Oldal kiválasztása

Nekünk, nőknek, szinte velünk született vágyunk és álmunk, hogy az esküvőnkön minden szem ránk szegeződjön

 

…valódi királynőként vonulhassunk az oltár elé.

Angel Moletti De Luxe Esküvői ruhaszalon Plus Size méretű esküvői ruhák.

Már kicsi korunktól fogva épül a terv, a pontos forgatókönyv arról, hogyan lehetne ez a nap a legtökéletesebb, de aztán az élet közbeszól, és arcul csap a valóság:

komoly munkát kell abba fektetnünk, hogy valóban úgy történjen minden, ahogyan azt elképzeltük.

 

Mivel az esküvő minden nő számára egy kiemelt fontosságú esemény, az a nap, amikor mindenki az ő tündöklését figyeli, egy dolog biztos: a kinézetben nem köthetünk kompromisszumot. Mindennek tökéletesnek, vagy még annál is jobbnak kell lennie.

Ahhoz, hogy egy menyasszony valódi hercegnőnek érezhesse magát, a legfontosabb kritérium, hogy megtalálhassa a tökéletes, ő hozzá legjobban passzoló esküvői ruhát!

Vannak olyan arák, akiknek ez a feladat nem rejt kihívásokat, másoknak azonban rendkívül nehéz feladat. Sokszor az elképzeléseink a gyakorlatban egészen másként működnek, az alkatunk, az adottságaink nem engedik meg azt, hogy a megálmodott fazont válasszuk…vagy mégis?

Kiváltképp a plus size-os méretekkel rendelkező menyasszonyok vannak nehezített helyzetben, ugyan is a nekik szánt esküvői ruha kínálat jóval szegényesebb általánosságban, mint amik közül az átlagos méretekkel rendelkező menyasszonyok szemezgethetnek.

De a nagyobb méretet viselő menyasszonyt is megilleti a jog, és szerencsére a lehetőség is, hogy azon a bizonyos nagy napon ő legyen a világon a legszebb, pusztán jó helyen kell keresnie.

Az Angel Moletti esküvői ruhaszalon pontosan azért jött létre, hogy a Curvy lányok is megtalálhassák álomruhájukat, megfelelő méretben, minőségben és kivitelezésben.

De nem csak nagy méretű ruhák széles választékát találhatjuk itt, hanem rendkívül kedves és odaadó segítséget is, olyan szakembereket, akik miután megismerték a menyasszony elképzeléseit, igyekeznek valóra váltani a legmerészebb álmokat is.

Angel Moletti De Luxe Esküvői ruhaszalon Plus Size méretű esküvői ruhák.

Itt egy nagy méretű menyasszonynak sem kell kompromisszumot kötnie, ami a ruhát illeti, és maga a ruhapróba is az öröm, a várakozás és a boldog izgalom jegyében telik.

Legyen szó akár előre legyártott, méretre igazított, vagy egyedileg megvarrt ruháról, az biztos, hogy minden milliméterében a menyasszony kedvére szolgál majd, kiemeli erősségeit és olyan hatást kelt, hogy aznap senki ne tudja majd a szemét róla levenni.

A szalon Budapesten, könnyen megközelíthető helyen található, árszabása kedvező, a piaci normákhoz igazított, nem elrugaszkodott.

Ráadásul nem csak a tökéletes ruha kiválasztásában tudnak itt segíteni, de kiegészítő szolgáltatásokként akár nagyszerű kiegészítőket is rendelkezésre tudnak bocsájtani, továbbá fodrászt, aki elkészíti a tökéletes frizurát, vagy virágkötőt, aki megálmodja a leglélegzetelállítóbb menyasszonyi csokrokat és nem utolsó sorban stylist-ot.

Egy valóban hiánypótló szolgáltatás, egyedi hozzáállás az, ami az Angel Moletti esküvőiruha szalon sikerét töretlenül biztosítja.

Angel Moletti De Luxe Esküvői ruhaszalon Plus Size méretű esküvői ruhák.

A titok a vállalkozás mögött álló emberekben, a lélekben, lelkesedésben és a célban van, hogy az ide érkező nők életük legszebb napját valóban az álmukat megtestesítő formájukban élhessék át.

Ha te is azt szeretnéd, hogy plus size méretekkel rendelkező menyasszonyként ne kelljen dupla köröket futnod, falakba ütköznöd, ne talán csalódásokon keresztül menned, nincs más dolgod, mint a ruha keresését az Angel Moletti szalonban kezdened!

Mert itt valóban elhiheted, hogy te is megérdemled, hogy képes vagy rá, és meg is van hozzá a lehetőséged, hogy a nagy napon igazán gyönyörű lehess!

Elérhetőségek: www.kokenyesigabriella.hu