Oldal kiválasztása

Az alakformálással kapcsolatosan a zsírpárnák csökkentésén és a bőr feszesítésen túl, talán a leggyakoribb problémák a cellulit és a striák megjelenése, a test tónustalansága.

 

Minden nő álma az, hogy úgy szabadulhasson meg lerakódott zsírpárnáitól, látványos bőrproblémáitól, hogy közben ne kelljen sanyargatnia magát, de azok mégis hamar és szinte nyomtalanul eltűnjenek!

Test-formázása-dabas-skinbar

El tudod képzelni, hogy van már olyan megoldás a test formálására, melynek segítségével úgy érezheted, mint ha egy valósi szobrász dolgozott volna rajtad?

 

Ha Te is komplex, hatékony és mégis kényelmes megoldást keresel problémáidra, akkor most jól figyelj, mert megmutatjuk, hogyan veszíthetsz akár több centit is problémás testtájaidról csupán egyetlen kezelés során!

Az orvostudomány már régóta használja az ultrahang erejét diagnosztikai célokra, azonban ma már a kozmetikai ipar is nagy hasznát veszi ennek a technológiának.

Nem csak a bőr szerkezetének javítását, de a zsírsejtek hatékony helyi bontását is képes elérni, így egy-egy kezelés során akár több centimétert is veszíthetünk a problémás részekről, valamint a narancsbőrtől is megszabadulhatunk.

Az Ultratone Futura Ultra pro kezelés a testformálás igazi, 21. századi módszere!

A berendezés olyan hullámokkal dolgozik, amelyek az emberi agy funkcionális bioelektromos-jeleinek hű másai, elektromos impulzusok segítségével éri el a sejtek fiatalítását.

Csökkenti a zsírpárnákat, megszünteti a narancsbőrt, de részt vesz a salaktalanítási folyamatokban, javítja a kollagén szintézist és akár az izomzat fejlesztésében is szerepe lehet.

A készülék képes arra, hogy a vendég egyedi paramétereinek megfelelően egy teljesen személyre szabott kezelést végezzen, hogy az a lehető legoptimálisabb eredményt hozhassa el.

De nem csak arra képes, hogy a legoptimálisabb kezelési tervet állítsa fel, folyamatosan értékeli az eredményeket is, és ennek tükrében frissíti mechanizmusát! A kezelés ráadásul teljességgel fájdalommentes, kellemes élmény!

Elektródák kerülnek felhelyezésre, és a kijelzőn folyamatosan követhetjük, éppen milyen hullámot továbbít a készülék az adott testtájra.

Ez már így is szinte meseszerű, pedig még nincs is vége a felsorolásnak, mennyi mindenben vehetjük hasznát ennek a nagyszerű gépnek. Nem csak testünk, de arcunk formálásában is nagy szerepet játszhat, arcfiatalító kezelésként is alkalmazható!

Az arc izomstruktúrájára hatva képes helyreállítani az arc karakterét, megemeli a petyhüdt bőrt, ezzel feszesebbé teszi az arcot. Mindemellett a ráncok csökkentésére is képes, és feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményezhet!

Az Ultratone Futura Ultra pro kezelés ajánlott mindazoknak, akik gyors és látványos eredményt szeretnének elérni az alakformálás területén, megszabadulnának makacs zsírpárnáiktól vagy a felhalmozódott narancsbőrtől.

De azok is bátran igénybe vehetik, akik esetleg egy sérülés miatt nem terhelhetőek, nem tudnak érdemi sportot végezni.

Ugyanakkor szeretnék, ha testük tónusosabb lehetne. Végül pedig azoknak is érdemes kipróbálniuk, akik szeretnék visszanyerni arcuk korábbi karakterét, feszesebb és fiatalabb arcbőrt szeretnének.

Ez biztosan az a kezelés, amit mindenkinek ki kell próbálnia, aki teste állapotára és arcbőrének fiatal kinézetére igényes!

Ha szeretnéd Te is átélni az élményt és hatást, amit az Ultratone Futura Ultra pro kezelés adhat, ne késlekedj, kérj időpontot a dabasi Skinbar kozmetikába!

További információért keresd fel a skinbar.hu weboldalt, és ha kérdésed merülne fel, bátran tedd fel, Bettina, a szalon tulajdonosan készséggel áll rendelkezésedre!

Ha ellátogatsz a Skinbar kozmetikába Dabason, nem csak az Ultratone Futura Ultra pro kezelést, de számtalan más arcszépítő és alakformáló módszert is kipróbálhatsz!