Oldal kiválasztása

Hasonló esetekről már korábban is lehetett hallani, azonban most ugyanúgy, mint korábban, a hír ugyanúgy meglepte az embereket.

Autóalkatrész

A Volvo ugyanis nemrég érdekes töréstesztet végeztetett el a gépjárművein, ez azt jelenti, hogy daruval felemelték legalább harminc méter magasba az autókat, amiket aztán elengedtek, majd – a fizikai törvényeket nem meghazudtolva – a gravitáció segítségével földet is értek.

Ez a törésteszt arra volt jó, hogy a vállalat megmutassa, mennyire fontos, sőt, elsődleges számukra a biztonság, ha autógyártásról van szó.

A kérdés persze egyértelműen felmerült, gondolom benned is: minek volt erre szükség, ha a gyárnak külön laborja van arra, hogy a különböző ütésbiztonsági kérdéseket megvizsgálja a kocsikat illetően? A választ pedig egyértelműen meg is határozták. Azért volt fontos és érdekes kipróbálni ezt a töréstesztet, mert így meg tudták nézni, hogyan viselkedik az autó extrém körülmények között. Ráadásul ezen extrém körülmények között a mentéssel foglalkozó szakemberek is gyakorolni tudták a mentés folyamatát, így szerezve nagyobb tapasztalatot az utasok kiszabadításában.

Ezzel az „autókat a magasból a földre dobáló” – vizsgálattal képes a cég a kamionba vagy vonatba rohanó, illetve az egy résztvevős baleseteket szimulálni. Manapság pedig az ilyen balesetekből egyre több van, érdemes tehát ezeket a törésteszteket is úgy végezni, hogy ezeket a balesettípusokat is górcső alá vegyék.

Az effajta baleseteknél az utasok, akik ilyen esetekben az autókba rekednek, nagy valószínűséggel bizony kritikus állapotba kerülnek, emiatt pedig fontos, hogy minél hamarabb ki is mentsék őket a kocsikból. Ehhez a szakembereknek meg kell tanulniuk, hogyan kell szakszerűen használni az erővágókat. Ennél a vizsgálatnál a Volvo összesen 10 autót dobott le a magasból. Ezekből a vizsgálatokból részletes jelentést is készítettek, ezt a cég ingyenesen hozzáférhetővé tette, így világszerte bárki informálódhat ezzel kapcsolatban. Ezzel lehetővé teszik sok országban, hogy a balesetek helyszínére kiérő mentőcsapatok sokkal jobban fel tudjanak készülni és akár több ember életét is meg tudják így menteni.

Az utakon rengeteg baleset történik nap, mint nap, most pedig, hogy jön a tél, a csúszós utak még több veszélyforrást jelentenek majd. Sok baleset ilyenkor abból adódik, hogy túl hamar sötétedik és a fáradt sofőrök munka után már nem biztos, hogy annyira éberek, hogy mindent észre vegyenek az utakon. De problémát okoz az is, hogy rengeteg autótulajdonos nem cseréli le időben az abroncsokat és még akkor is a nyári gumikkal autóznak, amikor már az első hó is leesett. Éppen ezért minden évben a gumiszervizek, de még a mentősök is elmondják, hogy mindenki időben cserélje le a kerekeket az autóján. De ami emellett még szintén megemlítendő, az az utakon való magatartás. Ez alatt arra gondolok, amikor a vezetők a ködlámpát használják – mert ugyebár rossz időjárásnál használni kell – és amikor egy autós szembe jön velük, akkor nem kapcsolják le. Ez azért is nem annyira kedves dolog, mert a lámpából áradó fény annyira erős, hogy a sofőr szemébe teljesen belevilágít.

Mindenesetre azt meg kell jegyezni, hogy nem csak balesetek miatt kell a kocsikban alkatrészeket cserélni, illetve nem csak akkor kell néha le – és kitakarítani a kocsit, ha az új barátnőnket szeretnénk elvinni egyet autókázni. Az autókat folyamatosan ápolni és tisztítani kell, a rendszeres vizsgálatok során pedig akár a különböző alkatrészeket is cserélni kell. Hiszen minél jobban és minél gyakrabban használja valaki a kocsiját, annál nagyobb a valószínűsége, hogy hamarabb kell cserélni benne valamit (vagy éppen gyakrabban).

Erre kiváló lehetőség az alkatreszes.hu autókozmetikai és autóalkatrészes webáruháza. Minden, amire szükség van a járművekhez, az náluk megtalálható. Éppen ezért is olyan ideillő a cég szlogenje: „Jól jön majd az alkatrészes, ha nincsen éppen alkatrészed.”

A cég mostanra már egész Magyarországon bővíteni tudták a viszonteladói hálózatukat, ezáltal rengeteg ember akár több országban is hozzá tud férni a hatalmas kínálatukhoz és megvenni minden szükséges alkatrészt és/vagy kelléket az autóápoláshoz. És ez nem csupán csak szavak, több millió termék vásárolható náluk, ezek akár azonnali szállításra is készek, hiszen nagyon sok termék raktáron van, így nem kell a vásárlóknak heteket várniuk arra, hogy egyáltalán kiszállításra kerüljön a megrendelt árujuk.

Az évek alatt a cégnek sikerült elérnie, hogy országszerte jelentős szerepet alakítson ki magának az autóalkatrészek és autókozmetikai termékek kereskedelmében. Ez fontos mérföldkő a cég számára, míg a látogatóknak és vásárlóknak egy érv a többi közül arra, hogy náluk vásároljanak.

És miért is ne akarna egy autótulajdonos az alkatreszes.hu webáruházból vásárolni?

A cég minden általa forgalmazott termékre gyártói garanciát vállal (onnantól kezdve, hogy az be lett építve a járműbe). De az autóápolási termékek területén is jó minőségre és kedvező árra számíthatunk tőlük.

Ha például kerámia wax-ra lenne szükséged, akkor pont a legjobb helyen jársz – csak hogy említsek egy példát. A cég a legkiválóbb és legminőségibb autókozmetikai cég termékeit kínálja a webáruházában, ilyen például a Kerámia Hibrid Wax is, ami a SiO2 technológiának köszönhetően könnyedén képes mindenki a könnyű kerámia – vagyis ahhoz hasonlító – bevonatot felvinni az autóra. Ez a termék sokkal tartósabb védelmet nyújt az autó számára, mint a hagyományos wax-ok. A használata pedig nagyon könnyű, otthon is mindenki használni tudja, csupán fel kel vinni mosás után a fényezésre a bevonatot, le kell utána öblíteni, majd letörölgetni egy mikroszálas kendővel. És meg is van, kész a csodálatosan ragyogó és tiszta autó.

Ez a termék csak egy a sok közül, de így is látható, hogy csak prémium minőségű termékeket forgalmaznak, ezeknek az ára igazán pénztárcabarát, így mindenki, akinek autóalkatrészre vagy autókozmetikai kellékre lenne szüksége, annak tökéletes megoldás az alkatreszes.hu webáruháza. Bármivel kapcsolatban nyugodtan keresd az ügyfélszolgálatot, hiszen a kollégák szakmai tudásukkal minden felmerülő kérdésre tudnak válaszolni, sőt, még akár tanácsot is tudnak adni, ha szükséges.

A következő elérhetőségek egyikén 10:00-18:00 között bármikor eléred őket: info@alkatreszes.hu, +36-20-257-8016, a címük pedig: 1163 Budapest, Lobbanó u. 4.

A cég számára mindig is az ügyfeleik elégedettsége volt a legfontosabb, ezt szem előtt is tartották az évek során és most is ugyanúgy szem előtt tartják. Ez a több ok közül az egyik, ami miatt ennyien vásárolnak tőlük. Ezért ajánlom Neked is, hogy most, hogy közeleg a tél, és érdemes ilyenkor még jobban figyelni az autó külső tisztítására (por, latyak, hó, stb.), csakis a legjobb autókozmetikai termékeket válaszd! Azokat pedig mind megkapod az alkatreszes.hu webáruházában. Ha esetleg alkatrészt kellene cserélni az autódban, akkor is válaszd őket, hiszen a legmegfelelőbb alkatrészt kapod tőlük extra gyors kiszállítással, kedvező áron és gyári garanciával.