Oldal kiválasztása

Ez nem lehet más, mint a Dr. Cleaner fertőtlenítő technológia! Abban mindenképpen megegyezhetünk, hogy mostanság fontosabb az alapos és mindenre kiterjedő fertőtlenítés, mint valaha.

Szinte már fürdünk a fertőtlenítő gélekben és folyadékokban, a boltok polcairól rekord sebességgel tűnnek el a klór tartalmú tisztítószerek, és minden egyes utcán tartózkodás után úgy mosakodunk meg, mint ha éppen minimum egy vakbélműtét készülnénk elvégezni.

Fertőtlenítünk evés előtt és után, utcára lépéskor és mikor hazaérkezünk, fertőtlenítjük magunkat, a ruhánkat, a csomagolásokat, a gyerekeket és a háziállatokat is…

De miért is fontos a fertőtlenítés? Tudja valaki egyáltalán pontosan, mi történik fertőtlenítés közben? És azt, hogy pontosan mi az, amit minden alkalommal bőségesen a bőrünkre kenünk?

Valljuk be, hogy a legtöbbször fogalmunk sincsen, mit kenünk a bőrünkre, pusztán bizalmi alapon elhisszük, hogy ami a flakonban van, az megöli a kártékony elemeket, a vírusokat és baktériumokat, de közben nem teszi tönkre a bőrünket és nem juttat mérgeket a szervezetünkbe. Sokszor lehet érezni, hogy a fertőtlenítőszer alkohol tartalmú, és sokat lehet hallani a teafa olaj élénk antibakteriális erejéről, de ennél többet egy laikus csak ritkán tud a témáról. Pedig nem lenne hátrányos, ha ismernénk, mi az, amit bőrünkre kenünk, ugyan is ez a testünk legnagyobb szerve, innen minden beszívódik szervezetünkbe. Még belegondolni is rossz, mi van akkor, ha a fertőtlenítő szer valami mérgező anyagot tartalmaz, amit hatalmas dózisban adagolunk a bőrünkön keresztül szervezetünkbe. Már csak ezért is fontos, hogy mindenképpen megbízható forrásból szerezzük be a tisztálkodó és fertőtlenítő szereinket.

Egy biztos: az egyetlen esélyünk arra, hogy elkerüljük a megbetegedéseket -és itt most nem csak a korona vírusról van szó, hanem például az influenzáról is, vagy számos más megbetegedést is említhetnénk- ha betartjuk a társadalmi távolságtartás alapvető szabályait, odafigyelünk a következetes maszk viselésre, és alaposan, mindenre kiterjedően fertőtlenítünk a környezetünkben.

Igen, a közvetlen környezetünket érdemes a legjobban fertőtleníteni, hiszen, ha már a bőrünkre kerül a vírus vagy a baktérium, szinte biztos, hogy nem fogunk tudni megbetegedés nélkül megszabadulni tőle. A legtöbb kórokozó akár a nyálkahártyákon keresztül is fertőzni képes (Covid19), tehát elég, ha a szemünket vagy az orrunkat fertőzött kézzel megvakarjuk, és máris kész a betegség. De ha abban a helységben, amiben tartózkodunk hatékonyan eltávolítjuk a fertőző mikroorganizmusokat, akkor nem kell kezünkről a bőrt csontig leszárítani, elegendő egy alapos kézmosás is egészségünk védelmében.

A hatékony fertőtlenítés titka: bízzunk a vadiúj, tesztelt technológiában!

A hagyományos takarítási formákat mindenki ismeri, és jó eséllyel műveli is a hétköznapokban. A legtöbbször persze inkább portalanítunk, meg zsírtalanítunk, az otthonokban relatíve kevésszer gondoltunk eddig a vírusok és baktériumok likvidálására. Ugyan ez a helyzet például az autónkban is, ahol szinte mindent összetaperolunk és egy nagyon kicsi légtérben vagyunk összezárva sok esetben 4-en, 5-en és mégsem gondolunk sosem arra, hogy fertőtlenítsünk, csak az jár az eszünkben, hogy minden por és zsírtalan legyen. Ugyanakkor ez egy szükséges lépés, és bizonyos vegyszerek segítségével a vírusok, baktériumok és gombaspórák többségét el is tudjuk távolítani szinte maradék nélkül.

De mi a helyzet a kis résekkel és eldugott helyekkel? Hogyan szűnik meg a nehezen hozzáférhető, vagy éppen érzékeny anyagból készült felületeken a fertőzés veszély?

Csak kevesen tudják, hogy a vírusok és baktériumok a levegőben is sokáig képesek fennmaradni, és így is meg tudnak fertőzni minket. Olyan technológia kell tehát, mely mindenre kiterjedően hat, a felületeket és a levegőt is hatékonyan tisztítja, de közben a mi egészségünkre nem ártalmas.

 Hallottál már a Dr. Cleaner ködképző fertőtlenítő technológiájáról?

Ez egy olyan eljárás, melynek során a fertőtlenítő szer elporlasztva kerül a levegőbe, onnan pedig ráül minden felületre és a helységben található összes tárgyra, így mindent fertőtlenít, ami a légtérben megtalálható. Beül a legkisebb résekbe is, gyorsan és könnyedén dolgozik, majd a folyamat végén szermaradvány nélkül eltűnik, és a helység újra igénybe vehető néhány percen belül. Az emberi egészségre egyáltalán nem káros vegyszer a vírusok, baktériumok és gombaspórák 99,9%-át hibátlanul eltávolítja, és tökéletesen veszélymentes helységet és felületeket hagy maga után. Emiatt aztán biztonsággal használható minden közös térben, hivatalos intézményben, iskolában, óvodában, bölcsődében, élelmiszerüzletben, irodában, bemutatóteremben, a plázákban, az orvosi intézményekben, szépségszalonokban, az otthonokban vagy az autókban… és a sort akár reggelig is folytathatnám.

Hogy mi az, ami a Dr. Cleaner technológia hatékonyságát és biztonságosságát szavatolja?

A technológia egy magyar fejlesztés, mely átesett minden szükséges engedélyeztetésen és hatásvizsgálaton. Többek között ANTSZ engedéllyel is rendelkezik ez a módszer, így mindenki nagy biztonsággal használhatja. Nem véletlen, hogy több egészségügyi intézmény és mentőállomás is ezt a módszert választja a fertőtlenítésre. Ha nekik megfelel, azt gondolom, bárki számára valós alternatívát jelenthet a Dr. Cleaner fertőtlenítő technológia.

És ami még egyértelműen mellette szól, az az abszolút elérhető ár és könnyű hozzáférhetőség. Gondoljunk csak bele, mennyi pénzt költünk akár csak egy hónapban a fertőtlenítő szerek megvásárlására. Ha hozzávesszük még a befektetett időt és energiát is, akkor már egyértelműen látszik, hogy ez a módszer nagyon is kifizetődő, sőt! Mondhatni olcsó, ha azt is alapul vesszük, mennyire gyors és hatékony.

Az otthonok fertőtlenítése is rendkívül fontos most, de talán még fontosabb az olyan helyeké, amit sokan veszek igénybe, ahol rengetegen megfordulnak, így nagy a fertőzés veszély. De az olyan helyeken, ahol kezelések zajlanak, mint például a szépségszalonok is elengedhetetlen, hogy nagy figyelmet szenteljünk a fertőtlenítésre. Ha igénybe veszed a Dr. Cleaner Technológiát, üzletedet, szalonod, egyéb helységed egy tanúsító matricával is ellátjuk jól látható helyen, hogy vendégeid, ügyfeleid is megtudják, nálad biztonságban vannak. Tehát nem csak az egészségre vigyázhatsz kellő képen és felkészülten, de a megítéléseden is javíthatsz azzal, ha ezt a cselekedetedet nyilvánossá is teszed. Aki szeretné igénybe venni a Dr. Cleaner fertőtlenítő technológiát, annak nincsen más dolga, mint felvenni a kapcsolatot a céggel weboldalukon található elérhetőségük valamelyikén, és foglalni egy időpontot. A csapat készségesen kiszáll majd a helyszínre, elvégzi a fertőtlenítést, és a kezelt helységek 15 percen belül újra használatba is vehetőek lesznek. Nincs kellemetlen várakozás, nincs zavaró szag, sem pedig egészségkárosító hatás. A Dr. Cleaner ebből a szempontból szinte minden versenytársát túlszárnyalja!

Ha te is szeretnéd, hogy munka közben te is, és a hozzád betérők is biztonságban legyenek, ha úgy vagy nyugodt, hogy otthonod vagy autód a lehető legprofesszionálisabb módon van fertőtlenítve, akkor ne késlekedj! Hagyj fel a tradicionális módszerekkel, és vegyél igénybe egy sokkal modernebb, professzionális szolgáltatást!