Oldal kiválasztása

…De neked autótulajdonosként az autóápolásra is gondolnod kell!

Nem meglepő, de sajnos idén több cég is bevétel kieséssel küzd, illetve küzdött, ez köszönhető a jelenleg is tomboló világjárványnak.

És bizony ez a jelenlegi helyzet az autóiparra is rányomja a bélyegét.

Mint kiderült, több autóipari cégnél is csökkent az értékesítés, ezáltal a bevételük is jócskán megcsappant. Erről számolt be a Volkswagen AG haszongépjármű gyártó részlege is, a Traton SE, az ő ár bevételük sokat romlott a tavalyi évhez képest.

És hogy számokban is lássuk a helyzetet: tavalyihoz képest 21 százalékkal csökkent a bevétele a cégnek, ami azt jelenti, hogy a 2019-es év 19,8 milliárd eurójához képest 2020-ban csak 15,7 milliárd eurót sikerült produkálniuk. Az idei év első kilenc hónapjában a Volkswagennek csupán 145,9 ezer autóbuszra, illetve teherautóra lett megrendelésük, ami az előző, 2019-es évhez képest 14 százalékkal kevesebb (gyors matek, 2019-ben 169,7 ezer megrendelésük volt). És ha már a számoknál tartunk, azt is elárulom, hogy a megrendelések és a leszállított áruk aránya az idei év első kilenc hónapjában 1,14 volt, ami tavaly viszont 0,95 volt. Azért ezt mindenki beláthatja, hogy ezek durva különbségek.

De egész Európában megfigyelhető, hogy az autóbuszok eladása eléggé csökkent, 21 százalékkal kevesebb lett az eladás a tavalyihoz képest. A változások a világ minden területén megfigyelhetőek, hasonló megrendelési számokban történő változások és bevétel kiesések minden országban érintik a cégeket. Legyen szó akár autóiparról vagy bármilyen más területről.

Ami fontos, hogy a gépjárművek használata nem változott semmit sem. Ezek a számok csak arra vonatkoznak, hogy az új autók vásárlásában látszódik a csökkenés és ez nem csak a Volkswagenre vonatkozik (de az előbb említett számok viszont csak rájuk vonatkoznak). Igaz, hogy a járvány miatt kevesebbet – sőt, szinte semennyit sem – utazunk, az autóinkat ugyanúgy használjuk. Tavasszal, az első hullám idején a lakosság otthon maradt, ha tehette, viszont most már látjuk jól, hogy a teljes elszigetelődést és a vele járó kellemetlenségek nem csak a lelkileg, de gazdaságilag is mindenkit tönkre tudnak tenni.

Most, hogy sajnos a második hullám is elérte az országot és ismét különleges intézkedésekre van szükség, elengedhetetlen, hogy még jobban odafigyeljünk magunkra, szeretteinkre, barátainkra, kollégáinkra. Viszont a tél is közeleg, ez pedig azt jelenti, hogy az autóink extra figyelmet érdemelnek. A hideg és latyakos tél a kocsikat is jobban megviseli, így aztán fontos, hogy minden autótulajdonos kellőképpen tisztítsa és ápolja a gépjárművét.

Erre pedig tökéletes megoldást nyújt az NRG Polír!

Ők ugyanis autókozmetikával, ápolással, autópolírozással foglalkoznak, sőt, tevékenységi körükhöz tartozik még a kerámia bevonat elkészítése, illetve a fényszórók polírozása, de még a karceltávolítás is.  Összességében kijelenthetjük, hogy az NRG Polír egy igazán professzionális szinten működő autóápolási és autókozmetikai cég.

Ha Te is azok közé tartozol, akik attól a legboldogabbak, ha az autójukat is szenvedéllyel szerethetik és szenvedélyesen törődhetnek a kocsijuk szépségével, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen ez NRG Polír pontosan abban nyújt hatalmas segítséget az autótulajdonosok számára, hogy az autóik szépségét hosszútávon megőrizzék. A cég mindent igyekszik megtenni azért, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsanak mindenkinek. Szolgáltatásukban szinte már majdhogynem kézzel fogható a szenvedély és a szeretet a kocsik iránt. Ráadásul élvonalbeli technikákkal dolgoznak, a szolgáltatásuk minőségét pedig az is mutatja, hogy figyelnek még a legapróbb részletekre is.

Ha felmész az oldalukra, részletes leírást találhatsz a szolgáltatásaikról, illetve mindegyiknek ott van feltűntetve külön-külön az ára is. Ami a szolgáltatás minőségét illetően igazán kedvező árnak számít. A pénzedért náluk biztosan azt kapod, amit ígérnek. Van náluk például „alap polírozás”, ami azt jelenti, hogy alaposan lemossák a kocsidat, így eltűntetve róla még a legmakacsabb szennyeződéseket is. Ezután pedig jön a fényesítő Polír, amivel a karceltávolítás is történik, ez pedig szép, új fényt ad a gépjárműnek. A végén pedig egy wax réteget is kap a fényezés. Ez az egész nagyjából egy munkanapot veszi igénybe.

Ha esetleg a „mély polírozás” szolgáltatást választanád, akkor számolj azzal, hogy az körülbelül két munkanapot vesz igénybe. Ugyanis itt az alapos tisztítás után egy mélyebb karceltávolítás következik, ami viszont már egy többlépcsős folyamat, ugyanis itt első körben a mélyebb karcokat távolítják el, utána pedig egy hydrosealant bevonattal kap egy fényesítő polírt, ez tartósítja a fényezést. Ennél az eljárásnál nagyon fontos, hogy a kocsit legalább 7 órán át nem érheti víz egyáltalán. Ha ezzel is megvannak, akkor következő lépésben a gumikat és a műanyag részeket ápolják le. Ennél a szolgáltatásnál még egy ajándék ózonos belső fertőtlenítés is jár.

Az NRG Polírnak ezeken felül több különböző szolgáltatása is van, amiről olvashatsz az oldalukon. Van lehetőség arra is, hogy ajándékkártyát vásárolj, aminek az a legjobb tulajdonsága, hogy az NRG Polír által nyújtott szolgáltatásokat ajándékkártya formájában bárkinek ajándékozhatod, akinek autója van és szeretnéd meglepni vele az illetőt.

Az oldalukon a műhely tulajdonosának, Nagy Róbertnek a pár soros leírását is megtalálod, az ő szavaival élve: „garantálható a tökéletes végeredmény”. Az NRG Polír prémium minőségű pasztákkal és polírozó eszközökkel dolgozik, ez fontos az ő szakmájukat tekintve, hiszen a szolgáltatásuk nagy figyelmet és aprólékos munkát igényel. A folyamatok 6-8, de akár 48 órát is igénybe vehetnek, attól függően, hogy ki melyik szolgáltatást választja.

Róbert már évek óta ezen a területen tevékenykedik, neki a munkája egyben a hobbija is. Mivel ügyelnek a részletekre, képesek az autókat szinte újjá varázsolni. Szerinte is fontos, hogy a gépjárműtulajdonosok odafigyeljenek arra, hogy az autójuk kívül-belül ragyogjon, hiszen ki ne szeretne minden nap igényesen kinéző, tiszta autóba ülni? Ő garantálja, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtja minden ügyfelének ráadásul a legkedvezőbb áron.

És ha ez még nem lenne elég, az oldalon még az ügyfelek beszámolóit, ajánlóit is el lehet olvasni, ez sokaknak segít abban, hogy tudják, jó helyen vannak, jó választás, ha autókozmetika és autóápolás szempontjából az NRG Polírt választják. Ha esetleg mégis kérdés merülne fel, nyugodtan keresd őket az alábbi elérhetőségeken:

1165 Budapest, Íjász utca 17., +36-20-287-5788.

De ha könnyebb, akkor az oldal alján az űrlapot is kitöltheted. Csupán meg kell adnod a teljes nevedet, az email címedet, illetve, ha szeretnéd, akkor a telefonszámodat (de ez nem kötelező). Fontos, hogy ne felejtsd el bepipálni a GDPR elfogadó rubrikát is, máskülönben nem fogod tudni elküldeni nekik a kérdésedet.

Az autóápolás és autókozmetika témakörben pedig számos blogbejegyzést elolvashatsz az oldalukon. Ha érdekel a téma, ha szereted az autókat, akkor mindenképp ajánlom Neked, hogy olvasgass egy kicsit a blogukon!