Oldal kiválasztása

Sokan, mikor meghallják a kifejezést: könnyű tető, azt gondolják, ez a könnyű szó egyben silány minőséget is takar, pedig ez nagyon távol áll az igazságtól.

Könnyű tető. Zsindely tető. tetőző

 

Az információ hiányának következtében sokakat megrettent, hogy a tető ilyen fajta fedéséhez folyamodjanak

Pedig több fronton is nyernének vele, ha a zsindely fedésű könnyű szerkezetes tető mellett tennék le voksukat.

 

 

Hogy miért is előnyös választás a könnyű tető?

Nézzük meg a 3 legfőbb indokot, ami miatt érdemes megfontolnunk ennek kiválasztását tetőnk fedéséhez.

 

1., Rendkívül költséghatékony megoldás.

A könnyű tető, mint ahogyan a nevében is rejlik, jóval kisebb súllyal rendelkezik, mint egy hagyományos, cserép fedésű szerkezet.

Ennek következtében jóval kisebb az anyagköltség, ez által pedig a bekerülési költsége is, hiszen a szerkezetnek nem kell tudnia olyan nagy terhet viselni, mint cserép fedésű társának.

Egy tető építtetése vagy felújítása hagyományos módszerekkel több milliós tétel a magas fa és munka költség miatt, de a könnyű szerkezet esetén ez jóval alacsonyabb, tekintve, hogy az elkészülés ideje is rövidebb, így a munkaórák kifizetésével is spórolhatunk, ha ezt választjuk házunkra.

2., Gyorsan kivitelezhető.

Mivel a szerkezet sokkal egyszerűbb és átláthatóbb módon készül, így az időbeli befektetés is rövidebb, mint a hagyományos szerkezetnél. Ha felújításról van szó például, az alapvető szerkezet nagy része a legtöbbször megtartható, minimális módosításokkal a tető teljességgel újjá varázsolható.

Sok esetben az új tető akár a régire is ráépíthető, így megspórolhatjuk a bontás és szállítás időbeli és pénzbeli befektetését is. Az alapvető fa szerkezetre egy OSB felület kerül kiépítésre, és erre kerül rá a zsindely, így a munka megkezdésétől számítva, persze kiterjedéstől függően, akár néhány napon belül élvezheted új tetőd előnyeit.

3., Remekül alkalmazható minden esetben.

A könnyű tető egyik fő előnye, hogy kivitelezése egyszerű, így akár cserép, pala, vagy régebbi zsindely felújítására is alkalmas. A palatetők esetén kifejezetten ajánlatos is, hiszen ezekben az esetekben a helyzet bonyolultságát és költségességét a veszélyes hulladéknak minősülő pala lebontása, annak engedélyeztetése és elszállíttatása jelenti.

A zsindely fedésű könnyű tető esetén azonban nem szükséges a palát lebontani, az új tető réteg a régi tetejére építhető, és ezzel sok költséget és ügyintézést is megspórolhatunk.

További előny, hogy mivel a teljes szerkezet könnyű, így csak nagyon ritkán szükséges a födém vagy a szerkezet erősítése, a legtöbb esetben pusztán néhány módosítással elérhető az új, modern kinézetű és jól funkcionáló tető.

 

Ki gondolná, hogy e mellett a sok előny mellett tudunk még említeni valamit, ami további meggyőző erővel szolgálhat!

 

Nos, szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Tetőző szolgáltatásait, mely több tíz éves múltra nyúl vissza a könnyű tető kivitelezésekben.

Nem csak rendkívül profi és elhivatott cégről van szó, de további előnyük, hogy az egész ország területén tudnak kivitelezéseket vállalni.

Akkor sem kell félned, ha nem áll rendelkezésedre a teljes tető felújításhoz szükséges összeg. A Tetőző saját hatáskörben, bankon kívüli részletfizetési lehetőséget is tud biztosítani ügyfeleinek.

Mi kellhet ennél több, hogy te is belátsd, ez egy nagyszerű lehetőség, amit nem szabad kihagyni!

Vedd fel a kapcsolatot a céggel, és kérd ki szakvéleményüket az elképzeléseidről, ők pedig hamar meghatározzák majd a legjobb, leggyorsabb és legolcsóbb megoldást számodra.

Nincs tovább mire várni, menj fel a Tetőző weboldalára, és hívd fel őket még ma! www.tetozo.hu