Oldal kiválasztása

Ha egy építkezés vagy nagyobb szabású lakásfelújítás kerül sorra, szinte minden esetben felmerül a nyílászárók megtervezésének és kivitelezésének kérdése

 

 

Laikus szemmel a folyamat nem tűnik bonyolultnak: kiválasztjuk a megfelelő méretű ablakokat és ajtókat, a pénztárcánk függvényében meghatározzuk a kívánt minőséget, aztán megérkezik a kivitelező, és beépíti a megvásárolt termékeket

 

 

Bárcsak ilyen egyszerű lenne…

Sajnos azonban sok problémát felvethet, ha ezt a kérdéskört nem bízzuk megfelelően tapasztalt és szakmailag felkészült csapatra.

Sok esetben ugyanis a kielégítő tájékoztatás hiányában fogalmunk sincsen arról, milyen későbbi problémákhoz vezethet, ha nem gondolunk a későbbi munkálatokra.

Ha az ablakokkal és ajtókkal egy ütemben kerülnek fel a redőnyök, az ideális helyzet, de vannak olyan eshetőségek, amikor az árnyékolók kiépítése nem a nyílászárók beszerelésével egy ütemben történik.

Alapvetően ez nem is jelet olyan nagy problémát, amennyiben a későbbi feladatok, az ideális árnyékolók előre megtervezésre kerülnek, és a szakmai gárda meg tudja tenni ehhez a szükséges előkészületeket.

A probléma akkor adódik, amikor nem gondolkodunk előre, és mikor felmerül az igény a redőnyökre, spalettákra, napellenzőkre, egyéb technológiákra, akkor derül ki, hogy nincsenek kiépítve a szükséges feltételek.

Ennek következménye lehet kellemetlen, de egyenesen bosszantó is, hiszen a nem megfelelően előkészített árnyékoló beépítés együtt járhat felesleges bontásokkal, vésésekkel, aminek egy felújítás vagy friss építkezés után csak nagyon ritka esetben örülünk.

Ezzel szemben, ha már az ablakok és ajtók beépítésekor megtervezésre kerülnek a későbbi bővítések, ilyen kellemetlenségekkel biztosan nem kell szembesülnünk.

A mai modern kor vívmányait joggal szeretnénk kihasználni, örülnénk, ha árnyékolóinkat akár gombnyomással vagy éppen távirányító segítségével mozgathatnánk, de ezt utólagosan kiépíteni nehézkes és körülményes.

Ha azonban az ezekhez szükséges feltételek már előre megtervezésre és kiépítésre kerülnek, egy profi csapat akár egy szempillantás alatt megvalósíthatja elképzeléseinket.

A Csiziredőny csapata nem csak arról vált ismertté, hogy kizárólag a legjobb minőségű nyílászáró termékek magas színvonalú beépítésével foglalkoznak, de az is hozzájárult több évtizedes szakmai hírnevükhöz, hogy alapos tervezőmunka előz meg náluk minden egyes kivitelezést.

Már a felmérés során kitérnek minden apró részletre, előzetesen tájékozódnak ügyfeleik igényeiről, és csak is olyan munkát végeznek, mely teret ad az esetleges későbbi bővítéseknek.

Ezzel pedig nagyon sok kellemetlen és költséges szituáció elkerülhető, a gördülékeny munkavégzésről már nem is beszélve!

Érdemes tehát mindenképpen előrelátónak lenni, és ehhez egy olyan szakmai háttérrel rendelkező csapatot választani, akik nem csak gyorsan, de kiváló minőségben és rendkívüli odafigyeléssel is végzik munkájukat.

Fontos tanulság, hogy a lelkiismeretesség nem kevésbé fontos ezen a területen, mint a szakmai rálátás.

De más előnyünk is származhat abból, ha a Csiziredőny csapatát választjuk a nyílászáróinkkal kapcsolatos munkálatokhoz.

A hatékony munkavégzés mellett a finanszírozás könnyítésében is hathatós segítségünkre lehetnek, hiszen az otthonfelújítási támogatás kapcsán akár 50%-kal is csökkenhetnek felújítási költségeink!

Tehát ha előre gondolkodunk és nem bízzuk a fontos munkálatokat a véletlenre, nem kevés pénzt, időt s idegességet megspórolhatunk!

És így majd biztosan nem kerül többe a leves, mint a hús!

Keresd bizalommal a Csiziredőny csapatát, hisz az egész ország területén, rövid határidővel tudnak kivitelezéseket vállalni. Ha kérdésed merülne fel, akkor is fordulj hozzájuk bizalommal!

Nagy szakértelmük és tapasztalatuk a garancia arra, hogy ők biztosan eloszlatják majd minden kétségedet!