Oldal kiválasztása

Akinek még nincsen tunikája, felmerülhet benne néhány kérdés

 

Mi is ez a ruhadarab, mikor és hogyan lehet hordani, kiknek áll jól?

 

Most mindezt elmagyarázzuk, hogy miért is érdemes beszerezni néhány tunikát minden hölgynek.

 

Amellett, hogy csinos, még kényelmes is.

 

 

Ez a kombó pedig mindent visz!

 

Lássuk, mi mindenért ajánlott megvásárolni a legszebb tunikákat, miért kell alapdarabnak lennie egy nő gardróbjában.

 

 

A szoknyák mellett a tunikát mondhatjuk a másik legnőiesebb ruhának. Szinte mindenkinek jól állnak, kényelmesek, különféle szabásúakkal, mintázatúakkal, színűekkel találkozhatunk.

Ha még nincs tunikád, mindenképpen megéri vásárolni néhány darabot, hiszen remek darabjai lehetnek ruhatáradnak.

A Scarlet Fashion üzletéből és webshopjából a legdivatosabb tunikák is beszerezhetők.

Hogyan is jellemezzük a tunikát? Ez a ruhadarab tulajdonképpen egy miniruha, vagy egy hosszított ingnek mondható, ami remekül mutat egy nadrággal vagy leggings-szel.

Fő lényege, hogy mindig a csípő alá ér le, vannak hosszabb és rövidebb fazonok is. Mivel a legtöbb tunika igen rövid, éppen ezért nem szerencsés, ha semmit nem veszünk fel alá, vagy ha egy vékony nejlonharisnyával takarjuk el alsó testrészeinket.

Sokkal jobban fogunk mutatni, ha egy leggingset, vagy egy testhez simuló nadrágot veszünk fel. Kiváló viselet hétköznapokra, hiszen csinos, nőies hatást nyújt, de ugyanakkor kényelmes és praktikus is.

Ki ne akarna csinos lenni, de laza is egyben?

Emellett egy szép tunika a megfelelő párosításokkal még eseményekre is hordható.

Ha már unod a nadrágokat, a szoknyák pedig nem kényelmesek számodra, itt az ideje kipróbálni a tunikát: könnyen lehet, hogy a kedvenceddé fog válni.

Nem árt időnként felfrissíteni ruhatárunkat! Merjünk kipróbálni új darabokat, amiket eddig nem hordtunk.

A tunika szinte mindenkinek jól áll.

Éppen ezért nem gond, ha sovány vagy, ahogy az sem, ha kicsit teltebb az átlagosnál. A tunika mindenkihez megfelelően igazodik, mindenki csinosan mutat ebben a ruhadarabban.

Molett hölgyek számára rendkívül előnyös tud lenni, hiszen nem simul a testhez, így az ő ruhás szekrényükből semmiképpen sem hiányozhat ez a darab! A tunika magabiztosságot és szépségérzetet nyújt.

A tunika egy alapdarab a legtöbb nő ruhatárában.

Ezek mellett még azt is elmondhatjuk, hogy a tunikát rengeteg módon lehet kombinálni, különböző leggingsekkel, nadrágokkal, izgalmas kiegészítőkkel, így ez a darab sosem lesz unalmas, mindig fel lehet dobni valamivel.

Ebből kifolyólag, számos stílusnak nyit utat ez a ruha, ezért is viselik ilyen sokan. Sokféle alkalomra felvehető, annak köszönhetően, hogy könnyű kombinálni.

Különböző cipőkkel is hordható: jól mutatnak sportcipővel, balerinacipővel, de magassarkúval is.

Még egy előnye a tunikának, hogy nem évszakfüggő, az év bármely szakaszában bátran tudjuk viselni, akár télen, akár nyáron, a megfelelő ruhadarabokkal kombinálva.

Nem kell érintetlenül állnia a szekrény legalján, hiszen folyamatosan használható. Ez a tény nem sok ruháról mondható el!

Nem csak egyetlen fajta tunikával találkozhatunk. Ennek a ruhadarabnak is vannak különböző méretei, anyagai, szabásai, mintái, hogy bárki megtalálhassa a hozzá illőt.

Egy percig se higgyük azt, hogy nincs bennük fantázia!

A tunika az egyik legizgalmasabb, legjobban párosítható ruhadarab, ami egy nő gardróbjában fellelhető.

Tunikákból is széles választékkal várjuk vásárlóinkat a Scarlet Fashion-nél! Nálunk divatos, minőségi, egyedi darabokat vásárolhatsz.

Beszerezheted legújabb tunikádat budapesti üzletünkben, vagy megrendelheted online.

Bármelyik mellett is döntesz, egy biztos: minőségi, trendi árut fogsz kézhez kapni, mely gyönyörű új darabja lesz ruhatáradnak!