Oldal kiválasztása

Itt a hideg idő, felkerülnek a zoknik, a zárt cipők a lábakra, és nem is kerülnek le onnan legalább tavaszig.

Pedikűrös

Ez az időszak pedikűr szempontból főként a benőtt körmökről, a bőrkeményedésekről és a krónikus elváltozásokról szólnak.

 

A szép és ápolt láb ma már egyáltalán nem luxus, egy jó szakember még a legextrémebb helyzeteket is meg tudja oldani, de az mindenképpen a mi saját felelősségünk, hogy rendszeres figyelmet fordítsunk lábaink szépségére és egészségére is.

 

Két oka lehet annak, ha valaki nem jár pedikűröshöz télen: az egyik, hogy ilyenkor úgysem látják, ha talpa és sarka száraz, nem baj, ha nem szépek és igényesek a körmök, a másik pedig az, hogy fél, hogy a kezelés fájni fog.

 

Nos, nem állítjuk, hogy egy komolyabb beavatkozás, egy durva gyulladás megszűntetése nem jár kellemetlenséggel, ugyanakkor mérlegelnünk kell, mi a rosszabb: ha minden lépésnél belénk hasít a fájdalom, vagy ha csak pár percig kell elviselnünk, majd megszabadulhatunk tőle…

A modern pedikűrös technikák és módszerek elősegítik, hogy ne kelljen a kínok kínját átélnie senkinek, aki a lábait rendbe szeretné teteni.

Egy masszív bőrkeményedés eltüntetése ugyanis nem történhet másképp, mint csiszolással, és ehhez bizony a gyorsaság és hatékonyság érdekében csiszológépre van szükség.

A vizes csiszológép pontosan azért jött létre, hogy miközben zajlik a kezelés, a vendég lába folyamatosan hűtve legyen a víz permet által, elérve ezzel, hogy szinte semmit ne érezzen a súrlódás okozta égő érzésből.

Egy ilyen gép viszonylag nagy beruházásnak minősül a szakembereknek, ugyanakkor nagy segítség, hiszen ezzel a munka gyorsan, kíméletesen és szinte teljesen fájdalommentesen elvégezhető.

Azok, akik komoly bőr problémákkal, extrém bőrkeményedésekkel rendelkeznek, sokkal szívesebben keresnek fel egy olyan szakembert, aki rendelkezik egy ilyen modern pedikűr géppel!

Persze, nem csak a gép, de a szakértelem is döntő abban, hogy a pedikűrös szolgáltatás ne egy rossz élmény, hanem egy megkönnyebbítő érzés maradjon mindenkor.

Az igazán felkészült pedikűrös tudja, hogyan okozza a legkisebb fájdalmat, miközben megszabadítja vendégét a problémáktól.

Bakóné B. Katalin pedikűrös, az Őrmezei Kati szalon tulajdonosa sok éves tapasztalatából adódóan már tudja, milyen problémák tartják vissza a vendégeket attól, hogy rendszeresen pedikűröshöz járjanak télen is.

Mikor megkértük, hogy meséljen az okokról, kérésünkre elmondta:

Vizes-pedikur-gep-kati-szalon-pedikur

Profi pedikűrös Budapesten

„Amióta a vizes pedikűr gépet használom, a vendégeim sokkal kisimultabbak és nyugodtabbak, még akkor is, ha nagyon vastag bőrkeményedést kell eltüntetnem a lábukról! Sokan vannak közöttük, akik télen eddig nem is jártak hozzám, de most, hogy már nem félnek, szívesen betérnek rendszeresen egy-egy kezelésre. És mivel rendszeresen karbantartjuk a lábaikat, így az elhanyagoltságból adódó problémák kialakulása is kevesebb.”

Nem kérdés tehát, hogy érdemes télen is karban tartani lábainkat, és ha hajlamosak vagyunk a komolyabb problémákra, vastagabb bőrkeményedésekre, mindenképpen keressünk fel szakembert.

A lábunk egészsége kihat az egész testünkre, így ezt a területet akkor sem szabad elhanyagolni, ha éppen senki más nem látja.

Ha nincsen még jól bevált pedikűrösöd, vagy olyat keresel, aki a legmodernebb technológiákkal dolgozik, és vigyáz, hogy ne kelljen felesleges fájdalmakon keresztül menned, akkor ne késlekedj!

Még ma kérj időpontot az őrmezei Kati szalonba!

Bejelentkezéshez hívd a következő telefonszámot: Pedikűrös: +36 70 948 6003

Új esemény: Új pedikűrgép érkezett a pedikűr szalonba, ezért a pedikűrözés területén a legtöbb professzionális géppel rendelkezik a Kati-Szalon