Oldal kiválasztása

Súlyfelesleg? Narancsbőr? Visszeres panaszok?

 

Néhány azok közül a problémák közül melyeket a Dr. Life hullámmasszázs képes megoldani.

 

Miért is akarnánk különféle kezeléseket problémáinkra, ha a Dr. Life hullámmasszázzsal akár minden megoldódhat egyszerre?

 

A SkinBar kozmetikai szalonban Dabason ebben a szolgáltatásban is része lehet vendégeinknek. Ez egy az alakformáló kezeléseink közül.

Mi mindenben segít a Dr. Life hullámmasszázs? A SkinBar-ban Dabason ez is elérhető!

A Dr. Life hullámmasszázs igen sokszínű, és nagyon hatásos.

 

Lássuk, hogy mi ez a módszer, és mi mindenben képes segíteni ez a remek eljárás.

A Dr. Life hullámmasszázs egy gépi nyirokmasszázs.

Itt kézi erő helyett egy készülék dolgozik, és nagyon látványos eredményekre képes. Tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, és még a kötőszövet mikrocirkuláris keringését is helyre tudja állítani.

 

A nyirokkeringést mintegy ötvenszeresére képes gyorsítani ez az eljárás!

 

Ez a szolgáltatás javítja az emésztést, nagyon jól jöhet számodra is, ha egy méregtelenítő kúrát szeretnél végrehajtani.

A lassú bélmozgást serkenti, felgyorsítja az anyagcserédet. Ezzel együtt karcsúsít is, hiszen a felgyorsult anyagcserének köszönhetően könnyebb a súlyvesztés, valamint távozik a felesleges folyadék is, így például a has lejjebb fog apadni.

Vékonyabbá, formásabbá lehet válni a kezeléstől, ha tartós fogyásra vágysz, a Dr. Life hullámmasszázs szinte létfontosságú. Nagyon ajánlott időnként salaktalanító kúrát végezni, ehhez pedig kitűnő választás a Dr. Life hullámmasszázs.

Ennek hála a székrekedési problémák is megszüntethetők.

A legtöbben már találkoztunk a narancsbőrrel.

Senki sem szereti, hiszen nem nyújt szép látványt, nem egyenletes miatta a bőrünk. Azonban ennek immár búcsút mondhatunk! Ez a különleges gépi masszázs a cellulit elleni harcban is kiválóan megállja a helyét.

A bőr újra sima felületű lesz!

 

Visszér a lábakon? Puffadt, nehéz, fáj?

 

A válasz ebben az esetben is a Dr. Life hullámmasszázs, ezzel a kezeléssel ugyanis csökkenthetők a visszeres panaszok. Arra azonban figyeljünk, ha a visszeres panaszokat ödéma okozza, akkor nem lehet alkalmazni ezt a módszert!

Nagyon sokan végeznek egész nap ülő vagy álló munkát, életmódjuk mozgásszegény.

Ekkor is rendkívül hasznos a Dr. Life hullámmasszázs, hiszen serkenti a keringést, és tornáztatja az izmokat. Ne hagyjuk, hogy a mozgásszegény életmód hatásaitól szenvedjünk!

Tegyünk ellene. Ha nincs sok időnk a mozgásra, de mégis változtatni szeretnénk, akkor kiváló választás a mozgáshiányos élet javítására a Dr. Life hullámmasszázs.

Ha arra vágysz, hogy immunrendszered megerősödjön, vagy egy gyógyulási folyamatot gyorsítanál fel, a Dr. Life hullámmasszázs ekkor is a rendelkezésedre áll a SkinBar kozmetikai szalonban.

Van azonban néhány ellenjavallat, melyekről érdemes tudni, mielőtt belevágsz a kezelésbe. Például, ha valamilyen gyulladás lépett fel szervezetedben, akkor meg kell várni amíg az elmúlik.

A várandósság, a szoptatás, és a menzesz ideje alatt sem lehet alkalmazni ezt a kezelést.

Ezen kívül van néhány betegség, melyek esetében szintén nem alkalmazható: rosszindulatú daganatos megbetegedések, epilepszia, csontritkulás.

Ha pacemaker-rel vagy implantátumokkal rendelkezel, ezek is ellenjavallatok a gépi hullámmasszázsos kezelésnél. Fontos, hogy ezekről mindenki tudjon. Nekünk fontos vendégink egészsége.

A Dr. Life hullámmasszázs alakformáló kezelés modern, rendkívül hatékony, sok mindenre képes, rengeteg jótékony hatással bír.

Ahhoz, hogy ebben részed lehessen, meg kell találni a megfelelő szépségszalont.

Ez pedig nem más, mint a SkinBar kozmetikai szalon Dabason, ahol a legmagasabb fokú szakértelemben és odafigyelésben lehet része minden vendégünknek.

Karcsúsítás, narancsbőr kezelés, keringésjavítás, immunrendszer erősítés, visszeres panaszok enyhítése – mindez egyetlen kezelés keretein belül!