Oldal kiválasztása

Belegondolni is szörnyű, mennyi káros beavatkozással és visszafordíthatatlan hatású eszközzel kínoztuk eddig arcbőrünket a divat jegyében.

 

A mértéktelen napozás, a túlzott szolárium használat, a rossz minőségű, olcsó sminkek rendszeres használata…

…mind-mind elősegíthették bőrünk öregedését, a pigment foltok kialakulását, az idő előtti ráncosodást.

 

Vannak olyan folyamatok, melyeket visszafordítani már nem lehet, de más esetekben viszont egy professzionális kezelés új erővel töltheti fel bőrünket és sokat javíthat a már kialakult problémákon.

 

Ma már nem bízhatjuk bőrünk épségét a véletlenre, hiszen mostanság a divat egyre inkább a természetes szépség, ápoltság és igényesség irányába halad.

Húszas éveink környékén még nem annyira szembetűnő bőrünk folyamatos öregedése, de 30 fölött ez hirtelen egyre inkább láthatóvá válik, ezért a megelőzés a legjobb módja a mindenki által úgy áhított örök fiatalságnak.

 

Már a fiatal generációk is egyre tudatosabban vigyáznak szépségükre.

Míg korábban a csokibarna bőrszín érdekében hajlamosak voltak a nők megkockáztatni a későbbi szövődményeket, mára már a fényvédő az egyik legalapabb kelléke a napi rutinnak, főleg a nyári időszakban.

A tudatosabbak télen is óvják bőrüket a káros UV sugárzástól és több lépéses arcápoló rutint is alkalmaznak nap mint nap.

Persze, nagyon oda kell figyelni, hogy amit arcunkra, vagy testünk bármely más területére felkenünk, az valóban a sajátos igényeinknek, bőrünk sajátosságainak megfelelő legyen.

Egy rosszul megválasztott folyamat, álljon az akár milyen drága vagy jó minőségű termékekből, még akár rosszabb állapotot is eredményezhet, mint amilyen az a kiindulás pillanatában volt.

A legjobb módszer, ha nem akarunk saját kútfőből cselekedni, hanem kikérjük egy hozzáértő, nagy szakértelemmel rendelkező bőrápolási tanácsadó, kozmetikus tanácsait.

Sőt, ha már kiválasztottuk professzionális szépségápolási szakértőnket, tájékozódhatunk, milyen kezeléseket alkalmaz ő hatáskörében, így meg is gyorsíthatjuk a bőr regenerációs folyamatait és jóval gyorsabban, látványosabban szépülhetünk meg.

Budapesttől csupán néhány kilométerre, Dabason található a Skinbar kozmetikai szalon, ahol nagy hatékonyságú és rendkívül színvonalas kezelések tömkelegét vehetjük igénybe.

Képíró Bettina nem csak nagyszerű minőségű munkát végez, de rendkívül elhivatott is a szakmája iránt.

Már kisgyermek kora óta tudja, hogy ez az ő területe, az a munka, amire igazi szerelemként is tekinthet, ebből adódóan lelkesedése és szakmai hozzáértése magasan átlag fölötti.

Betérve hozzá igazán különleges bánásmódban és nagyszerű kezelésekben lehet részünk.

Az általános kozmetika és alkalmi sminkek elkészítése mellett olyan különleges folyamatokat is végez, mint a photorejuvenációs kezelések, Image kezelések, dermapen kezelés vagy éppen a lézeres carbon peeling.

Részt vehetünk itt továbbá végleges szőrtelenítésen, készíttethetünk sminktetoválást, vagy bejelentkezhetünk különböző féle, rendkívül hatásos alakformáló kezelésekre is.

Időpontegyeztetéshez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni a skinbar.hu weboldalra, és a bejelentkezési rendszeren keresztül lefoglalni időpontunkat.

Érdemes előre gondolkodni, ugyan is Bettina, mint minden munkáját remekül végző szakember, igencsak elfoglalt, a vendégek akár rendkívül messziről is képesek kezeléseiért őt felkeresni.

Ha számodra is fontos bőröd egészsége, ha már kialakultak a problémáid, vagy csak szeretnéd megelőzni őket, ne tétovázz, keresd fel őt professzionális bőrápolási tanácsaiért és különleges kezeléseiért.

Akár néhány kezelés után valósággá válhat az az álom, hogy a nyarat vastag smink nélkül, természetesen is ragyogóan és élettel teli, ápolt bőrrel élvezheted.

Szeretnél ledobni néhány kilót? Vagy inkább letagadni a korodból néhány évet? Akkor biztosan itt a helyed! Dabason kozmetika: www.skinbar.hu