Oldal kiválasztása

Családanya és egy kiváló üzletasszony, a Scarlet Fashion cég tulajdonosa.

A divat gyakorlati és elméleti szinten is Brigitta része, ezen belül leginkább a Női ruha divat témák foglalkoztatják.

A divat nem a szemetelés, hanem az önkifejezés eszköze

Szanyi Brigitta két lábbal áll a földön, legyen szó magánéletről, vállalkozás- vagy karrierépítésről.

Biztos vagyok benne, hogy a fiatal divattervező sikerének titka ebben a határozottságban rejlik. Brigitta nem csak azt tudja, hogy mit akar, hanem roppant módon erős hite van önmagában.

Biztos abban, hogy a kevesebb sokszor több, és nem fél attól, hogy csődbe megy a vállalkozása, hiszen a sok-sok év alatt egy elismert és a piacon hiányt pótló Női ruházati vállalkozás tulajdonosa.

Ez pedig nem más, mint a Scarlet Fashion Női ruházati üzlet és webáruház.

Ahogyan a Scarlet Fashion üzlet ruhadarabjait sem lehet csak úgy leakasztani valamelyik üzletben a ruhaállványról, úgy a ruhák NAGY felkutatójával, Szanyi Brigittával sincs tele a média.

Brigitta azt mondja: az önreklámot segítő nyilatkozatok helyett jobban szereti tenni a dolgát, és csak akkor szólal meg, ha azt ő jónak látja.

Brigitta azt mondja: az önreklámot segítő nyilatkozatok helyett jobban szereti tenni a dolgát, és csak akkor szólal meg, ha azt ő jónak látja.

– Nagyon ritkán vállalok interjút. Nem azért, mert elérhetetlennek szeretnék tűnni, hanem azért, mert nem érzem, hogy erre szükségem lenne.

-Azért döntöttem úgy, a TV1 hír portálnak mégis kivételt teszek, mert ez az online magazin egyfajta közösségépítő szerepet vállal azzal, hogy vállalkozásokról és karrierutakkal foglalkozik.

-Semmiképpen sem szeretnék közszereplővé válni, számomra fontosabb, hogy a mindennapjaim eredményesek, izgalmasak és jó napok legyenek.

Volt egy idő, amikor ezt másként gondoltam – mondja Brigitta.

– Sok-sok évvel ezelőtt, a pályám elején, amikor még nem ismerték a nevemet a ruházati „piacon” és a Nőknek szóló ruházattal kapcsolatosan, nem volt Facebook hirdetés, őszintén azt hittem, én kellek ahhoz, hogy eladjam a ruháimat.

Nem voltam tisztában a marketinggel, és azzal, hogy nem kellek effektíve ahhoz, hogy megtaláljam a vásárlóimat.

Ma már nem akarok több lenni annál, mint hogy beszerzem a Világ távoli pontjairól a ruhákat és vezessem cégemet.

Divatot imádóként konzekvens vagyok. Soha nem választottam olyan női ruhát üzletemben, ami nem én vagyok.

Annak ellenére, hogy mindig más inspiráció mozgat, már egyértelműen megállapítható, hogy milyenek a Scarlet Fashion-ruhák.

Olyanok, amelyeken felismerhető „BRIGI” ízlése (mondják a Vásárlóim), amelyek valamiféle jó érzést keltenek a viselőjében, vagy abban, aki látja a ruhákat.

Tudom, hogy az elmúlt évtizedben adott interjúk és sajtómegjelenések hozzájárultak ahhoz, hogy mostanra legyen egy nagyon stabil, visszatérő vásárlói bázisom,

de már eljött az idő, hogy a ruhák és a minőség magukért beszéljenek, hogy ne én mondjam el a történetet, hanem a ruha mondja el a saját történetét.

A luxus mindig is távol állt tőlem

Brigitta egy csodálatos családban született, a közvetlen környezetében nem volt olyan, akit a luxus motivált volna.

Mindig valamilyen játékosság, vagy a ruha viselő karaktere, attitűdje érdekelt leginkább.

A hétköznapi értelemben vett divatvilág, és az ezzel együtt járó elefántcsonttoronyba zárkózás, valamint a luxus mindig távol állt tőlem.

Én egy hétköznapi Nő vagyok, ezért a divatból sosem a csillogás érdekelt.

Leginkább az a designer szemlélet ragadott magával, ami a ruhatervezés miértjére keresi a választ.

Félreértés ne essék, érdekel a divat, a divattörténeti változásokat követem, de leginkább kutatóként, és nem rajongóként.

Az én vásárlóim azok a nők, akik szeretnének kitűnni a tömegből.

Egy Scarlet Fashion-darab viselője nem nagyon tud elbújni, a színes, mintás ruhában kiugrik a tömegből.

A ruháim egyfajta vidám élet stílust képviselnek, ami abszolút megfelel az én ízlésemnek is.

– Ez a vállalkozás az életem része. Foglalkozom egyszerre a pénzügyekkel, az üzletépítéssel és a divatos női ruhák beszerzésével.

Megtanultam és megértettem, tanultam, hogyan is működik egy divatcég.

Amikor a szenvedély kitartással párosul

Brigitta különleges, formabontó látásmódjára nem csak a hazai, hanem a nemzetközi vásárlóközönség is felfigyelt. Munkásságát elismerik hazai és külföldi vásárlók is.

Ám a Covid idején itthon is egyre nagyobb figyelmet kapott, ennek hatására a Scarlet Fashion-ruhák vásárlói nagyobb része lett magyar.

Emlékszem, azt éreztem, minden véget ért, ebből a veszteségből nem fogunk visszajönni a Covid idején.

De akkor is, és azután is mindig minden nehézség megoldódott. Ehhez a szerencsén kívül kell egyfajta vállalkozói szemlélet.

Akiből ez hiányzik, és nem tud alkalmazkodni a folyamatos változáshoz, az ne adja vállalkozásra a fejét, mert a bizonytalanság fel fogja emészteni.

Én nagyon rugalmas ember vagyok.

A covid miatti első lezárás és kétségbeesés idején.

Azonnal léptem és Bakó Krisztián online marketing szakember segítségével jött létre webáruházam.

Rám ezek a lehetetlen helyzetek hatnak a legjobban. Na és persze a sport.

Ezért nagyon sokat edzek (hiszen női ruháim bemutatására saját magamat választottam) ,amihez ugyanúgy kell egyfajta kitartás, mint a hétköznapokhoz.

Ez a szenvedéllyel párosult kitartás segít a kilátástalan helyzetekben is.