Oldal kiválasztása

Beköszöntött a február, így már csak egy hónap, és újra itt a tavasz.

Bár minden évben nagyon várjuk ezt az időszakot, a természet újraéledését, az első igazán meleg napsugarakat, talán idén különösen jelentőségteljes, hogy jöjjön a jó idő!

Nagy szüksége van most a lelkünknek egy kis feltöltődésre, a sok bezártság után, a tavasz beköszöntése talán valójában is egy új kezdetet hozhat!

 

Érdemes ilyenkor tudatosan is odafigyelnünk magunkra, és megtennünk a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy a lehető legboldogabb lelki állapotot élhessük meg!

Csinos ruha vásárlása

 

A nőknél sokat nyom a latba az öltözködés és az is, milyen színeket, fazonokat és formákat viselnek. Ráadásul az év ezen időszakában sokan diétába is kezdenek, megváltozik az alakjuk, a kabátok lekerülnek, tehát itt az ideje a ruhatár frissítésének!

 

De hogyan is álljunk ennek neki? Hogyan áll össze egy praktikus tavaszi ruhatár?

 

Minden képen be kell szereznünk néhány kényelmes és csinos nadrágot, amit jól kombinálhatunk cipőkkel, táskákkal és egyéb kiegészítőkkel.

Aztán kelleni fog néhány csinos, de azért meleg pulóver, ami jól viselhető akár egy sétához, de alkalomra, különleges eseményre is egyaránt!

Hosszú és rövid ujjú pólókat is érdemes beszerezni, hiszen ebben az időszakban a legoptimálisabb a réteges öltözködés, ilyenkor az időjárás még gyakran változik, nem árt, ha gyorsan tudunk reagálni akár 5-10 fokos hőmérsékleti eltérésekre is.

Ilyen tájban gyakori a csapadékos vagy szeles idő is, így nem árt, ha van néhány vízhatlan darabunk, és a cipőink között is vannak olyanok, melyek nem áznak be! Emellett pedig jól jöhet néhány vékonyabb anyagú sapka is, amit jól használhatunk kiegészítőként a szabadba.

Ebben az időszakban már felkerülnek a napszemüvegek, így abból is érdemes beszerezni néhányat. Így már össze is állítottunk egy olyan ruhatárat, melyet jól kombinálva, kényelmesen használhatunk minden alkalomra.

 

És hogy hol szerezzük be a ruhákat?

 

Nos, erre természetesen számos lehetőség adódik, de ha valóban egyedi és minőségi kinézetre törekszünk, akkor jól meg kell fontolnunk, hol vásárolunk.

A mi választásunk a Scarlet Fashion, ami Magyarország egyik legjelentősebb női divat áruháza és webáruháza, termékeit már több viszonteladó partner is értékesíti.

A filozófia nem más, mint hogy a divat mindenkié, így nagyon széles stílus és méret választék is elérhető kínálatukban.

Fontos az egyediség, minden darabból csak néhány elérhető méretenként, így érdemes résen lenni, és folyamatosan rajta tartani szemünket az újonnan érkező kínálaton!

Személyes vásárlásra Budapesten, a 20. kerület, Ady Endre utca 68-71 szám alatt van lehetőség, de ha erre nincsen lehetőséged, online is meg tudod rendelni rendkívül jó minőségű és álomszép női ruháikat. (www.scarletfashion.hu)

Kérésre szívesen adnak tanácsokat is a divat területén, készséggel segítenek összeállítani számodra egy-egy viseletet, komplett szetteket, vagy akár egy egész, szezonális ruhatárat!

Érdemes őket a közösségi oldalakon keresztül is követni, folyamatos kommunikációt folytatnak és nagyon hasznos információkat osztanak meg itt a követőkkel.

Ne késlekedj, a jó idő hamarabb itt lesz, mint gondolnád, és addigra érdemes felkészülnöd, kiegészíteni ruhatárad a szükséges új darabokkal!

Közérzeted sokban múlik azon, hogyan érzed magad bőrödben, így, ha erre figyelmet szentelsz, elérhetővé válik egy sokkal magabiztosabb megjelenés, egy csinosabb küllem!

Szanyi Brigitta, a Scarlet Fashion tulajdonosa szívét lelkét adja azért, hogy elérhetővé tegye az igazi olasz divatot, és saját tervezésű kollekcióit a Magyar nőknek!