Oldal kiválasztása

Tetőfelújítás szempontjából a legjobb választás a Tetőző cég.

 

Nem csak azért, mert kiváló szakemberekkel és minőségi termékekkel dolgozunk, melyek megfelelnek az EN ISO 9001 -es szabványnak, hanem azért is, mert többféle szolgáltatást nyújtunk azoknak, akik fel szeretnék újítani házuk tetőjét, így minden ügyfél megtalálhatja a számára megfelelőt.

 

Palatető felújítása bontás nélkül

Ez a legjobb döntés, ha palatetős házzal rendelkezik.

Cégünk ugyanis bontás nélkül vállalja a palatető felújítását. Ez azért előnyös, mert sokkal kevesebbe kerül, mint a bontás, pár nap alatt készen van, és nem kell törődni a pala elszállításával sem, amely annak révén, hogy veszélyes hulladék, szintén igen bonyolult és költséges.

A palára szakembereink bitumenes lapokat (zsindelyt) helyeznek, amely egy kiváló alapanyag. Rugalmas, így bármilyen felületre illeszkedik. Könnyű, így nem igényel nagy teherbírású tetőszerkezetet. Ellenáll a rozsdásodásnak, a korróziónak, a mohának és a gombáknak.

A munkálatok nem zavarják a család életét, hiszen a tető végig zárt marad a felújítás alatt.

 

Palatető hőszigetelése

 

A palatetők építéskor a hőszigetelés még igen gyerekcipőben járt, vagy egyáltalán nem is foglalkoztak vele, így ezek rendszerint nem jól szigeteltek. Mi ebben is tudunk segíteni, így télen melegebb, nyáron hűvösebb lehet a lakásban.

 

Zsindely tető felrakása

 

Nem csak a palatetőt lehet zsindellyel felújítani. A zsindely ugyanis bármilyen felületre könnyedén ráillik, emellett gyönyörű, esztétikus külsőt ad a tetőnek.

Mind ezek mellett még kitűnő hő- és hangszigetelő is. Ezt is nagyon ajánlott figyelembe venni, hiszen télen sokat lehet spórolni a megfelelő szigeteléssel.

 

Fémlemez tető készítése

 

A fémlemez tető is egy nagyszerű választás. Ez egy nagy teherbírású anyag, mely modern megjelenést kölcsönöz. Hosszú életű, akár 50 évig is gond nélkül szolgálhat.

Ezen kívül remekül szigetelhető, és még jó árban is van! Költséghatékonysága azonban közel sem jelenti azt, hogy ez egy rossz alapanyag, sőt, ellenkezőleg! Remek szolgálatot tesz.

Lapostető hőszigetelés, vízszigetelés

 

Előfordulhat az a probléma, hogy a tetőnek rossz a szigetelése, így nem csak a fűtésszámla lesz magasabb, de még be is ázhat a tető nagyobb esőzésekor, mely a lakáson belül penészt eredményez.

Ez nem csak nem esztétikus, hanem még az egészségre is káros. A Tetőző megoldja ezt a problémát, és lapostetője kiváló szigetelésnek fog örvendeni!

 

Tetőfelújítás

 

Legyen szó bármilyen tetőről, a Tetőző készenlétben áll ügyfelei számára. A hosszú évek során a jól megépített tetők is felújításra vagy javításra szorulhatnak.

Ha régi a tető, érdemes minél hamarabb elkezdeni a felújítási projektet, hiszen az állapota rosszabbodhat az idő múlásával, ha nem teszünk semmit.

Abban az esetben, ha a tető helytelenül lett kivitelezve az építés során, ekkor is segítségére állunk, és kijavítjuk!

 

Részletfizetés

 

A Tetőző cég mindig ügyfelei érdekét nézi. Éppen ezért valósítottuk meg a bank nélküli, kamatmentes részletfizetést. Nem kell magas kamattal hitelt felvenni a bankból, sem arra várni, hogy összegyűljön a megfelelő összeg a tető felújítására.

Ez egy cégen belüli, hivatalos szerződés megkötésével történik.

Ezek mellett a Tetőző cég 20 év garanciát is vállal munkáira, mely 30 évig bővíthető! Ha bármilyen problémát tapasztalna munkánk elvégezte után, azonnal orvosoljuk.

Rövid határidőkkel dolgozunk, nálunk nincs hosszú várakozási idő, hiszen egy építő csapat egyszerre egy helyen dolgozik, így munkájuk még gyorsabb és hatékonyabb.

A 25 év szakmai tapasztalat és a 4500+ tetőfelújítás a rengeteg elégedett ügyféllel minket igazol!