Oldal kiválasztása

Nem mindegy, hogy milyen fertőtlenítőt használsz!

Idén sajnos egy olyan helyzettel kell szembe néznie az egész világnak, amire talán senki sem gondolt volna.

Fertőtlenítés

Ez a helyzet mindenki életét megnehezíti, és sajnos még nem tudni, mikor lesz vége a rémálomnak.

Senkinek nem kell bemutatni a sztorit, mindenkit tudja, miről van szó: világjárvány söpör végig minden országban, és most igyekszik minden ország a saját határain belül kezelni a helyzetet.

Rengeteg olyan intézkedést hozott már idén itthon is a Parlament, amikről még álmodni sem mertünk volna, így sajnos a karantén, a home office, a pandémia lettek a leggyakrabban használt szavaink. És ha már a leggyakrabban használt szavaknál tartunk, akkor nézzük meg, mi is az, amit ma már napjában többször is használunk. Ez pedig a fertőtlenítőszer. A megfelelően választott fertőtlenítők pedig képesek a gombák, vírusok és baktériumok 99 százalékát elpusztítani. A piacon, az üzletekben rengeteg olyan kézfertőtlenítő és hasonló termékek találhatóak, amik nem igazán felelnek meg annak, aminek kellene.

A Dr. Cleaner fertőtlenítő permete azonban mindenhol használható, legyen szó az ingatlan különböző helyiségeiről, de lehet használni ugyanúgy az autókozmetikában, közintézményekben, ipari létesítményekben és az egészségügyben egyaránt. Ez egy előzetes tisztítást igénylő szer, ami tisztítás után használható, tulajdonképpen ez egy baktericid, virucid és fungicid hatású ködfátyol fertőtlenítő eljárást jelent. A ködfátyol technológia teszi lehetővé, hogy minimalizálni lehessen a baktériumok, gombák és vírusok általi szennyeződéseket, ezért is olyan hasznos és jó döntés használni ezt akár a munkahelyeden vagy a jármű utasterében, de mint mondtam, mindenhol használható.

Azt pedig ne felejtsük el, hogy ez egy Magyarországon gyártott fertőtlenítő!  Nem összekeverendő az ózonos fertőtlenítő eljárással. Egy olyan hasznos termékről beszélünk, ami nem növényi alapanyagokból készült, ráadásul szagtalan és megöli a baktériumokat és a penészgombát is. Ez az eljárás ködfátyol formájában juttatja az anyagot a levegőbe, így képes a leghatékonyabban működni. Ezért is szeretik olyan sokan, magánszemély használhatja a Dr. Cleanert akár a járművében, ingatlanjában, illetve a cégek és vállalatok az ipari területekben, élelmiszeripari üzemekben és akár hűtőházakban is alkalmazhatják.

Hogy milyen érvek szólnak mellette?

Nos, nézzük csak, miért is érdemes a Dr. Cleaner fertőtlenítőt használni. A legfontosabb, hogy nem toxikus, így a felhasználása biztonságos, ráadásul azonnali eredményt nyújt anélkül, hogy bármilyen szermaradvány is képződne. Igazán széles a hatássprektuma, mint említettem, ez egy gomba, vírus és baktériumölő szer. A várakozási ideje az élelmezési és egészségügyi szektorokban nulla nap, tehát nem kell várni órákat vagy napokat a használata után. Emellett érdemes arra is gondolni, hogy magánszemélyként is ugyanúgy tudja bárki használni, ezért bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné végre jól és eredményesen fertőtleníteni a különböző helyiségeit. De a Dr. Cleaner tökéletes megoldást nyújt a vállalatok számára is, akik például a hűtőházaikat, tárolóikat vagy raktáraikat szeretné fertőtleníteni. Ez amúgy is kötelező minden vállalat számára, ami hasonló helyiségekkel rendelkezik.

Ha felmész a Dr. Cleaner weboldalára, akkor még egy videót is találsz a termékről, érdemes megnézni, itt meg is mutatják, hogyan használják. Csupán egy percet igényel a videó megnézése, ajánlom figyelmedbe! De egyébként egy részletes leírás is található a témával kapcsolatban a weboldalukon, ebből minden kiderül, amire kíváncsi vagy.

Ha szeretnél partnernek jelentkezni hozzájuk, azt is megteheted. A főoldalon, ha a „Partnernek jelentkezem” gombra kattintasz, akkor ki tudod tölteni az űrlapot az oldal alján, ami szükséges a jelentkezéshez. Rengeteg autókozmetikai cég, üzlet és takarító szolgálat tartozik az ügyfélkörükbe, így ha hasonlóval foglalkozol, lehet, hogy nem árt, ha élsz a lehetőséggel! Hogy mi kell ahhoz, hogy partner lehess, arról szintén az oldalon tudsz tájékozódni!

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed merülne fel, a Kapcsolat fülre kattintva ki tudod tölteni az űrlapot és el tudod küldeni nekik a kérdésedet! De ha neked könnyebb, ezeken az elérhetőségeken eléred őket: +36 70 272 0997.
 A nyitva tartásról tájékozódj az oldalukról! www.dr-cleaner.hu