Oldal kiválasztása

Bár minden évben jelentős okot ad a jó idő beköszönte az alakunk felülvizsgálatának, idén talán az eddigi bezártság és elszigetelődés miatt még fontosabb, hogy nyáron, ha kiszabadulunk, jól nézzünk ki.

 

A fogyás fő motivációja az esetek döntő százalékában a csinosabb, vonzóbb kinézet, az öltözködés nyújtotta lehetőségek jobb kihasználhatósága és az ellenkező nem figyelmének felkeltése.

 

Nem, nem csak a kamaszok esetében, a felnőtteknél is egyaránt.

Beach Body

Pedig jóval messzebbre jutó megközelítés, ha a probléma eredetét próbáljuk megfejteni, hiszen jól tudjuk, ha egy fát kivágunk, annak nem elég csupán törzsét, de gyökerét is el kell tüntetni.

Ehhez pedig sokszor nagyon mélyre kell ásni.

Az elhízás hátterében sok esetben a rendellenes táplálkozás és az elégtelen testmozgás állnak.

Sem a 21. század által megkívánt és elősegített életmód, sem pedig az általános kínálatban szereplő élelmiszerek nem kedveznek feltétlenül az egészségnek.

Ugyanakkor más esetekben komolyabb problémák is húzódhatnak a háttérben, olyan működési eltérések, amik a felszín alatt mozgolódnak, és talán sokáig észre sem vesszük őket.

Táplálék intolerancia, inzulin rezisztencia, cukorbetegség, hormonproblémák…hogy csak néhányat említsek azok közül az indokok közül, melyek testünk harmóniáját felborítják, és kedveznek a zsírpárnák lerakódásának.

Ennél azonban nagyobb probléma, hogy az ilyen típusú belső elváltozások az elhízásnál nagyobb gondot is okozhatnak, súlyos egészségügyi kockázatot is jelentenek.

Ezért is érdemes minden olyan esetben, ha a túlsúly jelentős, vagy nehezen akar eltűnni, szakember segítségét kérni.

A Natur-Med gyógyító központban a holisztikus szemléletnek köszönhetően folyamatosan a problémák gyökerét keresik, olyan megoldásokat javasolnak, melyek az alapvető problémát, nem csak a tüneteket szüntetik meg.

A biorezonancia segítségével sok mindent megtudhatunk testünk és szervezetünk működéséről, de itt még nem áll meg a központ hatásköre.

Rónay Barbara. Dietetikus és hormontanácsadó

 

Rónay Barbara, a Natur-Med szakmai vezetője dietetikus, táplálkozás- és hormontanácsadó is egyben, így valóban komplex képet tud adni a hozzá fordulók aktuális állapotáról és a probléma kezelésének helyes módjáról egyaránt.

Módszere rendkívül hatékony, de egyben kíméletes is, testreszabott struktúrákból áll össze, így akár 0-99 éves korig bárki kérheti a központ segítségét.

 

Nem csak kifejezetten a súly problémákkal kapcsolatban lehet hozzá fordulni, hatékony segítséget tud nyújtani emellett a bőr, haj, ízületi problémák esetén, a különböző vírusbetegségek felbukkanásakor, bélpanaszok esetén, vagy extrém fáradékonyság, depresszió kialakulásakor.

A kapcsolatfelvétel roppant egyszerű, hiszen nincsen más teendőd, mint felkeresni a natur-med.hu weboldalt, és az itt található elérhetőségek valamelyikén bejelentkezni egy állapot felmérésre.

A központ két helyen is rendelkezik kirendeltséggel, az egyik Budapesten, a 2. kerületben, a MOM park közelében, míg a másik Szigetszentmiklóson található.

Az állapotfelmérést követően a szakmai irányelveknek és a paciens állapotának tükrében megkezdődhet az irányított kezelés, és nem is olyan sokára megtapasztalhatjuk az első változásokat, eredményeket.

Legyen ez az első olyan nyár, amikor óvatos szégyenkezés helyett boldogan, önbizalommal telve, sugárzóan vonulsz ki a strandra, és büszkén viseled bikinidet.

Még nem késő belevágni, a strandszezonig még hónapok vannak hátra, ha most nekivágsz egy profi segítségével, még időben álom alakodat is elérheted!

 

Mire vársz még?

Azt eredmények nem jönnek maguktól, de szakértői hozzájárulással és egy kis befektetett munkával akár néhány héten belül látványos eredményt érhetsz el!

Itt a remek alkalom a változásra, hogy tegyél szépségedért, boldogságodért és egészségedért!