Oldal kiválasztása

Mit szólnál, ha egyszer csak útközben felrobbanna a kocsidban a légzsák?

Sajnos az elmúlt években ilyesmi megtörtént a Volvo gépjárművekben.

Ugyanis az elmúlt néhány évben összesen 100 millió autót kellett visszahívniuk a Takata légzsákpatronok miatt.

Az évek során ennek a patronnak megtöbbszöröződött a környezeti hatásokra mért hatóereje, ami nem jó hír. Ráadásul egy teljesen másik gyártónál is kiderült, hogy a légzsákok veszélyesek lehetnek, ez a gyártó a ZF (korábbi nevén TRW).

Jelenlegi adatok azt mutatják, hogy 2001 és 2003 között eladott Volvo S60 és S80 típusú autók közül idén az Egyesült Államokban már legalább 54 ezer autót kellett visszahívni. Ezekben mind a TRW FG2 jellel ellátott légzsákmodul került. És ezzel a légzsákkal is hasonló a probléma, mint a Takata légyzsákjaival, vagyis a levegőben és a környezetben mért nedvesség miatt az 5AT-148M anyagot tartalmazó patronnak megtöbbszöröződig a hatóanyaga. Ez azt vonja maga után, hogy a légzsák aktiválódásánál nagyobb fémdarabkák igencsak nagy sebességgel szabadulnak fel a légzsákból, ez pedig életveszélyes is lehet. Sajnos történt is gond belőle, az Egyesült Államokban már egy halálesetről be is számoltak az elmúlt időszakban.

Azt ugyan tudjuk, hogy ezekből a típusokból rengeteg került a piacra az Egyesült Államokban, azt viszont egyelőre nem erősítették meg, hogy ezek a kocsik a világ más részeire is kiszállításra és eladásra kerültek-e. És ha igen, akkor azokat is ugyanúgy visszahívják-e majd.

Ez az incidens jogosan vonzza maga utána a kérdést, hogy vajon az elmúlt időszakban a Takata-hoz képest más gyártók légzsákjai is hibásak lehetnek-e. Hiszen ilyen helyzetben minden autógyártó cég érdemes, ha átgondolja és megvizsgálja, hogy az általuk forgalmazott és eladásra kínálat autók közül van-e olyan, amelyikben esetlegesen hibás alkatrészek vannak. Mert, ha ez így van, akkor mindenképp vissza kell hívni őket, ez pedig bizony minden cégnek komoly bevétel kiesést jelent. Mostanában egyébként is sok ilyen hír lát napvilágot, hogy a különböző autógyártó cégeknek különböző okok miatt nagy számban autókat kell visszahívnia. Szerencsére elég kevés esetben közöltek halálesetet, azonban ez akkor sem valami megnyugtató. Tekintve, hogyha komolyabb meghibásodások, hibás alkatrészek a probléma forrásai, akkor azok bizony bármikor okozhatnak akár halálesetet is. Ezt nem lehet előre kiszámítani.

Azt azért hozzá kell fűzni, hogy hiába olvashatunk ezekről az esetekről most már egyre gyakrabban, Európában ilyesmi nem nagyon történik, itthon pedig végképp nem látott napvilágot semmilyen hír azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt időszakban bármilyen típusú gépkocsiról hasonlók derültek volna ki.

Az autóinkra vigyázni kell, mert egy-egy meghibásodás megjavítása akár több százezer forintba is kerülhet. És nem csak akkor mehet tönkre a kocsiban valami, ha kisebb-nagyobb baleset történt. A meghibásodások kívül-belül megjelenhetnek, ha nem ápoljuk kellőképpen az autónkat. Az autótulajdonosok számára ezért elengedhetetlen, hogy kellő energiát és időt fordítsanak arra, hogy ápolják azt. Mondhattam volna, hogy kellő mennyiségű pénzt is rá kell fordítani, de ha a Meguiar’s termékeit használod, akkor nem kell feleslegesen a zsebed mélyére nyúlnod. Minden autótulajdonosnak azt tanácsolom, hogy alaposan járjon utána annak, hogy milyen autókozmetikai termékeket vásárol, mert ahogy mondani szokás: nem minden arany, ami fénylik. Attól, mert egy bizonyos termék drága, az nem azt jelenti, hogy jó is. Az, hogy egy termék a többihez képest olcsó, nem azt jelenti, hogy megbízhatatlan és gagyi.

Az alkatreszes.hu kínálatában is megtalálható természetesen a Meguiar’s termékek széles kínálata.  A cég már fennállása alatt rengeteg autótulajdonosnak és álmaikat kergető, gépjárműveket szerető embernek segített megtalálni a legmegfelelőbb termékeket az autókozmetikához. Sokan vannak, akik eddig csak álmodoztak róla, de a cég segítségével és a Meguiar’s termékek megvásárlásával sikerült megnyitniuk álmaik autókozmetikai szalonját.

Aki szereti a kocsikat, aki odafigyel a kocsijára és arra, hogy azt rendszeresen és megfelelően a legjobb termékekkel ápolja és tisztítsa, az lehetséges, hogy érdeklődik ez iránt. Ha Téged is érdekel a téma, bátran keresd fel őket, hiszen láthatod, hogy teljes erővel azon vannak, hogy mindenki azt kapja meg, amire szüksége van. A vásárlóikat, partnereiket hasznos tanácsokkal, szakmai ismeretekkel és  hasznos tanácsokkal is biztatják arra, hogy megtanulják az autókozmetika csinját-bínját.

Mindamellett, hogy ezek a termék kizárólag a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, még a csomagolásukra is nagyon odafigyelnek a gyártónál: minden termék gyárilag rögzített garanciazáras csomagolásban vásárolható meg. Látogass el a weboldalukra, nézd meg az autókozmetikai termékeket, ahol rengeteg kategóriában válogathatsz a különböző professzionális vegyszerek közül. Ráadásul a cég mindig kecsegtet valamilyen jó akciókkal, ajánlattal is!

Hatalmas a kínálatuk, lehet választani különböző kiegészítőket, termékeket a lakktisztításához, vannak külső és belső ápolási szerek, de nagyon kellendőek a polírpaszták, a polírkorongok és a különböző mikroszálas kendők, kesztyűk is. Így aztán mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki a Meguiar’s bármely termékét!

Az egyik kedvelt termék a Mirror Glaze Ultra Pro Finisching Polish, ami az egyik legjobb Meguiar’s paszta, ami a piacon van. Ez a termék gyönyörű fényt eredményez minden felületen, könnyen használható, hiszen könnyen letörölhető és akár kézzel is használható. Az oldalon, amikor rákattintasz a kiválasztott termékre, akkor beteszed a kosárba és pár kattintás után már a tiéd is a termék.

Érdemes az alkatreszes.hu weboldalát választani, ugyanis náluk mindig vannak akciók és kedvezmények, amik külön fel is vannak tüntetve a webáruházban. Könnyen tudsz náluk vásárolni, mert a termékek kategóriákra vannak osztva és mindegyik terméknél meg is találhatod a pár soros leírást róluk.

Ha esetleg kérdésed lenne a termékekkel kapcsolatban, akkor bármikor bátran odacsöröghetsz, hiszen mint ahogy mondtam, a látogatók és az ügyfelek, vásárlók elégedettsége a legfontosabb a számukra, ezért minden felmerülő kérdésre teljes körű tájékoztatást adnak.

Ha esetleg az egész termékpalettát szeretnéd megvenni, akkor a cég biztosít a számodra egy igazán szuper kedvezményrendszert, sőt, mint minden vásárláskor, az egész paletta megvételénél is teljes körű tájékoztatást adnak és biztosítják, hogy minden hasznos és lényeges tudást átadjanak azokkal a termékekkel kapcsolatban. Így, ha esetleg pont az autókozmetikádban szeretnéd használni a termékeket, akkor pontosan tudni fogod, hogy mit és mire kell majd használnod.

Legyen szó akár az autókozmetikai szalonodról vagy a saját gépjárművedről, ha autóápolás a téma, akkor a Meguiar’s termékcsaládja a legjobb választás az alkatreszes.hu kínálatából. Hatalmas a kínálat, az ár-érték arány a legjobb a piacon, a cég ráadásul szívét-lelkét beleteszi abba, hogy minden ügyfele a legjobb minőséget és tájékoztatást, oktatást kapja.

Az alkatreszes.hu webáruházban érdemes hát résen lenni, ne maradj le a legjobb ajánlataikról!