Oldal kiválasztása

Nem szabad elhanyagolni bőrünk egészségét és épségét.

Éppen ezért kell minőségi szoláriumot választani, ha barnulni szeretnénk.

 

A nem minőségi szoláriumcsövek miatt bőrönk károsodhat, ezt mindenképpen el kell kerülni.

 

A Trend automata szolárium stúdióknál a legjobb és legmodernebb UV-csöveket alkalmazzuk, hogy vendégeinknek kifogástalan eredményben lehessen részük.

Milyen technológiákat alkalmazunk szolárium gépeinkben a legjobb eredmény eléréséhez?

Így bőrük egészséges marad, nem fog megégni. Lássuk, hogy nálunk hogyan lehet elérni a csodálatosan ragyogó barna bőrt! Számunkra fontos bőröd egészsége.

Gyönyörű, napbarnított és egészséges bőr, hidratáltság: igen, ez megvalósítható, nálunk ez várja a vendégeket a különleges csöveknek köszönhetően.

Senkinek nem kell attól tartani, hogy bőre megég, sem attól, hogy egyenletlen végeredményt kap. Nálunk garantált a foltmentes barnulás!

 

De mik is ezek az igazán minőségi csövek, amelyekről szó van?

 

A Trend szoláriumoknál két féle csövet kombináltunk össze, hogy a legjobb eredményt érhessék el a barnulni vágyók. Ez nem más, mint a Magic Prémium és a Redlight szoláriumcsövek.

Együttes erejükkel olyan végeredményt kapnak vendégeink, amiről eddig csak álmodtak!

A Magic Prémium mottója: „Az ezer órás csodacső.” Valóban rászolgál a „csodacső” megnevezésre, hiszen számos pozitív hatása van, és már a nevéből is látszik, hogy prémium, így egy igazán minőségi szoláriumcsővel van dolgunk.

Ez egy német gyártású 0,3-as modern szoláriumcső, mellyel sokkal szebb eredmény érhető el, mint a szoláriumcsövek elődjeivel.

Régebben azt gondolták, hogy minél erősebb egy UV-cső annál jobb lesz a barnulás végeredménye, de ez nem így történt. Ennek az lett a vége, hogy a bőr megégett, károsodott.

Szerencsére ma már korlátozva van a szoláriumcsövek maximális erőssége. A Magic Prémium csöveivel a Trend automata szoláriumoknál bőröd biztonságban van!

Ennek a kiváló minőségű csőnek több előnye is van. Hatékonyabban barnít, és a tartósabb barnaságot biztosít, mint egy nem prémium cső.

Fehérbőrűek is nyugodtan használhatják, hiszen bőrbarát, nem éget, nem fog kipirosodni, kiszáradni a felület.

Emellett még segíti a D-vitamin termelést, melyre szükségünk van, hogy immunrendszerünk megfelelően működjön, és még a csontritkulás kockázatát is csökkenti!

Ki akarna másmilyen szoláriumcsöveket, ami talán éget, és nem is hatékony, ha nálunk ez is elérhető?

A Magic Premium-mal a Redlight technológiás szoláriumcsöveket ötvöztük. A Redlight csöveknek mélybarnító hatásuk van, és emellett még a bőrt is képesek regenerálni.

A Redlight lámpák piros fényben pompáznak, és megnövelik az UV-sugarak hatékonyságát, így érhető el a legszebb barna bőr, javítja a bőr pigmentációját.

A Redlight technológiás szoláriumcsövek a kollagéntermelést is elősegítik. Ennek köszönhetően a bőröd egyszerre lesz egészséges és barna, sőt, még az öregedést is képes meggátolni a kollagéntermelést elősegítő módszere miatt.

Egyszerre kaphatsz egészséges, hidratált, barna és feszes bőrt.

Ennyi mindent nyújtanak számodra magas minőségű, kombinált szoláriumcsöveink.

A Trend automata szoláriumok három helyszínen várják a barnulni vágyó vendégeket, Szolnokon, Törökszentmiklóson és Tiszaföldváron, mindenhol ugyanazzal a kiváló minőséggel.

Nekünk a legfontosabb a vendégek egészsége és kényelme, éppen azért alakítottuk ki így szolárium gépeinket, hogy a legjobb technológiákkal a legbiztonságosabb legyen a barnulás.

A kényelemről sem feledkeztünk meg, hiszen mindhárom szalonban egy gyönyörű, igényes környezet várja a vendégket, ahol minden instrukciót, tájékoztatót is megtalálnak kiírva az automaták és a szolárium gépek használatáról.

Mivel a nap 24 órájában nyitva állnak az automata szolárium stúdióink, ezért a minőségi szolizás bármikor elérhető, még bejelentkezni sem kell, akármikor elmehetsz barnulni!