.

A leírtak alapján szerintem most már Te is képbe kerültél azzal, hogy mennyire fontos odafigyelni az autód külső és belső tisztítására és ápolására. Ha rendszeresen karban tartod/tartatod a gépjárművedet, akkor még jó sokáig élvezheted a szépségét. Legyen szó az autó, vagy csak a fényszórók polírozásáról, kerámia bevonat elkészítéséről, karceltávolításról, vagy akár matricák legyártásáról és felhelyezéséről, jusson eszedbe, hogy a legminőségibb szolgáltatást Budapesten az NRG Polír tudja nyújtani neked, erről az oldalon található beszámolók is megerősítésként szolgálnak. Róbert, a műhely tulajdonosa, biztosít mindenkit, aki betér hozzá, hogy a nála elvégzett szolgáltatások után minden ügyfél tiszta, ragyogó és karcmentes gépjárművel távozhat.