Oldal kiválasztása

A nagyobb felújítási munkákat sokan halogatják, pedig fontos lenne ezeket időben elvégezni, még az előtt, mielőtt nagyobb és kiterjedtebb problémákhoz vezetnének.

 

Tető felújítás. tetőző

A tetőfelújítás is ezek közé tartozik, hiszen, ha nem végezzük el időben, a plafon beázhat, a ház szigeteltsége gyengülhet, ez pedig további költségeket és sok bosszúságot eredményezhet.

 

Kazai József Attila, a Tetőző csapatának vezetője a szakmában töltött több évtized után nagy rálátással rendelkezik a felújítások alapvető motivációjára, annak legköltséghatékonyabb, leggyorsabb és legoptimálisabb módjára.

 

Mai interjúnkban vele beszélgettünk.

 

Tetőző

  • Ilyenkor télen mennyire van a tetőfelújításnak szezonja? Nem inkább nyári munkálatnak számít a ti feladatotok?

K.J.A: Bár valóban sűrűbb időszak a nyár, de az idei enyhe tél teret enged annak, hogy ilyenkor is végezzünk felújításokat, építéseket.  A módszerünk, ahogyan a tetőket felújítjuk rendkívül gyors, hatékony munka, de közben folyamatosan figyelmet fordítunk a víz szigetelésre is, így nem kell tartaniuk ügyfeleinknek a csapadék okozta károktól sem. Ha egy problémát sürgősen meg kell oldani, akkor megoldást találunk a téli kivitelezésre.

 

  • Főként milyen esetekben számít jó megoldásnak a ti módszeretek?

K.J.A: Nagyon ritka az olyan eset, amikor nem tudunk jó megoldást találni. Mi könnyű tetők kivitelezésével foglalkozunk, és a zsindely fedést részesítjük előnyben. Ennek köszönhetően bátran kereshet bennünket mindenki, akinek eddig pala vagy cserép tetője volt is. Ezeket a tetőket is minimális szerkezeti változtatásokkal, vagy sokszor akár anélkül is rendbe tudjuk tenni.

 

  • Milyen költségekkel kell számolnia annak, aki a ti módszereteket választja?

K.J.A: Pontos összeget természetesen nem tudok, és nem is akarok mondani, mert minden helyzet egyedi. Sok függ a kiinduló alaptól, a tető nagyságától, tagoltságától, szerkezetétől. Egy viszont biztos: egy könnyű tető kivitelezése jóval kisebb anyagi befektetést követel, mint egy nehéz tető.

 

  • Szokták mondani: olcsó húsnak híg a leve… de gondolom ez ebben az esetben nem helytálló gondolat.

K.J.A: Erre a felvetésedre tényekkel szeretnék reagálni. 2 és fél évtizednyi kemény munka, több ezer elkészült tető, és nagyjából ugyan ennyi elégedett ügyfél áll mögöttünk. Egy bizonytalan, rossz minőségű, vagy adott esetben szakértelmet nélkülöző munkával, technológiával ezt nem lehetett volna elérni. A zsindely fedésű könnyű tető az egyik legjobb elérhető tető fedési technológia. Ezt nem csak állítjuk, hanem az elmúlt sok évben bebizonyítottuk.

 

  • Az oldalatokon lehet olvasni, hogy egyedi finanszírozási konstrukciót is kínáltok. Mesélnél erről?

K.J.A: Sok esetben megtapasztalhattuk, hogy a családok azért nem vágnak bele a tető felújításba, mert nem áll rendelkezésükre a teljes szükséges összeg. Még akkor is, ha a könnyű tető olcsóbb, mint a cseréptető, ez szinte biztosan több százezres, vagy akár milliós költség, és sok családnak nincsen ennyi megtakarított pénze.

Azért, hogy ők se maradjanak szép és strapabíró, jól funkcionáló tető nélkül, felkínálunk ilyen helyzetekben egy kamat mentes részletfizetési lehetőséget. Ez a konstrukció nem bankon keresztül történik, mi magunk bocsájtjuk rendelkezésre a halasztott fizetési lehetőséget.

 

  • Hogyan lehet veletek felvenni a kapcsolatot ez ügyben?

K.J.A: Weboldalunkon, a tetozo.hu-n minden szükséges információt megtalálnak érdeklődőink. E-mailben, telefonon és az oldalunkon található űrlapon keresztül is elérhetőek vagyunk, készséggel állunk rendelkezésre.

Az ország szinte bármely pontján vállalunk kivitelezéseket, kicsi, közepes, vagy akár extrém nagy tetők felújítását, szigetelését fedését.

Ha szimpatikus módszerünk, várjuk megtisztelő jelentkezésüket! www.tetozo.hu