Oldal kiválasztása

Ismét bekövetkezett az, amit szinte senki nem szeretett volna.

 

 

Ugyanazokat az intézkedéseket ismét bevezette a kormány, amik már tavasszal is jó sokáig az életünk részét képezték.

 

 

Hogy ennek most van-e értelme, jó döntés volt-e, mennyire drasztikusak ezek az intézkedések és hogy mennyire lesznek rossz hatással a gazdaságra és az emberekre, abban jelenleg nem tudunk és nem is szeretnénk állást foglalni.

 

 

Viszont az jó hír, hogy az ismét életbe lépett korlátozások egyik része, vagyis az, hogy a megadott időszakban (20:00-05:00 között) kijárási tilalom van, a mezőgazdaságban dolgozók munkavégzését nem érinti.

 

A kijárási tilalom azt jelenti jelen esetben az országunkban, hogy az adott időszakban mindenkinek a lakóhelyén, tartózkodási helyén, vagy éppen a szálláshelyén kell tartózkodnia.

Ha nagyon fontos elintéznivalója van valakinek, akkor azt elintézheti, sőt, aki ebben az időszakban jár dolgozni, annak sem jár szabályszegéssel a lakóhelyének elhagyása.

Ez azt jelenti tehát, hogy akinek dolgoznia kell, az mehet dolgozni. Ugyanúgy, mint tavasszal, az első hullám idején, akkor is ugyanez volt a helyzet.

Mivel itt esti időszakról van szó, tehát 20:00-05:00 kőzöttre vonatkozik a kijárási tilalom, azért az intézkedés a mezőgazdaságot sem érinti.

Nyilván az már más tészta, hogy a vendéglátóegységeknek be kell zárniuk és rendezvényeket is betiltottak, viszont a tény, hogy az éttermekből például a házhoz szállítás engedélyezett, talán egy kis reményt kelt a vendéglátásban, kereskedelemben dolgozók számára.

Mivel szabad házhoz szállítással ételt rendelni az éttermekből, ezért nekik folyamatos alapanyag ellátásra van és lesz szükségük.

Úgy gondolom, már a tavaszi hullámnál is látszódott, sőt, korábbi válságok idején is megfigyelhető volt, hogy az emberek akkor is rendeltek ételt.

Ez most sem lesz másképpen.

A teljes home office amúgy sem megoldható minden munkavállaló és cég számára, de az embereknek nem mindig van akkor sem több idejük főzni, ha otthonról dolgoznak. Így aztán az ételrendelés terén túl sok minden nem fog változni most sem.

A kereskedelemben dolgozóknak fel kell készülniük arra, hogy talán megint kialakul a pánik a korlátozások miatt és az emberek megrohamozzák a boltokat.

Fel kell készülnie a mezőgazdaságban dolgozóknak is arra, hogy ez az egész világjárvány talán olyan következményekkel fog járni, amit nem fognak tudni egykettőre megoldani.

Viszont! Fontos látni, hogy a mezőgazdaság az egyik olyan terület minden országban, aminek folyamatosan működnie kell, amiben folyamatosan szükség van a munkaerőre. A cégekre, a vállalkozókra, a gazdákra, a mezőgazdasági munkavállalókra.

Nélkülük bizony nem tudnának az üzletek, bevásárlóközpontok folyamatos élelmiszerpótlást kapni.

A mezőgazdaság nem csak akkor tud jól produkálni és „hozni a számokat”, ha sok a munkavállaló, a földeket művelő gazda. Szükség van megfelelő mezőgazdasági gépekre, eszközökre, amikkel a termelést is megfelelő minőségben lehet végezni. Itthon a Krimzon Kft. a legjobb választás, ha mezőgazdasági eszközökről és gépekről van szó.

A mezőgazdaságban nagy szükség van a feldolgozógépekre, azokból pedig újat és használtat is egyaránt lehet náluk kapni. A cég már 1995 óta létezik, akkor még zöldség és gyümölcs nagykereskedelem volt csak a fő tevékenységük.

Viszont hamar kiderült, hogy a cégnek bizony van helye a szakmában, és a tevékenységi körüket 2013-ban ki is egészítették. Azóta foglalkoznak mezőgazdasági és ipari feldolgozógépek forgalmazásával is. És ha ez még nem lenne elég, bő egy évvel ezelőtt, 2019-ben palánta forgalmazásba is belekezdtek.

 

Azt ezek után pedig biztosra állíthatjuk, hogy a Krimzon Kft Magyarországon (és egyébként a környező országokban is) az egyik piacvezető forgalmazójává nőtte ki magát a mezőgazdasági gépeket tekintve.

 

Náluk kapható új és használt traktor, öntözőgép, vetőgép, permetezőgép, illetve még sok más egyéb munkagép és alkatrész is.

A legnagyobb gyártók közül csak hogy egy-kettőt említsek: Michalak, Weremczuk, Krukowiak, John Deere stb.

Az egyik legfontosabb, amire a mezőgazdaság területén szükség van, azok a különböző feldolgozógépek.

Az egyik igazán kedvelt mezőgazdasági gép a Krimzon Kft.-től vásárlók körében, a ZÖLDSÉG SZORTÍROZÓ „SR” SZÉRIA

. Ez a gép képes az összes zöldségnek a vastagsága alapján szétválogatni azokat. Ez a gép egyébként elsősorban leginkább a hosszúkás zöldséges szétválogatására alkalmas.

Működése egészen könnyen megérthető: a gépben lévő hengerek egyidejűleg képesek szétválogatni a zöldségeket, vagyis mivel egyszerre forgó és mozgó hengerek is vannak benne, ezek teszik lehetővé, hogy a mozgás során a zöldségek folyamatosan képesek egymás között megváltoztatni a helyüket, ez a pontos válogatás szempontjából fontos.

Ennek a gépnek a válogatási tartománya 15 mm-től egészen 85 mm-ig terjed, 3 részre osztja el a zöldségeket, ennek fokozatosan lehet beállítani a méretét.

Ez a gép teljesen megbízható és a munka is sokkal gyorsabb és könnyebb lesz általa. Rengetegen használják, ezért csak ajánlani tudom. A Krimzon Kft. oldalán könnyen megtalálható minden gép és termék náluk, leírással együtt.

Ha esetleg bármelyik érdekel, az „Érdeklődöm” gombra kattintva tudod a legegyszerűbben felvenni a céggel a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétellel pedig a kollégák a legkedvezőbb árat, illetve feltételeket tudják Neked biztosítani.

Kérdés esetén is nyugodtan lehet hozzájuk fordulni, hiszen az ügyfélszolgálatos kollégák mindenben készségesen segítenek. Minden márka, amit a cég forgalmaz, magas minőséget kínál, a munka pedig, mint említettem, probléma mentes és gyors lesz ezekkel a gépekkel.

Bármilyen gépre is lenne szükséged a mezőgazdasági munkához, náluk biztos, hogy megtalálod. Sőt, ez még nem minden!

Minden, a Krimzon Kft. által forgalmazott gépre garancia jár, ráadásul akkor is szervízelik a gépeket, ha már lejárt a garancia.

Ha pedig olyan helyzetben lennél, hogy a beruházásodhoz kellene egy kis segítség, akkor a cég ennek érdekében hitel – és lízingkonstrukciókkal áll mindenkinek a rendelkezésére!

A cégnek vannak külön pályázat írói, akik ezeknek az ügyeknek az írásos lebonyolítását vállalják. A szállítást és a fizetési módokat is megtudhatod tőlük, ha felveszed felük a kapcsolatot!

Ez fontos, hiszen a szállítás módja és költsége is attól függ, hogy mekkora méretű és súlyú terméket, gépet kell szállítani.

Megéri befektetni a mezőgazdasági gépekbe, hiszen azok az elsőszámú dolgok, amikre mindenképpen szükség van az ilyen jellegű munkáknál.

Ráadásul, ha megfelelő minőségű gépeket vásárolsz, akkor tényleg gondolhatsz úgy a gépekre, mint egy beruházás, hiszen a minőségi gépek rengeteg időt és energiát spórolnak meg. Nem kell évente lecserélni, szétbontani vagy akár örökre megválni tőlük, mert teljesen tönkrementek.

Legalább is akkor biztos, hogy nem kell ilyen problémákkal foglalkoznod, ha a mezőgazdasági gépeket és eszközöket a Krimzon Kft-től vásárlod meg.

Náluk nem csak a mezőgazdasági gépek, de még a palánták és a többi eszközök is minőséget képviselnek. Rengetegen vesznek például palántákat is tőlük, nem csoda, hiszen a palántáik is jó minőségűek!  Ezeknek kizárólag a legjobb környezetet biztosítják, hiszen csak így lehet tökéletesen biztosítani a minőséget a vásárlók számára.

Egyéb tevékenységükhöz tartozik például az oltott palánták előállítása is, ilyen a paradicsom vagy a paprika.

Magánszemélyek és cégek is bátran vásárolhatnak tőlük, aki pedig úgy érzi, hogy nincs annyira képben a témával, annak sem kell elkeserednie, mert pontos tájékoztatást kap mindenki az általa választott gépekről.

Ha kérdés van, nyugodtan felteheted azt a kontaktfelvételnél is, így biztos, hogy azt a gépet fogod megvásárolni, amelyikre szükséged van.

Elérhetőségük:  +36-30-559-1552, office@krimzon.eu.