Oldal kiválasztása

Bár mindenki tudja, hogy ma a kozmetikai iparág virágkorát éli

És az ezzel foglalkozó helyiségek egymás után nőnek ki a földből, mégsem olyan egyszerűen elképzelhető, hogy egyetlen helyen akár 120 féle szolgáltatást is igénybe vehetünk

Pedig nem csak a szemünk káprázik akkor, amikor végig futjuk Dr. Bognárné Szabó Ildikó szalonjának repertoárját.

Itt valóban élvezhetjük a kényeztetést, elvárhatjuk az igazi szépülést és jól is érezhetjük magunkat mindeközben.

Kozmetika Fegyverneken

Alapvetően a hagyományos kozmetikai kezelések köre is jelentős az Individual Beauty szalonban. Igénybe vehetünk szőrtelenítést, szemöldök formázást, szemöldök és szempilla festést, számtalan féle arckezelést, ápolást és akár egy gyönyörű sminkkel és csodás műszempillákkal vagy új fülbevalókkal, orr-és köldökpiercinggel is távozhatunk innen.

De emellett rendkívül lenyűgöző az itt található kozmetikai géppark, csúcs minőségű kezeléseken vehetünk részt ennek köszönhetően

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a kozmetikai tetoválások, hát természetesen itt azzal is gazdagodhatunk, legyen szó akár ajkunkról, szemhéjunkról vagy éppen szemöldökünkről.

De ha meguntuk régi tetoválásunkat, attól is könnyűszerrel megszabadulhatunk az itt kérhető professzionális módszer segítségével.

Mint ahogyan a szőrzetünktől is, de nem csak egy időre, hanem ha úgy akarjuk, akár örökre. Egy olyan egyedülálló, úgynevezett SHR technológiával dolgoznak itt, mely nem túl fájdalmas, mégis hatékony akár a szőke szőrszálak esetében is.

Akár néhány kezelés hatására megszabadulhatunk a kellemetlen szőrzettől, életünk végéig nem kell többé a szőrtelenítés fájdalmas és körülményes módszereit igénybe vennünk.

Ha szeretnénk megszabadulni ráncainktól is, kérhetünk AHA savas bőrhámlasztást, de akár fel is töltethetjük azokat hialuron savas módszerrel.

Ezzel természetesen ajkunk is dúsulhat, mint ahogyan az egyedi technológiájú hideg UV fény segítségével is.

Ha elkapott minket a nyár eleji fogyás és átalakulás láza, itt új életmódunkat nagyszerű alakformáló kezelésekkel is kiegészíthetjük, melyek segítségével akár több centit is veszíthetünk pluszban a problémás területekről.

De nem csak bőr szépségéről gondoskodnak ezen a csodás helyen, akár hajkoronánk is megszépülhet, egy nagyszerű mezoterápiás kezelés segítségével.

A körömgomba eltüntetését is hatékony módszerrel végzik, lézeres módszerrel szabadítanak meg minket tőle.

Még átolvasni is hosszadalmas, mennyi mindent kínálnak nekünk az Individual Beauty szalonban, nem, hogy felsorolni mindezt. De az már azonnal látszik, hogy nagyon magas szakmai nívó és lelkes eltökéltség jellemzi a vállalkozás minden apró részletét.

Szinte biztosan állíthatom, hogy ez a csodás hely az ország egyik legfelszereltebb és legmagasabb színvonalú kozmetikája, főleg vidéki viszonylatban.

Ha kedvet kaptunk hozzá, hogy kipróbáljuk szolgáltatásaikat, Fegyverneken, a Hársfa út 6 szám alatt tehetjük ezt meg. Természetesen minden kezeléshez előzetes bejelentkezés szükséges, amit az i-beauty.hu weboldalon található telefonszámon keresztül, vagy a szintén ott elérhető űrlap kitöltésének segítségével tehetünk meg.

Kozmetika Fegyverneken

Itt egyébként azt is elolvashatjuk, hogyan vélekednek Ildikóról és munkásságáról korábbi kedves vendégei

Öröm olvasni az elismerő szavakat, és azt is megtudhatjuk innen, hogy nem csak az elvégzett munka profi, de Ildikó is rendkívül kedves és szimpatikus ember, aki mindent megtesz, hogy valóban kellemes és biztonságos körülményeket biztosítson a hozzá ellátogatók számára.

Egy szó, mint száz: aki valóban magas színvonalú kozmetikai kezeléseket szeretne igénybe venni, és örülne, ha egy helyen válogathatna a legszéleskörűbb és legsokoldalúbb szolgáltatások közül, az ne habozzon, látogasson el a fegyverneki Individual Beauty szalonba!

Szerzői utóirat: Szolárium géppel még felszereltebb a Fegyverneken található kozmetika