Oldal kiválasztása

Nem a legjobb, ha valaki sokáig nem takarítja le és ki a kocsiját.

Az autótisztítás és ápolás fontos, erre mindenkinek oda kell figyelnie, akinek kocsija van.

Az autómosást el lehet intézni saját kezűleg is, de van számos autómosó is, aminek szolgáltatásait igénybe lehet venni.

Sokan állítják viszont, hogy a gépi autómosókban használt tisztítókefék könnyen megkarcolhatják az autó felületét, ráadásul nem mindenhol tisztítja la az autót kellőképpen. Ez problémákat okozhat, például télen, ha a kosz, hó és latyak nem lett jól letisztítva az autó aljáról és a sárvédőkről. Rászáradhat az autó alkatrészeire, a sok kosz és por pedig egyes alkatrészeket tönkre is tud tenni.

Rengeteg autótisztítási és ápolási tanács, illetve tipp található az interneten, de nem mindegyik megbízható. Van, amelyik kifejezetten káros lehet a kocsi fényezésének. Vagy akár teljesen értelmetlen és felesleges tippek is lehetnek ezek. Igaz, hogy nem mindegy, hogy melyikkel futsz éppen szembe és próbálod ki, mert az egyik semmit nem csinál, a másik pedig tönkre is teheti a kocsid külsejét. De természetesen az is lehet, hogy pont olyan autóápolási tanácsokkal találkozol, amiket bátran ajánlani tudnál mindenkinek, mert neked is teljes mértékben bejöttek és sikerült velük széppé és tisztává varázsolni a kocsidat.

De ennél van egy sokkal egyszerűbb módszer is, amivel energiát és időt, sőt, akár még pénzt is tudsz spórolni. Hiszen lehet, hogy sok felesleges tisztítószert vennél meg, ráadásul még rosszul is használnád őket, ezzel pedig csupán csak azt érnéd el, hogy elpocséklod az idődet.

Sokkal többet nyersz azzal, ha az NRG Polírt választod.

A cég autókozmetikával és ápolással foglalkozik, ezek mellett olyan szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mint az autópolírozás vagy a karceltávolítás. Ha igény van rá, a cég tud egyedi matricákat is gyártani és azokat felhelyezni a járművekre.

Számos szolgáltatásuk részletes leírása megtalálható az oldalukon, érdemes körbe nézni és elolvasni ezeket, hogy tudd, pontosan melyik is az, amire neked szükséged lenne. Ha szereted az autódat, ha szereted, amikor tiszta és ragyogó, akkora legjobb helyen jársz. A cég tulajdonosa már évek óta autóápolással foglalkozik, sőt, tevékenységi köre az évek alatt az autópolírozással is bővült, így aztán mivel a munkája egyben a hobbija is, nem csoda, hogy ennyire prémium kategóriás szolgáltatást tud nyújtani minden ügyfelének. Munkájában megfigyelhető, mennyire ügyel a részletekre és az is látszik, hogy mindig élvonalbeli technológiával dolgozik.

Nagy Róbert. AutókozmetikaRóbert, a műhely tulajdonosa, képes minden matt, karcos felületet autópolírozással fényesre és tükörsimára varázsolni. Fontos figyelembe venni – ahogy ő is említi a bemutatkozásában -, hogy az egyes processzek akár 6-8 órát is igénybe vehetnek. De vannak olyan autóápolási szolgáltatásai is, amik akár két naposak is lehetnek. Arról, hogy melyik szolgálatás mennyi időt vesz igénybe, az oldalon tájékozódhatsz. Ha esetleg ezzel kapcsolatban, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed lenne, csörögj oda, minden felmerülő kérdésedre részletes tájékoztatást adnak.

Elérhetőségük: +36 20 287 5788, nrgpolir@gmail.com, 1165 Budapest, Íjász utca 17.

És ez még nem minden, Róbert és csapata minden általuk végzett autó polírozásra teljes hologram garanciát vállalnak. Ha tetszettek az idáig elhangzottak, akkor jó hírem van: nem csak magadat és az autódat tudod meglepni egy szuper prémium minőségű autóápolási szolgáltatással, de még akár a családtagjaidat is, ugyanis az NRG Polírnál ajándékkártyát is tudsz vásárolni. Ha érdekelnek a részletek, látogass el az NRG Polír weboldalára, vagy hívd őket az imént megadott telefonszámon.

Fontos, hogy mielőtt a műhelyt felkeresnéd, előzetesen egyeztess velük telefonon!