Oldal kiválasztása

Lassan tényleg beköszönt a tavasz, még ha meg is viccelt minket az időjárás az utóbbi pár hétben.

 

Itt az ideje feltöltenünk bőrünk raktárait a szükséges hatóanyagokkal egy neves kozmetikai szalonban.

Individual Beauty szalon. Dr. Bognárné Szabó Ildikó. Kozmetikus

A bőr szükségleteihez igazított kozmetikai arckezelések fontossága nem lehet vitatott, még akkor sem, ha ma már remek otthoni termékeket kapni a bőrápoláshoz

 

A valóban hatásos kezeléseket igazán professzionálisan csak egy tényleg felkészült és lelkiismeretes kozmetikus szakember tudja elvégezni.

 

De nem csak az a fontos, hogy maga a kozmetikus szakember a szakmai elvárásoknak megfelelően végezze dolgát.

 

A felhasznált termékek és módszerek, a bőrdiagnosztika és a megfelelő kezelési rend kialakítása mind szerepet játszanak abban, milyen lesz a végeredmény.

A bőrápolás sosem csak időleges, hosszú távra kell gondolkodnunk, hiszen bőrünk öregedési folyamatai sokszor visszafordíthatatlanok, de könnyű szerrel meg is előzhetőek, ha megfelelő kozmetikus szakember viseli gondját az ápolásnak.

Nem hagyatkozhatunk tehát az otthoni módszerekre, alapvetően is, de 30 éves kor fölött már kifejezetten fontos, hogy bőrünk épségét egy szakértő kezébe helyezzük.

Ugyanakkor kozmetikushoz járni több, mint a szépségünkbe fektetett idő, kicsit olyan, mint mikor wellnessezni és pszichológushoz is egyszerre megy az ember: igazi lelki, szellemi és testi feltöltődést is jelent egyben.

Ez persze csak akkor lehetséges, ha a kozmetikai szalon légköre megengedi, hogy ott minden kedves vendég a legmesszemenőbbekig elengedhesse magát! Kincset ér egy olyan biztonságos közeg, ahol a tápanyagok felszívódása mellett a lélek is töltekezik.

Az Individual Beauty Szalon alapelve (Dr. Bognárné Szabó Ildikó. Kozmetikus), hogy a klasszikus kozmetika módszereit keverve a legmodernebb technológia adta lehetőségekkel, valamint a lélek töltődését is maximálisan kielégítő hangulattal és körülményekkel igazi értéket teremtsen.

 

Szolgáltatások széles körével várja itt Dr. Bognárné Szabó Ildikó kozmetikus szakember a vendégeit.

Individual Beauty szalon. Dr. Bognárné Szabó Ildikó. Kozmetikus

Sokan nem is tudják, hogy a kozmetikai szolgáltatások nem kizárólag az arcbőr kitisztításában és hidratálásában merülnek ki.

Egy széles körű szolgáltatásokat kínáló szalonban, mint amilyen az Individual Beauty is (amely egyébként Fegyverneken található), lehetőség adódik a gyantáztatásra vagy akár végleges szőrtelenítésre is.

Kérhetünk szemöldök és szempilla festést és formázást, műszempilla felhelyezést, sminktetoválást és annak eltávolítását is, számtalan féle arc és test kezelést a legszebb bőr elérése érdekében.

A jelenleg kialakult helyzet sok mindent elvett tőlünk, de a méltóságunkat és az igényesen ápolt testhez való jogunkat senki sem veheti el tőlünk könnyedén!

De, persze saját felelősségünk is, hogy ne adjuk át magunkat a változások és bezártság okozta apátiának.

Szenteljünk figyelmet önmagunknak, hiszen attól, hogy kevesen látnak minket, még csinosnak és ápoltnak kell maradnunk, legfőképpen önmagunknak kell megfelelnünk!

 

A legnagyobb és legelőkelőbb Budapesti szalonok exkluzivitásával várja vendégeit az Individual Beauty Szalon Fegyverneken, a Hársfa út 6/D alatt!

Individual Beauty szalon. Dr. Bognárné Szabó Ildikó. Kozmetikus

A szolgáltatások igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges, melyet a weboldalon (www.i-beauty.hu) fellelhető elérhetőségeken egyszerűen meg is tudunk tenni.

A rendkívül informatív weboldalon továbbá képet kaphatunk a szalon lehetőségeiről, a munkát végző szakember, Ildikó is bemutatkozik, és az egyes szolgáltatások, kezelések árát is megnézhetjük előzetesen!

És hogy mit kaphatunk itt a szépen ápolt külsőn túl?

Nos, valami elengedhetetlenül fontosat: önbecsülést, magabiztonságot és önbizalmat!

A szépészeti kezelés, mint egy jó terápia, kihat a lelkünk működésére is, és ebben a rendkívül szorongó időszakban kapaszkodóul szolgálhat számunkra!

Ne feledjük: az egészség és a szépség kéz a kézben járnak, és ha erre elegendő figyelmet szentelünk, az 1000x-esen fog megtérülni számunkra!