Oldal kiválasztása

A túlsúlyt nem szabad félvállról venni.

Nagyon sok egészségügyi probléma, komoly betegségek és fizikai fájdalmak is ki fognak alakulni, ha a problémáról nem veszünk tudomást.

Mindezek mellett az elhízott személyek a mentális gondokra is hajlamosabbak, tehát nem csak a fizikai, de a mentális egészségük is veszélyben van.

Ahhoz, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk, a fizikális és mentális állapotunknak egyaránt stabilnak kell lennie.

Ezt úgy tudjuk elérni, ha a testünk is formában van.

Elmondható, hogy egy elhízott személynek a fizikai állapota nem megfelelő, hiszen testén túl sok a zsír, emiatt nehezen mozog, a szíve és a tüdeje nagyon le van terhelődve.

Ez lehet az egyik kiváltó oka a mentális problémáknak is.

Ha nem tudunk mozogni, egy idő után emiatt rossz kedvűek leszünk, hajlamosak leszünk a depresszióra. Szükségünk van arra, hogy kimozduljunk, ám elhízottan ez a lehetőség is lekorlátozódik.

Amíg a társaság többi része mindenféle gond nélkül el tud menni túrázni, addig a túlsúlyos egyén ezt nem tudja megtenni, ő kimarad ezekből a dolgokból. A mozgás és a sport pedig igazoltan javítani tud a hangulaton.

Ezért is érdemes lefogyni, hogy újra tudjunk mozogni, hogy boldogabbak legyünk, tudjuk élvezni a mozgás örömét! Ha ezt megtesszük, általánosan jobb lesz a hangulatunk.

A Natur-med Health & Beauty segítségét nyújt, hogy senkinek se kelljen egyedül megküzdenie a fogyással.

Az önbizalomhiány és a szorongás is gyakori a túlsúllyal rendelkezőknél.

Ez betudható a szépségideálnak, az egyénben rejlő bizonytalanságoknak is. Azonban nem véletlen hallhatjuk mindenhonnan, hogy az elhízottság komoly veszélyt jelent az egészségre.

A fogyás nem csak azért fontos, hogy tetszünk önmagunknak és másoknak. Így a pszichés gondokkal együtt elkerülhetők az elhízás okozta betegségek is.

Rengeteg embernek nő meg az önbecsülése és csökken a szorongása, miután sikerül leadnia a súlyfeleslegét.

Amennyiben ilyen problémákkal küzdesz, akkor nem szabad tovább várni a fogyással!

A súlyvesztéssel együtt el fognak tűnni a szorongásos problémák is, hiszen az elhízottság esetében a súlyfelesleg lehet a fő kiváltó ok. Úgy érezhetik, hogy mindenki őket nézi és elítélik őket kinézetük miatt.

Többé nem kell szembesülni a lesújtó tekintetekkel!

A fogyás a Natur Med központban sikeres, hiszen profi szakemberek foglalkoznak a fogyni vágyókkal.

Mindenki csodálkozni fog új külsődön, hiszen olyan formás lesz a tested, amiről eddig csak álmodtál.

Számoljunk le együtt a felesleges kilókkal és az alacsony önbizalommal!

A fogyással ez a probléma is meg fog szűnni.

A pszichés problémáknak több kiváltó oka lehet, viszont a túlsúllyal rendelkezők fokozottan hajlamosak rá, hogy náluk kialakuljanak ezek. Maga az elhízottság is ki tudja váltani a depressziót, az önbizalomhiányt, a szorongást.

Ezek a gondok az élet minden területén befolyásolnak minket, leronthatják munkahelyi teljesítményünket, kihathatnak magánéletünkre. Mindennek a gyökere a túlsúly.

Ezt kell megszüntetni ahhoz, hogy csökkenjenek a mentális problémák.

Pszichés gondokkal még nehezebb nekiállni az életmódváltásnak, hiszen az embernek nem igazán van motivációja.

Azonban mi segítünk: a Natur-med Health & Beauty képes eltüntetni a lerakódott zsírtömeget a testedről, és dietetikus szakember közreműködésével a számodra ideális étrendet is felállítjuk.

A fogyásban az is fontos szerepet játszik, hogy milyen tápanyagokat és mennyi kalóriát viszünk be a szervezetünkbe.

A dietetikus ebben segít, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy kövessük az általa előírtakat.

Már több ezer túlsúllyal rendelkező személynek segítettünk lefogyni, így életük jobbá vált, egészségesebbek lettek mind fizikálisan, mind mentálisan.