Oldal kiválasztása

A Trend Automata Szolárium ma már az ország 5 városban található.

A szolárium hálózatot fiatalok és idősek egyaránt látogatják, a szalonok kizárólag automata berendezésekkel vannak felszerelve.

Kíváncsiak voltunk és többet szerettünk volna megtudni a Trend szolárium hálózatról, valamint az üzlet mögött meghúzódó történetről és a növekvő sikerhez vezető útról.

A bőrápolást az általános egészség részeként pozícionáljuk napjainkban.

Nagyon elterjedt és nyilvánvaló tudás, hogy a nap UV sugarai visszafordíthatatlan és végzetes károsodást okoznak az érzékeny bőrben. Bőrünk egyetlen, hatalmas, bonyolult, élő szervezet, ezért fontos megfelelő és biztonságos módszert válasszunk, ha barnulni szeretnénk.

A Trend Szolárium kényelmes, egészséges barnulási módot kínál vendégei számára a legnagyobb kényelem mellett.

A Trend Szolárium kényelmes, egészséges barnulási módot kínál vendégei számára a legnagyobb kényelem mellett.

Saját üzenetünk is fejlődött az elmúlt néhány évben. Üzenetünk a fogyasztóknak, hogy nem kell elköteleződniük akár egy költséges és időigényes vízparti napozás mellett.

Úgy gondolom, hogy a legnagyobb erősségünk szolgáltatóként, hogy pontosan tudjuk, hogy a szoláriumok vendégei kényeztető élményt keresnek.

Ezért ügyelünk arra, hogy a szoláriumok és a felszerelések tiszták, fertőtlenítettek, kényelmesek legyenek.

Vendégeink a kényelem, valamint az időhatékonyság érdekében keresnek fel minket.

Visszatekintve a cég és a márka fejlődésére – van-e valami, amit másképp csinált volna?

Levont kritikus tanulságokat?

Jól csináltuk, és nincs olyan elemi dolog, amit megváltoztatnék vagy másként csinálnék.

Vannak olyan dolgok, amelyeket csak útközben tanulsz meg. Szerencsére azzal a ténnyel kellett szembesültünk, hogy hálózatunkat bővíteni szükséges, így az ide évben megnyitottuk legújabb egységünket is, melynek időzítése tökéletes volt.

Jelenleg az alábbi helyeken találkozhatnak a barnulni vágyók automata rendszerű szolárium stúdióinkkal: Szolárium Budapest 18.kerület, Szolárium ,Cegléd Szolárium, Szolnok Szolárium, Törökszentmiklós Szolárium,Tiszaföldvár,

Határozottan ajánlom szolgáltatásainkat, ha egy kicsit többet szeretnél magadból megmutatni, és ha igazán finomra szeretnéd hangolni külsődet.