Oldal kiválasztása

A szoláriumok a 2000-res években rendkívül nagy népszerűségnek örvendtek.

Egymás után nőttek ki a földből, minden szépség stúdió sarkában volt legalább egy berendezés!

 

Szinte mindenki járt szoliba a kamaszoktól egészen az idősödő generációig, és voltak, akik nagy túlzásokba is estek ezen a téren…

 

A nem rendeltetés szerű, túlzásba vitt szoláriumozás okozta problémák sok negatív sztereotípiát szültek a szoli használat köré.

Trend szolárium hálózat

Pedig alapvetően elmondhatjuk, hogy kis mennyiségben a szoli használat kifejezetten jótékony hatású is lehet.

Kutatások már bebizonyították, hogy segít a szervezetnek a D vitamin termelésében, ami kedvező hatást gyakorol az immunrendszerre és a hormonrendszerre is egyaránt. Az UV fertőtlenítő és vírusölő hatású, így megakadályozhatja komoly betegségek kialakulását.

Maga a bőr barnulása a rétegek védekező funkcióinak bekapcsolódása által történik meg.

Ezért az is igaz tény, hogy egy jól megfontolt szolárium kúra jó hatással lehet ránk a nyári strandszezon előtt.

Ugyanakkor, aki azt várja, hogy bőre megedződik a szolárium használatától és majd nagyobb fokú barnulásra lesz képes, az sajnos téved!

A bőr barnaságát a benne található melanin szint határozza meg, ami már születésünkkor adott, nem serkenthető mennyiségű, így nem is lehet rá úgymond edzeni.

A melanin a fény hatására adott számban tud feljönni a bőr felsőbb rétegeibe, és ott barna színt okozni. Egy fehér és érzékeny bőrű típus soha nem lesz szoláriumozás vagy napozás által csoki barna színű, ezt a tényt el kell fogadni.

Ellenben csúnyán megéghet a bőr egy-egy rosszul átgondolt szoláriumozási időtartam miatt, így aki belevág a folyamatba, mindenképpen tájékozódjon a kezdés előtt!

A mai modern szolárium csövek ugyan jóval kíméletesebbek, mint elődeik, ugyanakkor ezeket sem lehet csak úgy mértéktelenül használni!

Az EU-s szabályozás által meghatározott maximális teljesítmény 0,3 W/nm, ez nagyjából annyak a fényerősségnek felel meg, amit az egyenlítő mentén, délben, a tűző napon mérhetünk.

A technológiai újítások lehetővé teszik, hogy a szolárium gépekben lévő UV csövek kedvezően hassanak a bőrre.

Szép, egyenletes és hosszan tartó színt adva annak, ugyanakkor ez csak abban az esetben igaz, ha betartjuk a szabályokat és olyan időtartamot választunk, melyet bőrünk védekező képessége még elbír!

Vannak már olyan nagyszerű kiegészítő lehetőségek is, amik a szoláriumozást nem csak barnító, de szépségápoló szolgáltatássá is teszik. A Trend szolárium hálózat által használt Redlight technológia a fényterápia modern köntösbe öltöztetett változata.

A Redlight szoláriumcsöveink piros fényben tündöklő barnítócsövek, melyek a mély barnítóhatás mellett a bőr regenerálását is megvalósítják.

 

A Redlight lámpák a kiegyensúlyozott színspektrumuknak köszönhetően növelik az UV sugarak hatékonyságát, ezáltal javítják a bőr pigmentációját.
A kiegyensúlyozott UV spektrum friss, selymes, sima bőrt és gyönyörű tartós barnulást biztosít, leégésmentesen!

Hatására a bőr képes hidratáltabbá válni, a kollagén sejtek szaporodni kezdenek, így a bőr végül feszesebb, simább és selymesebb is lehet.

Mint látható tehát, normál mértékben a szolárium használat sokkal inkább jelent kedvező élettani hatásokat, mint okoz problémákat! A megfelelően megválasztott szolárium élmény számba menő szolgáltatást nyújt és segít elérni az áhított barna bőrszínt!

Ha szeretnél biztosra menni, és egy olyan szolárium rendszert kipróbálni, mely garantáltan a maximumot hozza ki bőröd adottságaiból, válaszd a Trend szoláriumot, amelyeket így találhatsz meg a Google keresőben:  Szolárium SzolnokonSzolárium Tiszaföldváron vagy Szolárium Törökszentmiklóson!

Itt kulturált és tiszta környezetben, magas színvonalon és elérhető áron élvezheted a jövő technológiáinak áldásos hatásait!

A szoláriumhasználat itt nem kötött bejelentkezéshez, és időhöz sem, éjjel-nappal rendelkezésre állnak a csúcstechnológiás gépek, még ünnepnapokon is!

Ha a szolizás biztonságos és legmagasabb színvonalú alternatíváját keresed, itt a helyed, mert biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz csalódni!