Oldal kiválasztása

Egy kertes ház sok család álma.

Szülőként elképzeljük, ahogy gyermekeink a kertben játszva önfeledten szórakoznak, és egy megfelelő méretű kert teret ad a családi rendezvényeknek, sütögetéseknek és egyéb szabadtéri programoknak.

Kertes ház. Ingatlan

Ha valaki kertes házat venne, sok alternatíva közül választhat.

Ezeket a lehetőségeket szeretnénk mai cikkünkben sorra venni.

Először is azt kell minden házvásárlát fontolgatónak eldöntenie, hogy hol szeretne lakni. Manapság sokan költöznek Budapestről vidékre, azonban lehetőségek szempontjából a főváros még mindig a legkedvezőbb alternatíva. Üres telekhez jutni nem egyszerű, és elég költséges is az építési telek vásárlás, hiszen kicsi a piac. Ami van is, azt pedig sok esetben felvásárolják a befektetők.

Ha valaki mégis saját maga szeretne építkezni, akkor szóba jöhet még egy olyan ház megvásárlása, mely lebontásra kárhoztatott. Ez ugyan mindenképpen plusz feladat, ugyanakkor összességében akár kedvezőbb feltételekkel is hozzájuthatunk egy ilyen ingatlanhoz, mint egy üres telekhez.

Aztán, azt is el kell dönteni, hogy ha építünk, azt milyen anyagból, milyen technológiával tesszük. Még mindig a legnépszerűbb választás a tégla, de már nagyon sok féle könnyű szerkezetes ház típus is elérhető a magyar emberek számára. Érdekes, hogy nálunk nincs túl nagy kultúrája a könnyű szerkezetes házaknak, az emberek valamiért még mindig félnek ettől a döntéstől. Pedig nyugaton, de főleg az amerikai kontinensen az ingatlanok többsége ilyen módon készül.

Ha könnyű szerkezetes házról van szó, elsőre mindenkinek a faház jut eszébe, aminek silány a szigetelése és folyamatos kezelést igényel szerkezete. Pedig ma már nagyon modern technológiával készülnek a könnyű szerkezetes házak is, jól szigeteltek, még teljesen rezsimentes változat is kapható belőlük.

Nagy előnyük még ezeknek a típusoknak, hogy a kőházakhoz képest nagyon hamar elkészülnek, akár néhány hónap alatt egy teljesen kész házba költözhetünk be. A kivitelezést legtöbbször egy jól összeszokott csapat végzi, így nem kell végig járnunk a szakemberkeresés és az esetleges nehézkes egyeztetések útját sem.

Jól szét kell hát nézni a lehetőségek között, mielőtt döntést hozunk, és igényeinkhez mérten kiválasztani a legjobb változatot. De ahhoz, hogy legyen hova építenünk, először meg kell szereznünk egy jó telket.

A kertesházas övezetek tartogatnak kincseket, de jól jöhet a segítség, ha igazán kedvező ajánlatokhoz szeretnénk hozzáférni.

Érdemes tudni, hogy a legtöbb jó ingatlannal kapcsolatos ajánlat még az előtt elkel, hogy meghirdetésre kerülne, mégpedig úgy, hogy a megbízott ingatlanosok a saját vevőiknek értékesítik ezeket. Te is bármikor megbízhatsz egy szakembert, ha szeretnéd, hogy valaki helyetted végezze el a munka oroszlán részét, és felkutassa neked a potenciális lehetőségeket.

A Homexpress csapata nagyon profi például ebben is, nagy szakértelemmel és széleskörű rálátással kapcsolják össze a keresleti oldalt a kínálattal. Ha tudod, mit akarsz, akkor is érdemes őket felkeresned, de még inkább jól jársz velük, ha tanácsra is van szükséged. Itt ingatlannal kapcsolatos szakértői és hathatósági segítséget is kapsz, és ezért mindössze csak a telefont kell felemelned!

Ne félj a modern és nyitott megoldásoktól, hiszen ami sok száz ember igényét kielégíti, miért is ne lehetne jó számodra is?

Nézz utána a lehetőségeknek, a modern technológiáknak, és ha egy jó építkezési helyre van szükséged, vagy megtekintenéd az aktuális ingatlan kínálatot, keresd fel mihamarabb a Homexpress-t!
www.homexpress.hu