Oldal kiválasztása

Ahogy telnek-múlnak a napok, úgy jutunk egyre közelebb az év végéhez, ami nem mást jelent, mint hogy lassan itt a tél.

Ez autózás szempontjából nagy változást jelent, hiszen megváltoznak a látási viszonyok, az utak is nehezebben lesznek járhatóak, magyarán nehezebb lesz ilyenkor a közlekedés.

Nemcsak autóval, de gyalog is egyaránt.

De míg a gyalogosok esetlegesen átváltják a sportcipőt bakancsra vagy csizmára, addig az autósoknak több a feladatuk.

Nagyon fontos, hogy még idejében lecserélje minden autós a nyári gumikat téli gumira, hiszen a megváltozott körülmények az utakon ezt megkövetelik. Igaz, hogy az elmúlt években nem volt akkora hó belföldön, hogy akár még a hóláncokat is elő kellett volna szedni és reggelente húsz percig kellett volna kaparni a jeget a szélvédőről. Sőt, sajnos azt is elmondhatjuk, hogy idén télen senki nem megy külföldre síelni, így nem kell nagy hóval számolnia senkinek sem. De azért azt tegyük hozzá, hogy az elmúlt időszak történései után már senki nem lepődne meg, ha egyszer csak decemberben leszakadna egy méter hó a fővárosban.

Mindenesetre azért azt biztosra mondhatjuk, hogy figyelembe kell venni, hogy milyen körülmények között fogunk majd autózni a téli időszakban. Mert lehetséges, hogy télen is ugyanúgy, mint az év többi szakaszában, sokat kell majd úton lenned (munka vagy bármi más miatt). Vagy esetleg olyan helyen laksz, ahol olyan utakon kell közlekedned, ami akár nap, mint nap próbára teheti az abroncsaidat. Pontosan ezek miatt kijelenthetjük, hogy a téli autózás felkészültséget és nem utolsó sorban figyelmet igényel.

Az út gyakran jeges, csúszós, illetve akár havas és latyakos is lehet, a látóviszonyokról nem is beszélve. Főleg, ha a szél is még fújja össze-vissza a havat vagy a havasesőt. És hát azért nem egyszer éltünk már meg itthon is cudar időjárást a téli időszakban (is), ezért aztán mindenre fel kell készülni. Aki nem vált időben téligumikra (vagy egyáltalán nem is cseréli le azokat), az nagy valószínűséggel balesetet fog okozni és/vagy szenvedni. A nyári abroncsok nem arra lettek kitalálva, hogy télen is tökéletesen tapadjanak az úthoz – nem is képesek rá, nem így lettek kialakítva. És itt van a kutya elásva. A téli abroncsok pontosan azért télen használatosak, mert a gumik külseje úgy van kialakítva, hogy azok még a jeges, havas úton is képesek legyenek megfelelően tapadni az utakhoz. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor egyből lehet száguldozni, hiszen tapad annyira a kerék, hogy ne csússzon ki a kocsi. Ez azért nem így működik. A biztonságos vezetés felelősségteljes vezetési stílust igényel. Léteznek egyébként különféle téli gumik, van, amelyik pontosan a zordabb, meredekebb, rendszerint köves utakra való, míg egy másik például pontosan elég arra, hogy az ember télen biztonságosan tudjon autókázni a városban.

A tél sok mindent magával hoz. Télen még gyakrabban kell tisztítani és ápolni az autóinkat. A gyakori jegesedés, a sok hó és latyak nem tesz jót az alkatrészeknek, a külső váznak, de az autó belsejének sem – havas, koszos cipővel beülünk a kocsiba, a sok kosz pedig megragad a textilen. A sok jégkaparás vagy akár a tél okozta különböző kisebb-nagyobb karcolások kárt tehetnek a kocsiban, arról nem is beszélve, ha a legrosszabbra is gondolunk: ha például baleset történik és az autót javítani kell.

Az alkatreszes.hu autóalkatrész és autókozmetikai webáruháza mindenki számára tökéletes megoldást nyújt, aki hasonló problémákkal küzd (nemcsak télen). A cég járműalkatrészekkel, autóápolási termékekkel foglalkozik, Magyarországon nagy sikerrel forgalmazzák termékeiket. Ez annak köszönhető, hogy az évek alatt jelentős szerepet sikerült betölteniük itthon, az emberek megbíznak a cég hitelességében. Ez lehetővé tette a számukra, hogy céghálózatukat idővel akár több országba is kiterjesszék.

Náluk több millió termék közül lehet válogatni, legyen szó alkatrészekről, kellékekről vagy autóápolási termékekről, náluk mindent megtalálsz, köszönhetően a hatalmas kínálatuknak. A hatalmas kínálatukkal sikerült egy igencsak széles vevői kört, de a folyamat még most kezdődik csak igazán. A vásárlás igazi élmény náluk, már csak azért is, mert náluk nem kell napokig vagy hetekig várni arra, hogy a megrendelt termék egyáltalán szállításra kész legyen, ugyanis náluk a kínálat jó nagy része raktáron azonnal megtalálható. így pedig gyorsan, mondhatni extra gyors kiszállítással képesek minden vásárlónak kiszállítani a rendelésüket. A termékeket illetően pedig fontos megjegyezni, hogy a cég minden általa forgalmazott termékre gyártói garanciát vállal a beszereléstől számítva.

A vásárlás így mindenki számára csupán egy játék, egy izgalmas de gyors folyamat, hiszen pár kattintással már meg is tudsz vásárolni mindent, a termékek pedig rögtön szállításra is kerülnek.

A cég számára nagyon fontos a vevőik elégedettsége már a kezdetektől fogva, így igyekeztek mindent úgy kialakítani, hogy az az ügyfelek számára a lehető legmegfelelőbb legyen. Így aztán nem is kérdés, hogy az alkatreszes.hu webáruházában csak prémium minőségű termékek találhatóak. A termékek minősége és áruk tették elsőkörben olyan sikeressé a céget az emberek számára, hiszen mindenki szereti a saját autóját, amit szeretne kizárólag minőségi termékekkel ápolni.

Ilyen például a Meguiar’s termékcsaládja is, ami náluk is kapható! Mivel télen gyakran koszos lesz a kárpit az autóba bevitt hó és latyak miatt, a kárpitok tisztítására is kellő figyelmet kell fordítani a téli időszakban. A Meguiar’s Carpet & Upholstery Cleaner terméke most igazán jó áron kapható, mindössze 4,770 forint. Ezért cserébe pedig a várásló 539 grammos kiszerelésű kárpittisztítót kap, ami azért ár-érték arányban nagyon jónak számít. Ez a termék tulajdonképpen egy kárpittisztító aktívhab, amit kefével kell használni, azzal kell a habot bevinni a kárpitba, hogy az aztán a szennyeződést kiszedje belőle. Ezzel a termékkel tökéletesen lehet tisztítani az autó belsejét, így a kárpit mindig tiszta és illatos lesz.

Az alkatreszes.hu webáruházában ez és még sok hozzá hasonló termék megtalálható, ami akár tökéletes ajándék is lehet. Hiszen lassan itt a karácsony! Akinek autója van, az biztos nagyon örülne egy prémium minőségű autóápolási terméknek! Így legalább a megajándékozott személynek nem kell télen, a nagy hóban azon törnie a fejét, hogyan szedje ki a szennyeződést a kárpitból a kocsiban. Vásárlás előtt, ha esetleg kérdésed merülne fel, nyugodtan keresd őket, hiszen az ügyfélszolgálatos kollégák minden kérdésre teljes körű tájékoztatást tudnak adni, ha termékkel kapcsolatban lenne kérdésed, akkor is ajánlom, hogy telefonálj oda! Elérhetőségük a következő:

+36-20-257-8016, info@alkatreszes.hu, a címük pedig a következő: 1163 Budapest, Lobbanó u. 4.

Ha bármilyen alkatrészre szükséged lenne az autódhoz, gondolj az alkatreszes.hu hatalmas kínálatára! Az oldalukon lévő keresőfunkció nagyban megkönnyíti az ember életét, itt ugyanis akár a gyártó nevével vagy a termék cikkszámával is rá tudsz keresni a termékre. Ha pedig karácsonyra szeretnél megajándékozni valakit prémium minőségű termékekkel, akkor se habozz, a megoldást tálcán kínálom Neked!