Oldal kiválasztása

Habár éppen a nyár kellős közepén vagyunk, most mégis elmondjuk, miért jó, ha a hideg hónapokban is barna a bőrünk, és megtartjuk nyári színünket.

 

Hiszen, ha most szép barna vagy, ezt a színt a megfelelő módszerekkel könnyedén meg lehet őrizni télen is!

 

Ebben is segít a Trend automata szolárium stúdió hálózat.

 

Télen annak is megfakulhat a színe, akinek alapvetően is sötétebb a bőrszíne, hiszen jóval kevesebb napfény éri, és gyakran a szoláriumot is mellőzzük a téli hónapokban, mert úgy érezzük, akkor nincsen szükségünk a barnaságra. Pedig nagyon is!

 

Lássuk, miért.

 

A hideg évszakban a napból kevesebb D-vitamint gyűjthetünk, hiszen kevesebbet süt, és amúgy sem szívesen töltjük az időt a szabadban a mínuszokban.

Ennek pótlását megoldhatjuk vitamintablettákkal, de a szolárium is kiegészítheti ezt! Az UV-csövek a nap természetes fényét imitálják, és szintén D-vitamint bocsátanak ki.

A különbség az, hogy bár a szoláriumcsövek erősebbek, mint a nap fénye, ezért is elég sokkal kevesebb idő a szoliban, mint a napon ugyanahhoz az eredményhez.

Az is jelentős eltérés, hogy a mi prémium szoláriumcsöveink csak a nem káros sugarakat bocsájtják ki, míg a nap sugarai igen károsak, így bőröd biztonságban van a Trend automata szoláriumoknál!

Sokunk számára ismerős lehet a téli lehangoltság, a borús hangulat, a fény hiánya miatt.

Kétségbeesetten kereshetjük a megoldást ez ellen, de a valódi probléma ilyenkor valóban az, hogy kevesebbet süt a nap, hiszen az időjárás tényleg hatással van hangulatunkra is.

Nyáron általában a kedvünk is sokkal derűsebb, pont úgy, ahogy az időjárás is! Ettől viszont ősszel és télen sem kell majd elbúcsúzni. Nem is gondolnánk, de a szoláriumozás még a kedvet is képes javítani, a rendszeres szoláriumba járók kevésbé stresszesek!

Sajnos mindenki szinte kivétel nélkül rengeteget stresszel a mindennapokban, így nagyon jól jön a relaxálás. A szolizással ez egybeköthető a barnulással!

Ez is a D-vitamin kibocsátás miatt van, valamint a fényesen világító UV-csövek miatt, ezek javítják a kedvet.

Egy hosszú, fárasztó téli nap után nagyon jól eshet befeküdni a meleg szoláriumcsövek közé. A Trend automata szoláriumok a nap 24 órájában nyitva vannak, az év 365 napján, így bármikor betérhetsz egy relaxáló, minőségi szolizásra.

Időpontfoglalás sem szükséges, csupán egy telefonszám tárcsázása, ami kinyitja számodra a szalon ajtaját. Nem csak bőröd, de a lelked is ragyogni fog.

Miért csak nyáron tündökölnénk barnán, ha ezt egész évben megtehetjük, évszaktól függetlenül? A tartós barnaság a rendszeres szolizással érhető el.

Ha már elértél egy alap barna színt, akkor utána a rendszeres szoláriumozással könnyen szinten tudod ezt tartani. Télen is lehet bőrünk ugyanolyan vonzó, mint nyáron!

A meleg hónapok elmúlásával nem kell bőrünk színének is elhalványulnia!

Nem kell a hideg idővel együtt bőrszínünknek is hidegnek lennie.

A szolizás egy egész évben elérhető szolgáltatás, és minden évszakban nagyon hasznos. Nyáron jobb választás lehet, mint a hagyományos napozás, hiszen gyorsabb és kényelmesebb.

Télen a már említett okok miatt hasznos a szoláriumozás: a barna bőr mellett segít a D-vitamin pótlásban és hangulatunk javításában.

Tavasszal is jó szolgálatot tesz: ekkor van az az idő, amikor fel kell készítenünk bőrünket a forró nyárra, hogy ellenállóbb legyen a nap sugaraival szemben, és ne égjen meg.

A Trend automata szolárium stúdiók három helyszínen várják a vendégeiket: Szolnokon, Törökszentmiklóson és Tiszaföldváron.

Egészséges, biztonságos barnulás egész évben, a legjobb minőségben!