Oldal kiválasztása

Most, hogy ismét beköszöntött a kijárási korlátozások időszaka, sokunkban felmerülhet a kérdés, hogy érdemes-e ruhákra költeni, és ha igen, akkor milyenekre?

Mivel sok időt töltünk otthon, hajlamosak vagyunk kicsit lazábbra venni a figurát, kényelmes és kevésbé csinos ruhákat viselni, és szépen lassan belekényelmesedni ebbe a helyzetbe.

Pedig nem szabadna hagynunk, hogy a kialakult helyzet a méltóságunkat is elvegye! Fontos, hogy nők maradjunk minden helyzetben!

Van lehetőség arra, hogy akkor is stílusosak maradjunk, ha igazán nem is lát minket senki. Mert az öltözködés nem csak azért fontos, hogy másoknak megfeleljünk, első sorban magunk miatt kell a kinézetünkkel törődnünk. Gondoljunk csak bele, milyen érdekes szokás az, hogy mikor elmegyünk otthonról és idegen emberek látnak minket, akkor a legjobb formánkat akarjuk mutatni, de mikor otthon vagyunk a családunkkal és a párunkkal, akinek elvileg igazán tetszenünk kéne, akkor a legrosszabb állapotunk sem zavar bennünket. Megfelel egy kinyúlt póló, egy szakadt, ezeréves melegítőnadrág, és nem használunk sminket, a hajunkat meg anyukakontyba tekerve viseljük. Hát nem érdekes?

Az öltözködés kérdésköre ugyan nem csak a nőket érinti, de azért abban megegyezhetünk, hogy a hölgyek általánosságban sokkal elhivatottabbak a divat iránt, és sokkal nagyobb szélsőségeket is hajlamosak produkálni. Ezért most azt az aspektust vegyük ebben a cikkben górcső alá, hogy női szempontból mik azok a fontos alapelvek, amiket követnünk érdemes a zárlat alatt is.

Azért nem vagyunk teljesen bezárva

Ugyan sokkal több időt töltünk most otthon, de mégis eljárunk dolgozni, vásárolni, kutyát sétáltatni. Nagyobb szerepet kapnak a kényelmes, komfortos ruhadarabok, a laza viseletek, de ezek is lehetnek nőiesek. Ma már egy melegítőruha sem feltétlenül csak sportoláshoz alkalmas, viselhetjük az utcán is a szebben kidolgozott, jó anyagú darabokat. Egy kényelmes, jó anyagú nadrág is elengedhetetlen ebben az időszakban, ami jól variálható, csinos viselet akár egy sportosabb, akár egy csinosabb cipővel, felsővel és kiegészítőkkel is. A nadrág szabása fontos, hogy passzoljon alakunkhoz, kiemelje előnyös tulajdonságainkat és elrejtse, amit el kell. Egy-két szuper tunika is jó szolgálatot tehet ebben az időszakban, akár nadrággal, akár cicanadrággal is csinos és nagyon kényelmes viselet. Arról nem is beszélve, hogy előnyös szabása jótékonyan rejtheti el az ünnepi időszak folytán felcsúszott kilókat.

Kabátra is szükség lesz, hiszen beköszöntött a hideg, őszi-téli időjárás. Ebben a speciális helyzetben jobban tesszük, ha praktikus kabátot választunk és meleget, amiben megejthetünk akár egy sétát a természetben vagy akár egy hosszabb kirándulást. Szinte a legjobb kikapcsolódási lehetőség mostanság a természetben sétálni, távol a város zajától, de ilyenkor jól fel kell öltöznünk, és jól jön a vastag, kényelmes és praktikus kabát.

Ne mondjunk le teljesen a csinos ruhákról, a szoknyákról sem. Idén nagyon divatos a maxi szoknya, ami jó választás lehet akár ünnepi viseletnek is, de munkába is felvehetjük ezt a praktikus darabot. A csinos ruhák pedig szintén jó szolgálatot tehetnek az ünnepekre, hogy mégis csak csinosnak és elragadónak érezhessük magunkat.

A modern öltözködés kulcsszava: minőség

Ez az évtized egy nagy fordulást hozott az emberek hozzáállásában a fogyasztási termékeket illetően. Egyre fontosabb a minőség, a fenntarthatóság, az újrahasznosítás és a környezetvédelem, és ez begyűrűzött a divat világába is. Már nem módi a Fast Fashion silány darabjait viselni, és ha jobban belegondolunk, igazán nem is kifizetődő. Érdemes inkább beruházni olyan minőségi szettekbe, melyek hosszú távon kiszolgálják igényeinket.

Itt már csak az a kérdés, honnan tudjuk ezeket a jó minőségű, csinos, de mégis kényelmes ruhákat beszerezni.

Sok olyan magyar tervező van, akik egyedi és rendkívül minőségi ruhákat terveznek, de ez csak egy szűk réteg számára elérhető általánosságban, hiszen a minőségnek ára van, és ez nem ritkán igen magas. Van azonban néhány olyan kincs lelő hely, ahol egyedi ruhákat szerezhetünk be, jó kivitelben, de elérhető áron. pusztán annyi a dolgunk, hogy felkutassuk ezeket a lelőhelyeket. Egyet szeretnénk most ajánlani kedves olvasóinknak, hiszen célunk a pontos és hiteles tájékoztatás, és ez egy fontos téma, amiben szükség lehet friss ismeretekre.

A mi ajánlatunk egy olyan női ruha butik, mely az idei évben repülő rajtot vett, és a széles körű terjedésének köszönhetően ma már nők sokaságának elégíti ki az öltözködési igényeit. Ez az üzlet nem más, mint a Scarlet Fashion Boutiqe, Szanyi Brigitta vezetésével.

A vállalkozás egy egészen pici ruhaüzletként indult, egy álom megvalósulása volt Brigitta számára. Szerette volna, ha a nők olyan ruhákat vásárolhatnának egy támogató környezetben, amelyekre mindig is vágytak, és amik elérhetőek számukra, de közben magas minőséget képviselnek. Itt szinte mindenki megtalálhatja, amit keres, mérettől és stílustól függetlenül, ugyanis a legkisebb mérettől egészen az xxxl-ig a sportostól kifejezetten az alkalmi csinos ruhákig minden megtalálható az üzlet polcain. Hogy minél több nő szerezzen tudomást erről a szuper kis lelőhelyről, Brigitta nem tétovázott, és az idei évben megnyitotta az üzlet webáruházát, ahonnan országszerte mindenki be tudja szerezni a legfrissebb kínálatot. Aki pedig személyesen szeretné átélni az itt vásárlás élményét, az betérhet az üzletbe, melyet Pesterzsébeten, az Ady Endre utca 68-70 szám alatt talál.

Hogy miért ideális választás a Scarlet Fashion?

Az üzletnek több különlegessége is van. Mint már említettem, rendkívül jó minőségű ruhákat lehet itt megvásárolni, elérhető áron. Kiváló olasz és magyar márkák darabjai, valamint saját tervezésű ruhák is szerepelnek a kínálatban. De, ami még ennél is különlegesebb, hogy minden darabból csak néhány van méretenként, így kizárt, hogy szembe jöjjön veled az utcán a kiválasztott viseleted. A választék emiatt folyamatosan frissül, szinte hetente érkeznek újabbnál újabb darabok, ezért a Scarlet Fashion nagyon izgalmas, ide mindig érdemes benézni.

Tehát ha szeretnéd kicsit feltúrbózni ruhatáradat a téli időszakra, mert fejedbe vetted, hogy Te márpedig nem fogsz elslamposodni, akkor ne tétovázz, térj be hozzájuk, vagy keresd fel a scarletfashion.hu webáruházat. Ha pedig valamelyik szerettedet szeretnéd egy csodálatos, személyre szabott ajándékkal meglepni, akkor itt azt is megteheted. A tetszőleges értékű ajándékkártyának köszönhetően tényleg olyat adhatsz ajándékba, ami nem csak hasznos, de tényleg jól is áll a megajándékozott hölgynek. Egy szó, mint száz, ne hagyjuk el magunkat a Covid19 uralma alatt sem, őrizzük meg méltóságunkat és nőiességünket akkor is, ha elsőre olyan, mint ha ez másodlagos fontosságú lenne. Kicsit értékeljük át, kinek is akarunk igazából megfelelni, mi is a helyes értékrend ebben az ügyben, és ne feledjük: a legfontosabb, hogy önmagunkkal szemben legyünk elégedettek!