Oldal kiválasztása

Most már biztosra állíthatjuk: itt a tél, itt a fagy.

Éjjelente már bizony mínusz fokokat mérhetünk, így sajnos van, aki reggelente azzal szembesülhet, hogy nem indul be az autója.

A téli időszak megviseli autódat

Ez nem egy újkeletű dolog, minden évben a gyorsan jött hideg és fagy rengeteg autótulajdonosnál hasonló problémákat okoz.

Azonban vannak erre megoldások.

Télen sok mindenre oda kell figyelnie annak, akinek autója van és rendszeresen használja is. Az egyik legalapvetőbb dolog ugyebár az, hogy le kell cserélni a kerekeket, a téli gumik használata elengedhetetlen. Másrészről fontos odafigyelni, hogy mindenki lecserélje a hűtőfolyadékot és a szélvédőmosót fagyállóra! Igaz, hogy a hűtőfolyadékból nem szokás már nyárit használni, ami nem fagyálló, azonban előfordulhat, hogy valaki olyat használ, ami nem fagyálló. Így aztán a csereciklusokat mindig figyelembe kell venni.

Ezt a két folyadékot egyébként le lehet mérettetni a benzinkúton is és ha szükség van rá, akkor akár ott is le lehet cseréltetni. És nemcsak ezeket kell megmérni, az akkumulátort is ugyanúgy meg kell nézetni, hogy fel van-e töltve rendesen. Hiszen ez is okozhat problémát a nagy fagyokban. A csökkenő hőmérséklet csökkentheti a teljesítőképességét az akkumulátornak, ami miatt előfordulhat, hogy a nagy fagyokban a kocsi nem fog beindulni.

Ezeken felül fontos odafigyelni arra is, hogyan ápolod és takarítod az autódat. Ha nem szeretnél ilyesmivel foglalkozni és inkább profikra bíznád, akkor válaszd az NRG Polír szolgáltatásait! Az NRG Polír autókozmetikával, autóápolással, polírozással, karceltávolítással foglalkozik, ezek mellett pedig van náluk lehetőség arra is, hogy egyedi matricát csináltass, amit kérésre akár fel is raknak a gépjárművedre.

Most, hogy már tényleg jönnek a hidegek, még mindig érdemes arra gondolni, hogy a kocsidat rendesen felkészítsd a télre, erre van egy szuper megoldás náluk. Ez a „Téli felkészítő csomag” nevű szolgáltatásuk. Tudjuk jól, hogy a hideg eléggé lestrapálja és megterheli a kocsik fényezését és az üveg felületeket. Ezek a szolgáltatás keretein belül kapnak egy védőbevonatot. Az autó ebben az esetben – ha ezt a szolgáltatást választod – kap egy alapos tisztítást, amit aztán a külső műanyag részek és a gumik ápolása követ.

Az autók ajtaja ilyen hidegben képes befagyni, így ezek a belső kéder-gumik is kapnak egy alapos ápolást, ami csökkenti ennek a veszélyét. Felapplikálják a kocsira a bevonatot, az üveg felületeknél is megtörténik a bevonat elkészítése. Végül feltöltik az ablakmosókat (fontos, hogy téli, fagyálló ablakmosóról van szó). Ha szeretnéd, extra szolgáltatást is igénybe vehetsz, az alufelniket is bevonják kerámia bevonattal, ez tízezer forintba kerül. A szolgáltatás nagyjából 6-10 órát vesz igénybe.

Az oldalon minden szolgáltatásról részletes leírást találsz, ha a pontos árak érdekelnének, esetleg felmerültek még kérdések, akkor keresd őket ezeken az elérhetőségeken: +36 20 287 5788, nrgpolir@gmail.com, a címük: 1165 Budapest, Íjász utca 17.

Fontos, hogy mielőtt elindulnál a céghez, hívd fel őket és egyeztess időpontot. E nélkül ne indulj útnak semmiképp!

Egyébként rengeteg hasznos információt találhatsz az oldalukon, még egy blogot is vezetnek, ahol minden hasznos megtalálható az autókozmetikával és polírozással kapcsolatban. Ha érdekel, még az ügyfeleik véleményeit is el tudod olvasni. Ezen felül a műhely tulajdonosának a pár soros bemutatkozóját is elolvashatod. Róbert számára a munkája egyben a hobbija is. Az autó polírozásra teljes körű hologram garanciát vállal, ezzel is biztosítva mindenki számára, hogy jó helyen jár. Az autók a polírozás után új fényben ragyognak, mintha teljesen új autókról lenne szó. A polírozást prémium minőségi pasztákkal és eszközökkel végzi.

Ha szeretnéd kipróbálni az NRG Polír valamelyik szolgáltatását, hívd őket bátran és egyeztessetek le a számodra egy időpontot!