Oldal kiválasztása

Ha már otthon töltjük legtöbb időnket mostanság, a legjobb, amit tehetünk, hogy minden szempontból komfortossá tesszük otthonunkat.

Lakberendezés

Nem árt az sem, ha egy kis vérfrissítést alkalmazva új energiákkal és benyomásokkal töltjük fel a belső tereket.

A legfrissebb divat abszolút a minimalista elképzeléseket helyezi előtérbe, letisztult föld színek, nagy, üres felületek, egyszerű vonalvezetések… de van, akinek ez nem elég. Az ízlés és a stílus fontos szerepet játszik egy otthon berendezésében is. Vannak ugyan olyanok, akik az ilyen egyszerűbb berendezésért rajonganak, és akkor érzik maguk körül rendezettnek a környezetet, ha minden el van pakolva, nincsenek úgynevezett porfogók a térben. Ugyanakkor mások rajonganak a részleteségért, szeretik a jó minőségű és kidolgozott kiegészítőket. Most, karácsony tájékán a díszítés amúgy is kiemelt fontosságúvá válik a legtöbb helyen, előkerülnek az ilyenkor használatos díszpárnák, a mécsesek, és díszek kerülnek a polcokra, asztalokra egyaránt.

Jól jön hát egy-két olyan beszerzési forrás, ahonnan különleges és elegáns darabokra tehetünk szert.

A legtöbb lakberendezési áruház már előrukkolt a karácsonyi árukészlettel és díszekkel, figurákkal tette tele polcait. Vannak azonban olyanok is, akik az év ezen időszakában is inkább olyan berendezési tárgyakat, díszeket és kiegészítőket választanak, melyeket nem csak most, de akár egész évben is használhatnak. Ha olyan színeket veszünk számításba, melyek fényesek, feltűnőek, akkor miért is ne lehetne egyes elemeket tekintve egész évben karácsony?

Nézzünk csak meg erre néhány gyakorlati példát!

Ott vannak például a mécsestartók, a gyertyák és párologtató illatosítók. Ezeket egész évben használhatjuk akár, ha kedveljük őket, nem csak a téli időszakban kerülhetnek elő a szekrényből. Ha olyat választunk, melynek a külseje kicsit fémes, metálos, vagy éppen szép üveg, akkor jól passzolhat a karácsonyi dizájnba is, ugyanakkor nem csak kifejezetten karácsonykor passzol jól a lakás teljes dekorációjába. A lakberendezés területén párologtatók, illatosítók tekintetében pedig számos olyan lehetőség van, amikor az illat cserélhető, de az üveg vagy kerámia alap állandó, így ezek is örök darabnak számítanak.

Aztán játszhatunk a lakásban a textíliákkal is, ha észrevétlenül szeretnénk karácsonyi hatást kelteni. A fenyőzöld a pirossal vegyítve akaratlanul is karácsonyi hatást kelt, de ezeket később külön is használhatjuk, ha jól illik az otthon színvilágába. De ugyan így lehet ünnepi jellegű a fehér, a szürke, az arany és az ezüst is. Nem kell megijedni a dominánsabb, feltűnőbb színektől sem, hiszen főleg egy letisztult környezetben még jól is mutat egy kis domináns szín.

Az evőeszközök, poharak, kínálótálak tekintetében is nyugodtan lehetünk ünnepélyesek, ha ezt ízlésvilágunk megengedi. Nincs is fennköltebb, mint egy csodás kristálypohár készlet, egy nagyszerű és elegáns porcelán tányér szett kíséretében! Ezeket szintúgy használhatjuk egész évben, nem kell őket elpakolnunk pusztán azért, mert nincsen ünnep.

És hogy hol szerezhetjük be mindezeket?

Számos helyen elérhetőek szép darabok, de ha az igazi minőségre hajtunk, és hosszú távon szeretnénk használni a megvásárolt eszközöket, érdemes ellátogatnunk a Budapesti Gallery A-ba, ahol Magyarországon egyedülálló módon elérhető a Ralph Lauren Home lakberendezési részlege.

Itt megtapasztalhatjuk az igazi elegancia megtestesülését, a jó minőség és a magas színtű esztétikum társulását, és a kortalan nagyság érzését egyaránt!

Ha te sem vagy az, aki télapó és angyalka figurákkal rakná tele szívesen a lakást, de szívesen kölcsönöznél otthonodnak elegáns módon ünnepi hangulatot, mindenképp be kell nézned ide! A galéria kedves dolgozói készséggel segítenek neked a legoptimálisabb termékeket kiválasztani!

Elérhetőség:

  1. Budapest, Falk Miksa u. 5 . Telefonszám: + 36 (1) 951 5468

Facebook: GalleryA.budapest/