Oldal kiválasztása

A Skinbar kozmetikai szalon számos ilyen szolgáltatást kínál!

Kozmetika. A legtöbb embernek rögtön az arcápolás, a szemöldökszedés és a gyantázás jut az eszébe.

A Skinbar-ban Dabason ezek a hagyományos kozmetikai szolgáltatások is elérhetők, ám a kozmetika művészete itt nem áll meg.

Mi is az az elektorkozmetika?

Az elektorkozmetikai módszerek a legújabb technológiákkal és gépezetekkel képesek a vendégek igényeit kiszolgálni. Így az eljárások sokkal hatásosabbak, mint régen, és soha nem látott változásokon mehetnek át a vendégek.

A Skinbar kozmetikai és alakformáló szalon számos elektorkozmetikai kezelést ajánl, melyeknek csak előnyei vannak, és sokkal jobbá teszik a vendégek életét.

Az elektrokozmetikai kezeléseket korszerű gépek végzik.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne kellene hozzá szakember. Itt nem maradhat el az emberi irányítás sem.

A magas tudású kozmetikus szakemberre ugyanúgy szükség van ekkor is.

Sőt, külön el kell végezni elektrokozmetikai képzést is ahhoz, hogy valaki ilyen gépekkel dolgozhasson!

A fogyáshoz, alakformáláshoz manapság a legegyszerűbb és legmodernebb módszerek is az elektrokozmetikában keresendők.

Ezek pont azért jöttek létre, hogy az emberek életét megkönnyítsék, hogy bárki számára elérhetővé tegyék azt, hogy lefogyjon. Ma már lehetséges úgy fogyni, hogy nem kell az intenzív testmozgástól szenvedned, és hosszú időt töltened vele!

Súlyos elhízottság esetében például nem igazán megvalósítható a sportolás, így más megoldások után kell nézni. Ekkor is remek megoldásnak bizonyulnak a Skinbar modern alakformáló kezelései.

Milyen alakformáló elektrokozmetikai kezelések közül válogathatnak vendégeink?

Ezek kavitációs elven alapuló nagy teljesítményű gépek, melyek elősegítik a fogyást, a zsírbontást. Sőt, nem ez az egyetlen előnyük! Több kezelés esetében is lehetséges a narancsbőrtől való megszabadulás is.

Többek között elérhető a Skinbar-ban az Ultratone Futura Ultra Pro kezelés is, amely nem csak alakformálásra használható, de arcápolásra is!

Ebben a gépben több mint 250.000 előre beprogramozott kezelési terv található, és az egyéni jellemzőid alapján képes kiválasztani azt, amelyik hozzád a legjobban illik.

Ha valódi alakszobrászatra vágysz, akkor számodra kitűnő választás lehet a PowerShape2 kezelés.

Ez a legmodernebb kombinált alakformálásra használatos módszer.

A kombinált alakformálással érhető el a legjobb eredmény!

A Body Roll névre hallgató kezelés a narancsbőr csökkentésére helyezi a hangsúlyt, és ezáltal kalóriát éget el. Ez egy masszírozógép, amely magas fokú hatékonyságra képes, stimulálja a nyirokrendszert.

A Dr. Life hullámmasszázs szintén rendkívül hatékony, látványos eredményekre képes.

Ez egy gépi nyirokmasszázs, mely az izmokkal együtt az erek falát is tornáztatja, és  még a vérkeringést is fokozza.

Egy igazán meglepő, de igaz tény erről a kezelésről: a Dr. Life hullámmasszázs ötvenszeresére képes gyorsítani a nyirokkeringést!

Az elektrokozmetika nem csak alakformálásra, de bőrfiatalításra is képes. Igen, ez a mai technológiákkal már elérhető és megvalósítható!

Ilyen nagyszerű eljárások például a Photorejuvenációs kezelések.

Ez egy újfajta fényterápiás bőrfiatalító kezelés, amely hámlasztás és a bőr felsőbb rétegeinek eltávolítása nélkül képes fiatalítani a fáradt, érettebb arcbőrt.

A bőr belső szerkezetét újítja meg, ezért is tud hatékonyan működni.

Ebben a rövid cikkben egy kis ízelítőt adtunk a Skinbar kozmetikai szalon elektrokozmetikai kínálatából, a teljes listáért látogass el a szalon weboldalára.

Számos kozmetikai és alakformáló kezelést fogsz találni, melyekkel jobbnál jobb eredményben lehet részed!

A gépek nagyfokú hatékonyságra és hihetetlen gyorsaságra képesek.

A Skinbar kozmetikai szalon Dabason a hagyományok mellett a korszerűség híve is: itt egyszerre találhatók meg a kozmetika gyökerei, és a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások is!