Oldal kiválasztása

A hiedelmek szerint egy férfi szívéhez két út vezet, de azért szerintünk ennél több is van, ami megmelengeti egy férfi szívét.

Nem nevezném feltétlenül sztereotípiának, hogy a férfiak többsége rajong a fociért és az autókért, inkább csak általános ténynek nevezném.

Bár az is tény, hogy az elmúlt években a foci az egyik legmegosztóbb téma volt hazánkban, sokakban felháborodást keltett a sport ezen területének nagy fejlődése, mégis vitathatatlan, hogy a régi idők emléke és eredményessége még mindig a szívekben él, és Magyarország egyik legközkedveltebb sportja a labdarúgás, nem csak a férfiak körében. Óriási nevekkel büszkélkedhetünk a múltból, a világ legjobb focistái között jegyzik a mieinket, és reméljük, hogy talán a jövőben is felbukkan még kis hazánkban ilyen ikonikus, nagy tehetség.

A kormány nagy mennyiségű tőke injekcióval támogatja ezt a sportágat, az elmúlt években számos stadion épült, melyek a legmodernebb technológiákkal vannak felszerelve, és a felkészülés lehetőségét is új forrásokkal támogatták. Úgy tűnik, hogy az eredmény lassan be is érik, hiszen 4 évvel ezelőtt hazánk válogatottja az Európa Bajnokságra nem csak kijutott, de szép eredményeket is ért el, és idén a tendencia folytatódni látszik. Nem elég, hogy a Ferencváros csapata a BL legjobbjai között versenyezhet, és olyan világklasszis játékosokkal állhatnak egy pályán, mint Messi vagy C. Ronaldo. A mai napon újra elérhető távolságba kerül az EB szereplés, hiszen Izland ellen játszunk pótselejtező meccset a kijutásért a jövő évi nagy mérkőzés együttesre.

A sörök már behűtve, a televíziók izzítva, és mindenki feszült izgalommal várja az eredményt. Jó emlékeket idéz fel bennünk ez a helyzet, hiszen nem is olyan régen részünk lehet már ilyen szereplésben. Ha visszaemlékszünk, hiszen nem is volt olyan régen, a 2016-os év egyik legnagyobb eseménye volt Magyarországon a válogatott EB szereplése. Még azokat is megérintette ez a szuper esemény, akik alapvetően nem kedvelik a focit, az emberek az utcákon ünnepeltek, és feszült figyelemmel követték, hogy hogyan menetelünk előre a mérkőzéseken. Sajnos a Belgák elleni meccsen a siker sorozat véget is ért, de ne felejtsük el, hogy a csoportból sikerült tvább jutnunk, és 2:1-re vertük Ausztriát, x-eltünk a portugálokkal és abban az évben Izland ellen is sikert tudtunk elérni.

Nagy szükség van most az ilyen eseményekre és siker élményekre, hiszen a közhangulat nem túl vidám az egyre súlyosbodó egészségügyi világválság és a folytonos szigorítások miatt. Nem sok öröm jut nekünk mostanában, és az ünnepeket is kétségekkel várjuk, azonban egy ilyen jellegű siker igazán felvidíthat minket és energiával, motivációval is feltölthet.

A hölgyek ugyan kiélik magukat az online vásárlásban, a szépségápolásban és az ünnepekre való készülődésben, de az uraknak marad a foci és az autó, amiben örömüket lelhetik. És mivel most a kijárási korlátozások miatt kevesebbet használjuk járműveinket, itt az ideje, hogy gondoljunk azok épségének és szépségének a karbantartására is.

Az autó sok férfi nagy szerelme, nagy figyelmet fordítanak annak külsőjére és belsejére egyaránt. Azonban a külső hatások, az időjárási elemek és a véletlen apró sérülések is ellenük játszanak, az autó sok veszélynek van kitéve, melyek ellen védekezni kell.

Ha a kaszni elemeivel nem törődünk, azok szépen lassan kopásnak indulnak, de az csak a kisebbik baj, hogy a fényezés bemattulhat, vagy akár meg is repedhet. A nagyobbik probléma, hogy a sérüléseknek köszönhetően le is válhatnak a felületekről a rétegek, és elindulhat a korróziós folyamat, aminek szinte minden esetben költséges javítás a vége.

Hasonlóan drámai a helyzet, ha a fényszórókat vagy az autón lévő üveg felületeket tekintjük. Egy matt, karcos búra nem engedi át jól a fényt, a szélvédőn való kilátás pedig egyértelműen az egyik legfontosabb biztonságtechnikai szempont vezetés közben.

Érdemes hát még az előtt tenni az esetleges károk ellen, mielőtt azok elhatalmasodnak. Szerencsére vannak erre megfelelő professzionális kezelések, csak fel kell deríteni a lehetőségeket.

Az egyik leghatékonyabb módszer a fényezés karbantartása érdekében a polírozás. Ezzel eltüntethetjük a kisebb nagyobb karcokat, egységes felületet adhatunk a lakk rétegnek, és visszaadhatjuk annak csillogását is. Egy szépen felpolírozott autó felület sokkal kevesebb veszélynek van kitéve, ugyanis a sima felületen sokkal kevésbé tud megülni a kosz, az apró karcokba nem tud beülni a szennyeződés, sem pedig a víz, és nem mellesleg optikailag is sokkal szebb képet mutat így a járgány.

És ha már szépen rendbe hozattuk a fényezést, ragyogóan csillognak a plexik és az üvegek, érdemes azt egy masszív, strapabíró védőréteggel ellátni, hogy a szép külső minél tovább fenn tudjon maradni, és a sérülések minél nehezebben tudjanak újra kialakulni. Lehet vax, gyanta vagy kerámia réteg, mindenkinek a kedvére és lehetőségeihez mérten érdemes ezek közül válogatni. De hogy pontosan ebben milyen lehetőségek vannak, annak mindenképpen érdemes egy professzionális szakembernél utána járni.

Hallottál már az NRG Polír garázsról?

Ha Budapesten keresel olyan szakembert, akinek a kezei között maximális biztonságban tudhatod autódat, akkor ne menj máshova! Az NRG polír garázsba kell menned! Nagy Róbert, a cég tulajdonosa a legnagyobb elszántsággal és szenvedéllyel törődik a rá bízott autókkal, és olyan széles körű tapasztalattal rendelkezik, melyet a szakmában csak nagyon kevesen tudhatnak magukénak és sokan irigyelnek.

Professzionális autópolírozás a legjobb eszközökkel és anyagokkal, mindenre kiterjedő autókozmetika, és széles védőréteg választék: ezt mind megkaphatod náluk, a legmagasabb minőségben, és igazán piacképes áron. Emellett pedig szeretteidet is meglepheted egy ilyen csodálatosan hasznos ajándékkal, mert a szolgáltatásokat ajándékkártya formában is megveheted.

Ha már a férfiak szenvedélye az autó, ne tétovázzunk erre most figyelmet fordítani, hiszen elérkezett az az idő, amikor erre is sort keríthetünk. A folyamatos nagy rohanás sokszor elvonja a figyelmet arról, mi az, amivel igazán szívesen töltjük időnket, de ha megpróbáljuk a helyzet jó oldalát nézni, akkor láthatjuk, hogy az élet most leültet minket, hogy végig tudjuk gondolni, mi az, ami igazán fontos az életben. A család, a szeretteink után ott vannak a szenvedélyek, a hobbik, a szívünknek kedves elfoglaltságok, amikre eddig talán nem fordítottunk elegendő időt, most mégis itt az alkalom bepótolni ezt.

Szóval, mindenkinek javaslom, akit kicsit is érdekel a foci, hogy nézze ma az Izland elleni meccset, szurkoljunk együtt hazánk fiaiért. Aki pedig az autók szerelmese, ne is gondolkozzon, jelentkezzen be egy átfogó kezelésre Nagy Róberthez az NRG-nél. A kezelések tartalma, árai és időbeli szükséglete mind megtalálhatóak a weboldalon, mint ahogyan az elérhetőségek is!