Oldal kiválasztása

Bizonyára észrevetted már, hogy léteznek kifejezetten molett menyasszonyokra specializálódott szalonok, szolgáltatók, de nem biztos, hogy mindenki érti miért is lehet erre szükség.

 

A hagyományos szalonok nem képesek kiszolgálni minden vendéget?

Nem választhat mindenki, alkatától függetlenül olyan esküvői ruhaszalont, amilyet szeretne?

Dehogynem!

Amennyiben személyre szabott, teljes körű kiszolgálást szeretnél nagyszerű áron, keresd fel az Angel Moletti De Luxe ruhaszalont és nem fogsz csalódni!

A kettő nem zárja ki egymást, viszont kétségtelen, hogy előnyös lehet számunkra, ha olyan szalont választunk, ahol minden a mi igényeinket és elképzeléseinket szolgálja és nem utolsó sorban az ott dolgozók is minden olyan trükköt ismernek, amikről nem is képzeltük, hogy mennyire jól jönnek majd.

A legfontosabb különbséget talán a választék jelenti. Minden menyasszonyi ruhaszalon egy adott kapacitással rendelkezik, emiatt a választék véges.

Ha életünk legszebb napjáról van szó, nyilván nem az a célunk, hogy egy szép ruhát válasszunk, hanem hogy megtaláljuk „A” ruhát. Óriási különbség van aközött, hogy adott ruhából egy nagyobb méretet választunk, vagy egy alapból ránk szabott darabot öltünk magunkra.

Kevesen találják magukat abban a szerencsés helyzetben, hogy szinte azonnal rátalálnak álmaik ruhájára, ezért is van jelentősége annak, ha az egész szalon felhozatalából válogathatunk.

Az Angel Moletti De Luxe egyike a megfelelő példáknak arra, hogy még ezt is lehet magasabb szintre emelni, mivel igény esetén egy varrónő is rendelkezésre áll, hogy a 99%-os megfelelőségből 100% lehessen.

Továbbá azt sem elhanyagolandó megemlíteni, hogy bár a menyasszonyi ruhák kapnak a legtöbb figyelmet, a megfelelő kiegészítők nélkül az összkép sem lehet tökéletes.

Ide tartoznak az olyan kihagyhatatlan tényezők, mint ékszerek, smink, frizura, menyasszonyi csokor vagy konkrétan a ruhát kiegészítő darabok (kesztyű, fátyol stb.)

Ugyanúgy, mint a ruha esetében, itt is nagy különbséget jelenthet, ha olyan szakemberekhez fordulunk, akik kifejezetten testalkatunknak megfelelő megoldásokra specializálódnak.

Ha a ruha kiválasztásával megvagyunk, valószínűleg a cipő kérdését szeretnénk letudni következőként. A kettő ugyanis szinte kéz a kézben jár. Bizonyos fazonú ruhákhoz, bizonyos típusú cipők passzolnak és csak azok.

Ez a tény már a kezdetektől leszűkíti a választási lehetőségeinket, már ha van, aki tanácsot tud adni ebben a tekintetben is. Sokszor rossz pontnak számít a szűkebb választék, de a cipők esetében más a helyzet.

Fényképen vagy akár élőben is mutathat nagyon jól egy cipő, ha nem kényelmes és alig pár óra után már mezítláb táncolnánk az ünnepségen. Ezt kideríteni viszont nem elég egy próba, valószínű szükség lesz olyan napokra, amikor huzamosabb ideig van rajtunk a cipő otthon.

A specialista által leszűkített választék ez esetben hasznos lehet, mert egy esküvő szervezése közben aligha lesz időnk napokat tölteni otthon a sokadik cipő próbálgatásával. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy fölösleges köröket ne fussunk a cipőt illetően.

Az sem titok, hogy egy jól eltalált smink vagy frizura a nagyon is előnyösen emelheti ki arcunk legszebb vonásait és az sem árt, ha ezek tökéletes összhangban vannak az általunk választott ruhával.

A smink domináló színei, a frizura formája mind-mind olyan választások, amelyeket nem szeretnénk megbánni, sem az utolsó pillanatban módosítani, ezért érdemes biztosra menni és a megfelelő szalonban igényelni ezeket a szolgáltatásokat.

Egy másik fontos elemként meg kell említeni a menyasszonyi csokrot is.
Ugyanúgy, mint a fentiekben említettek, ez is már-már művészetnek számít. Nem akárki képes egy ruhát, cipőt, kiegészítőket, díszletet és csokrot hiba nélkül harmonizálni.

Nem véletlenül bizonyul a leghatékonyabbnak az, ha ugyanarra a szalonra, szervezőre bízzuk ezek kiválasztását.
Talán nem sokan tudják, de a csokrok kiválasztásának is megvannak a maga íratlan szabályai, amelynek kritériumai köze tartozhat a magasság és testalkat is.

Teltkarcsú vagy alacsonyabb arák kezében például különösen jól mutatnak a vízesést idéző formák, míg a klasszikus kerek bokrétákat a magasabb hölgyeknek ajánlják.

Remélhetőleg sikerült ezzel a pár példával szemléltetni a specifikusabb esküvői szalonok létjogosultságát és kiemelt jelentőségüket az iparban.

Amennyiben személyre szabott, teljes körű kiszolgálást szeretnél nagyszerű áron, keresd fel az Angel Moletti De Luxe menyasszonyi ruhaszalont és nem fogsz csalódni!