Oldal kiválasztása

Bármennyire is furán hangzik, idén az autóipar területén sok izgalmas dolog történt.

Számos új autótípus látott napvilágot, a környezetszennyezéssel kapcsolatos előírások és szabályok miatt autógyártó cégek fogtak össze, és még sorolhatnánk.

használtautó piac

Az viszont senkinek nem újdonság, hogy az idei évben bizony kissé visszaesett a használt autók piaca.

Ez nem meglepő, az idei év mindenki számára elég húzós volt, sőt, még mindig az.

Így aztán az emberek nem is nagyon mertek idén belevágni nagyobb kiadásokba, hiszen nem tudhatja senki, hogy mit hoz éppen a holnap.

Azonban a helyzet a használt autókkal kapcsolatban korántsem olyan borús, még így is, hogy tombol a világ minden területén a világjárvány, itthon az eladásra szánt használt autók száma annyira nem nőtt meg.

De ezzel szemben az eddig meghirdetett használt autók gyorsabban elkeltek. Ez azt mutatja, hogy az emberek idén nem vásároltak új autókat olyan mértékben, mint az elmúlt években.

Ezért nem is nagyon nőtt az eladásra szánt használt autók száma. Azonban, a meghirdetett autókat gyorsabban eladták idén, mint korábban. Ez valószínűleg köszönhető annak is, hogy a járvány miatt a használt autók eladási ára is kissé csökkent.

Az elmúlt hónapok azt mutatják, hogy a tavalyi évhez képest nagyjából 20 százalékkal csökkent az új autók eladási száma, de emellett egészen meglepő, hogy a vírus második hulláma már az októberi hónapot is érintette, mégis abban a hónapban az eladási számok csak 4 százalékot csökkentek a tavalyihoz képest.

Mindegy azonban, hogy milyen autód van: régi autó, amit évek óta nyúzol; nemrég használtan vetted; vagy éppen most vásároltad a szalonból. Az NRG Polír számára ez nem jelent semmit, a szolgáltatásaikat bárki igénybe veheti, aki szereti az autóját, illetve szeret róla gondoskodni.

Az NRG Polír egy magyar cég, ami autópolírozással, autókozmetikával foglalkozik, emellett a szolgáltatásai közé tartozik még a karceltávolítás, fényszórók polírozása, sőt, még egyedi matricákat is gyártanak igény szerint, amiket aztán fel is helyeznek a gépjárműre.

A cég tulajdonosa már évek óta a szakmában van, a szolgáltatásait minden autótulajdonosnak ajánlja, aki szeret foglalkozni az autójával. Aki szereti, ha szép, ragyogó és tiszta autóba ülhet be minden nap. Aki szeret büszke lenni a kocsijára. Robert, a műhely tulajdonosa képes újjá varázsolni az autókat a különböző szolgáltatásaival.

A munkája egyben a hobbija is, a munkájában látszik az odaadás, az autók iránti szenvedély, éppen ezért is fontos megemlíteni, hogy a szolgáltatásai során mindig ügyel a legkisebb részletekre is, ezzel végezve a legalaposabb munkát.

Autókozmetika. Nrg Polír. Nagy Róbert

A weboldalon részletesen olvashatsz a különböző szolgáltatásairól, amiknél ugyan egy „-tól” ár van megadva, viszont, ha felveszed a céggel a kontaktot és részletesebben átbeszélitek, hogy Te pontosan mit szeretnél, akkor az árakkal kapcsolatban is tudtok egyeztetni.

Az elérhetősége a cégnek a következő: nrgpolir@gmail.com, +36 20 287 5788, 1165 Budapest, Íjász utca 17.

Ha pedig már az oldalon jársz, érdemes pár pillantást vetni a blogra is, hiszen a témával kapcsolatban nagyon sok érdekességet olvashatsz. És ez még nem minden, a weboldalon még ügyfelek véleményeit is el lehet olvasni névvel és képpel együtt. Ez sokaknak egy igazán pozitív élmény, mert a véleményezések sokaknak segítenek abban, hogy rájöjjenek, jó helyen járnak és érdemes azt a bizonyos céget választani. Plusz információ még, hogy az NRG Polírnál lehetőséged van ajándékkártya vásárlására is. Így, ha szeretnél meglepni valaki egy szuper autókozmetikai és autópolírozási szolgáltatással, amitől csodásan ragyogóvá válik az autója, akkor az ajándékkártya Neked lett kitalálva!

Ha bármilyen kérdés felmerülne, érdeklődj a fentebb említett elérhetőségek egyikén!