Oldal kiválasztása

A nap első ragyogó sugarai már megérkeztek, az idő egyre melegebb, ami bizonyos szempontból áldás, ugyanakkor átok is lehet egyben.

 

Most, hogy egyre inkább vagyunk otthon töltött időre kárhoztatva, még lényegesebb, hogy nagyobb odafigyelést fordítsunk otthonunk kényelmes, komfortos kialakítására.

 

A belső tér fejlesztése és szépítése csak az egyik fontos szempont abban, hogy a lehető legjobban érezhessük magunkat otthon.

 

 

Az igazi komfort érzethez azonban a külső tényezők szabályozása is egy nagyon fontos szempont.

olcsó redőny

Van, aki szeret a betűző napfény simogatására ébredni, van, akit pedig kifejezetten zavar a fény az alvásban. De egy redőny szerepe sokkal több ennél, még akár pénzt is spórolhat nekünk felszereltetése.

Csak kevesen tudják ugyan is, hogy milyen óriási szerepet játszanak az árnyékolástechnikai eszközök a hőszigetelésben, és ennek a tévhitekkel ellentétben nem főleg a téli hidegben, hanem sokkal inkább a nyári forróságban van jelentősége.

Az ablaküvegen keresztül bejutó napsugarak ugyan is kellemetlenül felmelegíthetik az otthonok belső tereit, ezáltal kénytelenek vagyunk a fullasztó meleget elviselni, vagy a költséges villanyszámlával járó légkondicionálást folyamatosan üzemeltetni.

Ugyanakkor a megfelelő redőnyök segítségével a meleg egy jelentős része kint tartható, és így nem csak komfortosabb környezetet, de jóval alacsonyabb villanyszámlát is elérhetünk.

A másik fontos és kicsit sem elhanyagolható szempont a biztonságtechnika. A betöréses rablások nagy százalékát módszeres kifigyelés előzi meg, de a redőnyök segítségével nagyban megnehezíthetjük a tolvajok dolgát.

Valamint konkrét fizikai védelmet is nyújthatnak a redőnyök, hiszen az ablakokon és ajtókon keresztüli bejutást akár meg is tudják bizonyos esetekben akadályozni, de minimum megnehezítik az illetéktelen behatolók számára.

A redőnyök kiépítésének fontossága tehát jóval nagyobb, mint azt elsőre gondolnánk.

 

De hogyan is vágjunk ebbe bele? És mégis mennyibe fog kerülni pontosan?

 

Nos, az ár nyilván az igények függvényében nagy eltéréseket is mutathat, de a Csiziredőny csapata például nagyon szívesen elvégzi a felmérést és kibocsájtja számodra a pontos árajánlatot.

Emellett az is tudnod kell, hogy az idei évtől igényelhető lakásfelújítási támogatás a redőnyök megvásárlására és beépíttetésére is fordítható, így, ha minden feltételnek megfelelsz, akár 50%-kal is csökkentheted ezzel járó költségeidet.

Amiatt sem kell aggódnod, hogy az igénylés bonyolult és hosszadalmas, hiszen a Csiziredőny-től nem csak a legjobb minőségű árnyékolók beszerzésében és professzionális beépítésében, de a támogatás megigénylésében és a lehívási folyamat lebonyolításában is hathatós segítségre számíthatsz.

 

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Valóban, de ne félj, ez most tényleg a valóság!

 

A folyamat egyszerű és világos: elég pusztán annyi, hogy ellátogatsz a Csiziredőny weboldalára, és az ott található elérhetőségek valamelyikén felveszed a kapcsolatot a csapattal. Minden kérdésedre megkapod majd a választ, professzionális szolgáltatást vehetsz igénybe, hiszen sok éves tapasztalattal és nagy szakértelemmel rendelkeznek.

Az ország egész területén tudnak felmérést és kivitelezést vállalni, így nem kell attól sem félned, hogy a helybeli eltérések szabnak majd gátat a projektnek.

Merj belevágni, hiszen a nyár már a nyakunkon, és a szezon kezdetével már jóval nehezebb lesz időponthoz jutni, mint most!

Hidd el, ez lesz az a döntés, amit egyáltalán nem fogsz megbánni, még akkor sem, ha most még nem látod be, mekkora a jelentősége az árnyékolóknak a komfortérzeted maximalizálása érdekében!