Oldal kiválasztása

Sokan tudnak róla, de talán ennél is többen vannak, akik ezt nem tudják: a NAV rendkívülien kedvező áron licitre bocsátja a lefoglalt autókat.

Ez nem új keletű dolog, de nem igazán szokott erről szó esni olyan gyakran a médiában.

Tulajdonképpen fillérekért lehet használt autót vásárolni ezen a liciten és ezért bizony elég sokan élnek is a lehetőséggel és részt vesznek a licitáláson.

A dolog azonban nem ilyen egyszerű azért, mint minden esetben, itt is érdemes kicsit utánajárni a dolgoknak és a kisbetűs részeket is figyelembe venni, hiszen abból van jó pár a témát illetően. A sztori egyébként úgy néz ki, hogy a NAV összeállít egy listát a lefoglalt autókról – ez a lista jelenleg több, mint 100 autót foglal magába -, mindegyik autónak a piaci árát felbecsültetik, ezt az összeget megfelezik és ennek az eredménye lesz az induló licit ár, amiről a licit kezdődik. Kizárólag online lehet licitálni és csak azok tudnak részt venni ezen a licitáláson, akiknek van Ügyfélkapuja.

A licitálás során nem csak autókat lehet vásárolni, hanem utánfutókat, kamionokat vagy éppen motorokat egyaránt. A kínálat viszonylag széles szokott lenni, az induló árak pedig mindig nagyon alacsonyak, ez igazán vonzó tud lenni sok ember számára. És nincs is ezzel semmi gond, azonban érdemes az apróbetűs részekkel is foglalkozni egy kicsit. Ugyanis vannak néha olyan kisebb-nagyobb problémák, „hibák”, vagy mondjuk inkább nehézségeknek, a kocsikkal, gépjárművekkel, amikkel sokan nem szoktak számolni. Pedig fel van tűntetve. Itt gondolok például arra, amikor egy-egy gépjárműnek mondjuk, nincs slusszkulcsa, vagy esetleg hiányzik a forgalmija és még sorolhatnám. De ezeken felül azért azt biztosra állítja a NAV is, hogy ki lehet fogni jó ajánlatokat.

Igaz, hogy néha érhetik meglepetések az embert, de a licitre bocsátott gépjárműveknél előre jelzik, ha valami nincs rendben a kocsival, az előző példák pont ilyen eseteket mutatnak be. Azonban ha NAV-tól vásárolt autót, gépjárművet sikeresen megvásároltad, akkor onnantól kezdve az már a tiéd, használhatod, autókázhatsz vele, amennyit csak szeretnél. Ha a kisebb problémák ellenére is valamelyiket megvennéd, arra figyelj, hogy azt a kisebb-nagyobb nehézséget már neked kell majd megoldanod. Vagyis ha olyasmibe akadsz, mint, amit példakánt én is felhoztam az imént, akkor a kulcs beszerzése vagy a papírok elintézése már a te feladatoddá válnak.

Egyébként ma már elmondhatjuk azt is, hogy a használtautó piacon amúgy is jó áron bárki hozzá tud jutni egy jó állapotú, nem olyan sok kilométert futott autóhoz. Rengeteg használtautókat áruló cég van itthon is, az internet is tele van használtautókkal foglalkozó weboldalakkal, szóval, aki szeretne, az könnyedén, jó pénzért tud használtautót vásárolni.

És ha már egyszer megvettél egy autót, akkor arra oda is kell figyelni…

Az autó nem fogja saját magát kívül-belül letisztítani, nem fogja ápolni magát és az alkatrészeit sem cseréli ki saját magának. Ezeket a dolgokat mind neked kell majd megcsináltatni, ezekkel a dolgokkal neked kell foglalkozni. És akár te saját magad, akár egy autószerelő műhely autószerelője javítja a kocsidat, az alkatreszes.hu autóalkatrész és autókozmetikai webáruház pontosan Neked való. Hiszen, ha éppenséggel egy kedves és jó fej autószerelőt fogtál ki, akkor megkérheted, hogy az autóalkatrészeket közösen, az általad választott helyről szerezzétek be. De ha esetleg te javítod a saját kocsidat, akkor még több értelme van arról beszélni, honnan szerezd be az alkatrészeket. Arról nem is beszélve, hogy az autóápolást is neked kell elvégezned, tehát ahhoz is meg kell venned a termékeket.

De nem maradtál magadra, a webáruház számodra (is) kínál megoldást, bármilyen problémáról legyen is szó. Az alkatreszes.hu webáruháznál ugyanis több millió termék közül válogathatsz, ők egy autóalkatrész és autókozmetikai termékeket forgalmazó cég, ami már egész Magyarországot meghódította. Sikerült nekik az évek alatt nagy szerepet kapni az autóalkatrész kereskedelmi piacán. És ez azért van, mert az évek alatt sikerült egy széles és stabil vásárlói kört kialakítaniuk sok különböző régióban egyaránt.

A webáruházuk több millió termékkel várja a látogatókat, a kínálatban van fékbetét, lengéscsillapító, fényszóró – csak hogy említsek is pár dolgot. A vásárlás pedig nagyon egyszerű. Az oldalukon kellemes felhasználói élményben részesülhet mindenki, aki ellátogat oda. Van az oldalon egy keresőfunkció is, aminek segítségével könnyedén megtalálhatja mindenki azt az alkatrészt vagy terméket, amit éppen keres. A keresőfunkcióban meg lehet adni márkanevet vagy a gyártási évet, esetleg a modell cikkszámát is.

Ami pedig a legszuperebb, hogy náluk már több, mint 61 ezer személyautóba való alkatrész és kiegészítő közül lehet válogatni. De ezen felül van még legalább 57 ezer tehergépjármű, illetve több, mint 6 ezer motorkerékpár alkatrész is. Van miből válogatni, ez kétség kívül igaz! Náluk az akció is gyakori, arról nem is beszélve, hogy minden termékük prémium kategóriás és igazán kedvező áron lehet hozzájuk jutni. És ezek nem csak szavak.

Ahogy említettem is, nagyon sok féle termékük van, ami az autó tisztításához és ápolásához is tökéletes, ilyen például a Foaming Bug&Tar is, ami egyébként egy Meguiars termék.

Rendkívülien olcsón hozzá lehet jutni, ráadásul extra gyors szállítással már akár napok alatt meg is kaphatod a rendelésedet. Ez egyébként azért lehetséges, mert náluk rengeteg termék és alkatrész raktáron van, így nem kell rájuk várni, azonnal tudják szállításra küldeni őket.

A cég számára nagyon fontos a vevők elégedettsége, ezért mindent meg is tesznek. Az árakat az oldalukon előre meg is adják, így mindenki láthatja, hogy nem árulnak zsákba macskát. Ráadásul a beépítéstől számítva a termékekre még gyártói garanciát is vállalnak. Az évek során pedig folyamatos innováció, fejlesztés történt a cégnél, így a webáruházuk egy letisztultabb, korszerűbb képet mutat a vásárlóknak, arról nem is beszélve, hogy a vásárlást ezzel mennyire könnyűvé sikerült varázsolniuk a látogatók számára.

Akár személygépjárműhöz, akár haszongépjárműhöz keresel alkatrészt, náluk megtalálod, amire szükséged van. Ha pedig valami mégsem lenne világos a számodra, esetleg egy-egy termék iránt érdeklődnél, akkor ne habozz felvenni velük a kapcsolatot. Eléred őket az info@alkatreszes.hu email címen, illetve a +36 20 257 8016 telefonszámon.

 

A címük pedig a következő: 1163 Budapest, Lobbanó u. 4. Hívd őket bátran nyitvatartási időben, az ügyfélszolgálatos kollégák mindenre válaszolnak.

Ha esetleg mégse lenne szükséged semmire, akkor gondolj arra, hogy nemsokára itt ünneplünk: jön a karácsony! És akár ebben is segítségedre lehet az alkatreszes.hu webáruháza. Ajándékozz például autóápolási terméket valamelyik szerettednek, kollégádnak vagy barátodnak! Persze azt azért ne felejtsd el, hogy csak annak vegyél ilyesmit, akinek autója is van!