Oldal kiválasztása

Vannak olyan nők, akik szinte havonta váltogatják hajszínüket, míg mások egy életen át élnek ugyan azon színű hajjal.

Hogy melyik a jobb, azt nem lehet egyértelműen eldönteni, de természetesen érvek és ellenérvek is szólnak mind a két variáció mellett.

A hajszín és a frizura megváltoztatása minden nőnek egy valódi megújulást jelent.

Nem véletlen, hogy a legtöbb hölgynél akkor jön el az ellenálhatatlan igény a hajkorona megváltoztatására, ha az élethelyzetükben is valami jelentős változás történik. Egy szakítás, egy költözés, egy munkahelyváltás is mind indikálhatja ezt a változást, de pusztán kedvtelésből, vagy közérzetünk javítása érdekében is befesthetjük hajunkat.

Mostanság divatossá váltak az extrém színek is, sokan szaladgálnak az utcákon kék, zöld vagy éppen pink fürtökkel. Ugyanakkor a hagyományos szőke, barna és vörös árnyalatok is ugyan úgy hódítanak, nincs kifejezett hajszín divat, de szerintünk nem is lehet. Ugyan is a hajszín nagy összefüggésben van a stílussal, a személyiséggel és a karakterrel, ez alapján érdemes megválasztani a megfelelő árnyalatot.

És amire még mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy hajszínünk egységben legyen az öltözködésünkkel. A szőke haj és fehér bőr kombináció például nincs jó barátságban a sápadt, pasztelles árnyalatú színekkel, a bézst, a világos szürkét és a fakó színárnyalatokat érdemes elkerülni az ilyen kinézetű nőknek. Helyette inkább az élénk színek, az élettel teli árnyalatok a befutóak, nekik ezek közül érdemes válogatni.

A sötét hajú, és kreolabb bőrű lányok azonban bátran választhatják ezeket a színeket, sőt!

A fekete hajhoz és barna bőrhöz kifejezetten jól mutatnak ezek az árnyalatok. A vöröseknek híresen jól állnak a kékek és zöldek, de az őszi színek közül is bátran válogathatnak, azonban figyelniük kell, hogy a pirosas árnyalatokat csak nagy körültekintéssel, inkább kiegészítőkként viseljék.

A barna hajú lányok vannak általában a legkönnyebb helyzetben, hiszen nekik szinte minden jól állhat, na persze csak akkor, ha a kiválasztott szín összhangban van a személyiséggel.

Tehát ne feledjük: nem csak a fazon és funkcionalitás, de a szín is fontos egy adott ruha kiválasztásakor. Szerencsére azonban már van lehetőség a legtöbbször egyes ruhadarabok közül több színben is válogatni.

Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő ruházati boltja a Scarlet Fashion, ahol elképesztően széles választékban érhetőek el a divatos ruha darabok, kiegészítők, és a tulajdonos saját tervezésű ruháinak legjava. Itt a legtöbb darab esetén több színből is választhatunk, hogy valóban eltalálhassuk karakterünket. De nem csak a színeket illetően, a méretek tekintetében is roppant széles a választék, XS-től egészen a 3XL-ig minden méretű hölgy megtalálhatja itt új kedvenc ruha darabját.

A bolt választéka megvásárolható személyesen, a XX. Kerülte, Ady Endre utca 68-70 szám alatt, vagy online, a webáruházban: scarletfashion.hu

Érdemes folyamatosan szemmel tartani a választékot, hiszen a márka védjegye, hogy folyamatosan frissülő, egyedi ruha darabokból álló kínálattal várja érdeklődőit.

Hajszínt váltottál, és jól jönne néhány szuper, új ruhadarab? Akkor ne késlekedj, nézz szét a Scarlet fashionben! Szanyi Brigitta, az üzlet megálmodója a legjobb minőségű, és mégis kedvező árú ruházati termékekkel kényeztet itt minket.

Szívesen adnál ajándékba is egy jó minőségű darabot? Itt ezt is megteheted! Tetszőleges értékű ajándékkártyával is meglepheted szeretteidet! Kattints a képre.

Ruha ajándékkártya

Ha pedig kérdésed merülne fel, akkor se tétovázz! Az üzlet alkalmazottjai telefonon vagy chat-en keresztül is szívesen megválaszolják kérdéseidet!