Oldal kiválasztása

A takarítás mindenki számára ismerős tevékenység…de miért is érdemes a minőséget választanunk? Ebből a cikkünkből megtudhatod!

Az autók tisztán és ápoltan tartása nem csak az esztétikum szempontjából fontos, egészségünk és a pénztárcánk érdekében is oda kell figyelnünk erre a tevékenységre.

Az autó ugyan is sokkal gyorsabban veszít az értékéből, ha nem ápoljuk megfelelő képen, és mivel egy kifejezetten zárt légtérről van szó, így a fertőtlenítés fontosságát sem lehet eleget hangsúlyozni.

Na, de kezdjük az elején.

A takarítás mindenki számára ismerős tevékenység, jó esetben mindenki végzi naponta valamilyen formáját valahol. Az alapvető célja, hogy eltüntessük a szennyeződéseket, portalanítsunk, és megóvjuk a felületek állagát. A háztartási takarítószerek létjogosultságát nem kérdőjelezhetjük meg, de mi a helyzet a gépjárművekkel? Itt ugyan ezek a vegyszerek szükségesek?

A kérdés természetesen költői, hiszen mindenki tudja az egyértelmű választ: nem! Ugyan is, ugyan vannak átfedések, és vannak olyan anyagok, felületek, melyek mind a két térben megtalálhatóak, de sok olyan felület is van a kocsikban, amelyeket otthonunkban nem fedezhetünk fel. De, ami még ennél is lényegesebb tény, hogy egészen másmilyen hatások érik a kocsit, mint a belső tereket, és ennek eredményeképpen másmilyen szennyeződésekkel is kell megbirkóznunk ebben a helyzetben. A leglátványosabb terület az autó külseje, hiszen ez koszolódik a leggyorsabban és leglátványosabban. Azért is jól meg kell választanunk, mivel takarítjuk ezt a nagy felületet, mert a makacs szennyeződések eltávolításához hatékony vegyszerek kellenek, ugyanakkor kíméletesek is, hiszen nem engedhetjük, hogy megmarják vagy mattá tegyék a felületeket. Ráadásul itt olyan szennyeződések is előfordulhatnak, mint a szálló rozsda, az olaj, a korom és így tovább, amiktől nem lehet csak úgy egyszerűen megszabadulni.

Az üvegek tisztasága is elengedhetetlenül fontos, hiszen ezeken keresztül látunk ki az autónkból. Ha a felületek nem elég tiszták, karcosak, vagy zsírosak maradnak tisztítás után, az csökkenti a kilátási lehetőségeket, és ezzel veszélyes helyzetbe is sodorhat a nem megfelelő tisztítás minket. Ezen tényekből adódóan nem elég pusztán csak lemosni az autót, egy több lépéses, profi vegyszerekkel történő autómosás szükséges ahhoz, hogy valóban értelme legyen munkáknak. Ha nem csak úgy ímmel-ámmal akarjuk autónkat letisztítani, hanem figyelni szeretnénk az apró részletekre is, és még a legkisebb mikró karcolásokból is el akarjuk tüntetni a lerakódott koszt és szennyeződéseket, professzionális autóápolási termékeket kell választanunk.

Akkor is nagyon fontos a makulátlan tisztaság, ha autónk külsején valamilyen felületkezelést, polírozást vagy védő réteget szeretnénk alkalmazni. A felületek profi kezelése előtt nagyon alaposan, maradéktalanul el kell távolítanunk az összes szennyeződést, hiszen egyébként bezárnánk azokat a védőréteg alá, ami a felület súlyos károsodását is okozhatja. De megfelelő vegyszerekkel és kielégítően felkészült technikával eltávolíthatjuk a legapróbb szennyeződéseket is és professzionális felületkezeléseket hajthatunk végre autónk külsején. Még fontosabb a hatékonyság és kíméletesség, amikor az autó belső tereiről van szó. Itt is lényeges az esztétikum, főleg, ha különleges anyagból készült a belső tér, (mint például az alcantara) de még fontosabb az egészségünk, és ezért is tehetünk profi takarítással. Az autó belsejében szinte mindent megérintünk.

A kormány, a váltó, a gombok és karok, a kilincsek fokozottan ki vannak téve a zsírosodásnak, de könnyedén megtapadnak rajuk a vírusok és baktériumok is, melyek károsíthatják egészségünket.

A szennyezett autó belső része komoly betegségek következménye is lehet

De biztosan mindenki találkozott már olyan autó belső térrel, ahol a felületek csúnyán karcosak, mattak vagy éppen zsírosan csillognak, koszosak. Ezek mind a nem megfelelő vegyszerek és a nem megfelelő takarítási módszerek következményei. Egy igazán hatékony tisztítót használat közben szinte már dörzsölni sem kell, hiszen leoldja a koszt és a lerakódásokat, specifikusan, a felület igényeinek megfelelően tisztít. Az ápolók pedig visszaadják az anyagok eredeti textúráját, hatékonyan hidratálnak, és nem hagynak szilikonos, zsíros érzetet maguk után. Az ülések, de különösen a szövetek tisztítása is a legtöbbször bonyolult, idő és munkaigényes folyamat, és ha nem megfelelően végezzük el a tisztítást, nagy károkat is okozhatunk. Azonban jól működő, hatékony vegyszerekkel a folyamatok lerövidülnek, az eredmények látványosabbak, pénzt és időt is spórolhatunk.

 

 

Ilyen vegyszereket találni nem egyszerű a piacon. A boltok polcain a legtöbb termék silány minőségű, csak látszólagosan eredményes, és összességében akár károsíthat is ahelyett, hogy ápolna. Az autótisztításhoz és ápoláshoz szükséges vegyszereinket ezért mindenképpen megbízható forrásból kell beszereznünk. Egy olyan helyről, ahol a legszigorúbb elvek szerint válogatják össze őket, ahol magas színvonalú a minőség ellenőrzés és nem kell félnünk a csalódástól. Magyarország egyik legkiválóbb, szakmai szempontból leghitelesebb webáruháza, az rrtuning.hu kizárólag a piac legjavát hozza el számunkra. Náluk senkinek nem kell minőségi kompromisszumokat kötnie, és attól sem kell félni, hogy bármely termék csalódást okozna használat közben.

Az oldalon található márkák a piac legjobbjai, sokszorosan bizonyított, nem ritkán nemzetközileg is elismert termékek, melyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek! Legyen szó akár ipari környezetben végzett, professzionális autótisztításról vagy autókozmetikáról, de lehet akár otthoni személyes munkavégzés, a termékek tökéletesen helyt állnak, és elvégzik feladatukat úgy, hogy közben a legnagyobb biztonságban érezhetjük járművünket. A jó vegyszerek ismérve, hogy felhasználásuk is egyszerű, nincs hozzájuk feltétlenül szükség extra eszközökre, gyorsan és könnyű szerrel tisztítanak, fertőtlenítenek és ápolnak.

De az RR Tuningnál nem csak az autóipari tisztító és ápolószereket lehet beszerezni, hanem a tökéletes eredményhez szükséges rongyokat, keféket, vödröket, pumpákat, spriccniket és egyéb eszközöket is. Ráadásul az online felületükön egyszerűen és gyorsan leadhatjuk a rendelésünket, nem kell értük utazni, feltétlenül boltba menni, ami a jelenlegi különleges helyzetben szintén nagy előnyt jelent.

További vonzó tényező, hogy az RR Tuning vásárlói hűségét egy pontgyűjtő rendszerrel is rendszeresen meghálálja. Mindenki, aki náluk vásárol pontokat kap, melyeket a következő vásárlás alkalmával kedvezményekre válthat be. Érdemes hát jól szét nézni a weboldalon, és alaposan bevásárolni a takarításokhoz. Ha elég figyelmesek vagyunk, láthatjuk, hogy a professzionális autókozmetikai szerek mellett otthoni takarításhoz is vásárolhatunk itt, így egy helyről, könnyedén és gyorsan szerezhetjük be, ami csak kell.

Az RR Tuning nagyságát az is mutatja, hogy viszonteladói hálózata folyamatosan bővül a cégnek. Egyre több helyen találkozni az általuk forgalmazott termékekkel, és a velük való együttműködésben minden vállalkozás sikeressé válik, hiszen szuper lehetőségeket, nagyszerű árakat és még ennél is jobb támogatást biztosítanak együttműködő partnereiknek. Nem is kérdés tehát, hol érdemes körülnézni, ha autóápolási vagy tisztító szerekre van szükségünk. Ha nem érjük be kevesebbel, mint a legjobb minőséggel, de szeretnénk széles választékból kiválasztani, pontosan mire van szükségünk, ha szívesen olvasgatnánk fontos információkat a termékekről és örülnénk neki, ha lenne kitől kérdezni, ha elakadunk, akkor irány az RR Tuning weboldala! www.rrtuning.hu