Oldal kiválasztása

Az igazi luxust nem csak az önvezető autók, de a prémium kategóriás autókozmetikai termékek is jelenthetik!

Az elmúlt években nem egyszer hallottuk már, hogy különböző autógyártó cégek új fejlesztésű autókkal szeretnének előrukkolni

Azonban ezek a fejlesztések még mindig nem láttak napvilágot.

Jelen esetben azokról az önvezető autókról van szó, amelyek nem igényelnek folyamatos odafigyelést, így akár hosszabb távon is önállóan tudják vezetni magukat.

A szaknyelv csak „3-as szintű”-nek nevezi ezt a rendszert, a fejlesztések folyamatosak, nem álltak le a gyártók, csupán a gond az, hogy ezeknek a rendszereknek idáig nem sikerült átmenni a vizsgálatokon, sajnos egyelőre még nem felelnek meg az előírásoknak, így a szükséges engedélyeket sem kapták még meg. Itt jön viszont a csodás fordulata a történetnek, nem véletlenül használtam az „idáig” kifejezést. A Honda Traffic Jam Pilot nevű rendszere végre megkapta a szükséges engedélyeket Japánban az ezért felelős minisztériumtól. A Reuters szerint ez azt jelenti, hogy jövőre már a Legend – ami a Honda legújabb csúcsmodellje – már önvezető változatban kerülhet a forgalomba.

Azt érdemes azért tudni a témával kapcsolatban, hogy ezen a területen egy 0-tól egészen 5-ig terjedő skálán határozzák meg, hogy mennyire önvezető a gépjármű. Ebben a helyzetben még csak a hármas szintnél tartunk, tehát ez mutatja is, hogy jelen esetben még nem a teljesen önvezetésre képes autókról van szó. Viszont a hármas szintű rendszerrel rendelkező autók már lehetővé teszik a sofőr számára, hogy ne kelljen folyamatosan követni a közlekedési helyzeteket. A japán szabályozás megköveteli ettől a hármas rendszertől, hogy azonnal jelezzen a gépjármű, amikor visszaadja a sofőrnek az irányítást. Ha mégsem tudná visszaadni a vezetőnek az irányítást, akkor pedig képesnek kell lennie biztonságosan leállítani a járművet. Fontos még emellett, hogy a kocsinak tartalmaznia kell olyan eszközt is, ami képes figyelni a vezetőt, sőt, arról is gondoskodni kell, hogy olyan rendszer is legyen a kocsiban, ami meggátolja, hogy kívülről át lehessen venni az autó irányítását. És ha ez még nem lenne elég, akkor az autónak arra is képesnek kell lennie, hogy rögzíteni és tárolni tudjon 6 hónapnyi vagy legalább 2500 utazásnyi adatot.

Hasonló dologról már egyébként az Audi-nál is volt szó még 2017-ben, ők ugyanis egy olyan A8-ast gyártottak le anno, ami ugyan korlátozott sebességű, viszont hármas szintű rendszer működtetésére volt képes. Ezt nem tudták viszont forgalmazni, mert az autó nem felelt meg a jogi részleteknek, azóta pedig a cég le is mondott erről a dologról, nem is szeretnék már ezt a fajta kocsit piacra dobni.

De ha már itt tartunk, akkor megemlíthetjük a Teslát is, hiszen a cég már évek óta ígéri a teljes önvezetésre képes autókat, de még egyelőre az Autopilot csak a kísérleti fázisban van.

Az önvezető rendszer egyébként egy igazi luxusnak számít az autóknál, egyelőre az emberek még csak barátkoznak azokkal az autókkal, amikben különböző prémium rendszereket tesznek bele – mint például a sávfigyelő rendszer vagy a kicsúszásgátló, de már létezik olyan csúcsmodell is, aminél a szélvédőre lehet vetíteni azt, amit eddig a műszerfalon volt látható. Ráadásul ezek a plusz rendszerek az autók árát is jócskán felnyomják, így aztán nem mindenki csap le egyből az ilyen autókra a kereskedésekben. Pedig az autóvásárlók egyre nyitottabbak az újdonságok felé, viszont az árak még mindig sokukat visszatartják.

De nem csak az ilyen rendszerek jelentenek luxust, ha a kocsikról beszélünk. Nem kell ahhoz új autót venni, hogy jól érezd magad benne. Nem mindig a legújabb a legjobb. A jelenlegi saját autód is ragyoghat még mindig új fényében, ehhez nem kell más, mint a Meguiar’s termékcsalád, ugyanis ezek a termékek az egyik legjobbnak számítanak az autókozmetika világában.

Az autóápolás minőségi termékekkel nem luxus, ez mindenkinek jár

A Meguiar’s termékek már a cég alapításának kezdetétől világszínvonalúak és pontosan emiatt már a kezdetektől a világ vezető autókozmetikai termékeinek számítanak. A termékek hatalmas sikert érnek el mindenkinél, aki már vásárolt belőlük, így aztán elmondható az is, hogy az évek alatt jó pár autókozmetikai és autóápolási cég indította a Meguiar’s termékeivel a karrierjét. Ebből kiindulva az alketreszes.hu is elsők között vette fel termékpalettájára, és forgalmazza nagy sikerrel ezeket a termékeket. A cég számára nagyon fontos, hogy minden ügyfelük, illetve vásárlójuk teljes mértékben meg legyen elégedve az általuk vásárolt termékekkel és a vásárlás folyamatával. Igyekeznek mindenkinek teljes körű tájékoztatást adni, így biztosítva, hogy a számukra legmegfelelőbb autóápolási terméket válasszák.

Az autók külső és belső tisztítása nagyon fontos, erre mindenkinek oda kell figyelnie. Jó néhány olyan autó van, aminek bőr üléshuzata van, amit bizony rendszeresen ápolni kell. Erre tökéletes megoldást nyújt a Gold Class Rich Leather Gel. Ez egy tisztító-, kondicionáló-, illetve ápolószer kizárólag bőr felületekhez. Aloe Verát tartalmaz, ami puhítja és ápolja a felületet.

Ha felmész majd az alkatreszes.hu oldalára akkor könnyűszerrel meg fogod tudni ezeket a termékeket találni. Megkeresed azt a kategóriát, amelyre szükséged van és egyből meg is találod az általuk forgalmazott termékeket. A termékeknél megtalálod a leírást, az árat, és hogy milyen kiszerelésben kaphatóak. Pár kattintással pedig a webáruházából sikeresen meg is vásároltad, amire szükséged volt.

A cég garantálja a minőséget, ugyanis minden termék a legmegfelelőbb alapanyagból készül, sőt, minden esetben gyárilag rögzített, garanciazáras csomagolásban árulják őket. Egyébként még fontos a témát illetően, hogy minden eladás során igyekszik a cég az ügyfelek számára átadni az összes szükséges tudást és ismeretet, ami a termék használatához szükséges. Ráadásul nem csak a minőséget garantálják, de azt is, hogy a termékek ár-érték aránya az egyik legjobb legyen a piacon. Megéri tőlük vásárolni, hiszen a pénzéért mindenki azt kapja, amit szeretne, amire szüksége van.

A cég igyekszik folyamatosan valamilyen kedvezménnyel kedveskedni az ügyfeleknek, vevőknek, így aztán a webáruházban folyamatosan elérhetőek lesznek az akciós termékek is. Ha esetleg a teljes termékpalettára igényt tartasz, akkor a cég egy igazán jó feltételrendszert alakít ki a számodra.

És ha ez még nem lenne elég…

Az alkatreszes.hu minden Meguiar’s termékeket forgalmazó partnerének folyamatos szakmai hátteret biztosít, arról nem is beszélve, hogy abban is segítenek, ha autókozmetikát szeretnél indítani. Segítenek minden szükséges terméket beszerezni, így hozzájárulva ahhoz, hogy megfelelően tudd elindítani az autókozmetikai cégedet.

Nincs mire várni, ha minőségi terméket szeretnél vásárolni az autód ápolásához és nem mindegy számodra, hogy mennyi az annyi, akkor nézz be hozzájuk, vásárolj a webáruházból, kérdés esetén pedig nyugodtan keresd őket, mert mindenben segítséget tudnak nyújtani számodra!

www.alkatreszes.hu