Oldal kiválasztása


Ha szeretnél elmenekülni a város zajától, és egy csendes, zöld környezetben pihenni, akkor a Rubin Panzió a tökéletes választás számodra

A Rubin Panzió egy családias és kényelmes szálláshely, amely Gyomaendrődön található

A panzió közel két hektáros parkban fekszik, ahol a természet szépségei, a játszótér, a grillterasz, a wellness részleg és a rendezvényközpont várják a vendégeket.

A panzió közel két hektáros parkban fekszik, ahol a természet szépségei, a játszótér, a grillterasz, a wellness részleg és a rendezvényközpont várják a vendégeket

A Rubin Panzió szobái és árai

A Rubin Panzió 10 standard szobával, 3 standard plus szobával és 3 superior szobával rendelkezik, amelyek pótágyazhatóak. A szobák mindegyike fürdőszobával, okos TV-vel, WIFI elérhetőséggel, klímával és házitelefonnal felszerelt. A standard plus és a superior szobák hidromasszázs káddal is rendelkeznek. A szobák árai a következők:

  • Standard szoba: 14.000 Ft/szoba/éj 1 fő, 28.000 Ft/szoba/éj 2 fő esetén
  • Standard plus szoba: 14.000 Ft/szoba/éj 1 fő, 28.000 Ft/szoba/éj 2 fő, 37.000 Ft/szoba/éj 3 fő esetén
  • Superior szoba: 14.000 Ft/szoba/éj 1 fő, 28.000 Ft/szoba/éj 2 fő, 37.000 Ft/szoba/éj 3 fő, 46.000 Ft/szoba/éj 4 fő, 55.000 Ft/szoba/éj 5 fő, 64.000 Ft/szoba/éj 6 fő esetén

A szobák árai tartalmazzák a reggelit, a wellness használatot, az áfát és az idegenforgalmi adót.

A Rubin Panzió wellness részlege

A Rubin Panzió wellness részlege a pihenés és a kényeztetés paradicsoma. A wellness részlegben található egy élmény medence, egy jakuzzi, egy fényterápiás infraszauna, valamint masszázsok és testkezelések. A wellness részleg használata a szállóvendégek számára ingyenes, de előzetes bejelentkezés szükséges³. A wellness részleg nyitvatartása a következő³:

  • Hétfőtől péntekig: 10:00-21:00
  • Szombaton: 10:00-21:00
  • Vasárnap: 10:00-21:00

A Rubin Panzió rendezvényközpontja

A Rubin Panzió nemcsak a pihenésre, hanem a rendezvényekre is kiválóan alkalmas. A panzió rendezvényközpontja 1500 nm-es épület, amely akár 200 fő befogadására is alkalmas.

A rendezvényközpontban található egy étterem, egy bár, egy kávézó, egy tárgyalóterem, egy konferenciaterem, egy színpad, egy táncparkett, valamint légkondicionált közösségi helyiségek saját konyhával és italpulttal.

A rendezvényközpont ideális helyszíne lehet esküvőknek, családi összejöveteleknek, céges rendezvényeknek, konferenciáknak, tréningeknek, bemutatóknak, kiállításoknak és koncerteknek.

A Rubin Panzió környéke és programlehetőségei

A Rubin Panzió környéke számos látnivalót és programlehetőséget kínál a vendégeknek. A panzió parkjában lehetőség van túrázni, kirándulni, kerékpározni, bográcsozni, asztali teniszezni, csocsózni, tekézni és teniszezni.

A parkban található egy fából épített játszótér, valamint egy LED megvilágítású Totem oszlop, amelyről gyönyörű kilátás nyílik Gyomaendrődre. A panziótól nem messze található a Gyomaendrődi Horgásztó, ahol horgászni, csónakázni és vízibiciklizni lehet.

A panziótól 3 km-re található Gyomaendrőd városközpontja, ahol megtekinthető a Gyomaendrődi Városháza, a Gyomaendrődi Református Templom, a Gyomaendrődi Római Katolikus Templom, a Gyomaendrődi Városi Múzeum, a Gyomaendrődi Képtár, a Gyomaendrődi Kulturális Központ és a Gyomaendrődi Városi Strandfürdő.

A panziótól 20 km-re található Gyula, ahol meglátogatható a Gyulai Vár, a Gyulai Várfürdő, a Gyulai Almásy-kastély, a Gyulai Erkel Ferenc Emlékmúzeum, a Gyulai Csokoládé Múzeum, a Gyulai Városi Történeti Múzeum, a Gyulai Városi Állatkert és a Gyulai Városi Parkerdő.

A panziótól 30 km-re található Békéscsaba, ahol megcsodálható a Békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum, a Békéscsabai Népi Iparművészeti Gyűjtemény, a Békéscsabai Csabai Kolbász Múzeum, a Békéscsabai Jókai Színház, a Békéscsabai Református Nagytemplom, a Békéscsabai Görögkatolikus Templom, a Békéscsabai Zsinagóga és a Békéscsabai Gyógyfürdő.

A panziótól 40 km-re található Szarvas, ahol érdemes ellátogatni a Szarvasi Arborétumba, a Szarvasi Vízi Színházba, a Szarvasi Körös-Maros Nemzeti Parkba, a Szarvasi Mini Magyarországba, a Szarvasi Vízimalomba, a Szarvasi Főtérre és a Szarvasi Városi Strandfürdőbe.

A panziótól 50 km-re található Szabadkígyós, ahol megtekinthető a gyönyörűen felújított Wenckheim-kastély, amely ma a Békés Megyei Könyvtár és a Békés Megyei Múzeum központja.