Oldal kiválasztása

Sokszor hallhattunk már a hialuronsavról, hiszen rengeteg arcápolási készítményben fellelhető.

 

A hialuronsav a Daisy Natural Cosmetics arcápolási termékeiben is megtalálható, köztudottan ránctalanító hatással is bír.

 

De miért is ennyire fontos, és miért van benne ennyi készítményben?

 

Mit tud tenni bőrünkkel?

Ismerjük meg a hialuronsavat, mely kiemelt szerepet játszik nem csak bőrünk, de szervezetünk egészségében is.

Egész testünkben található hialuronsav, mely egy természetes, nagy molekulájú szénhidrát, és több, mint fele, 56%-a a bőrünkben van.

Fő feladata megtartani a vizet szöveteinkben, hidratálni azokat. Ezért, akinek száraz bőre van, különösen fontos a hialuronsav pótlás, hiszen így lehet a bőr újra könnyedén hidratált, hiszen a száraz bőr gyakran vízhiányos.

A hialuronsav súlyához képest ezerszer több vizet képes megtartani!

A bőrgyógyászatban is gyakran alkalmazzák, mert hidratáló képessége mellett gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és öregedés gátló hatású.

A meglévő ráncok kezelésére vagy a bőr öregedésének lelassítására is nagyszerűen lehet használni a hialuronsavas készítményekt, hiszen anti-aging hatással is bírnak.

Egy átlagos ember testében körülbelül 15 gramm hialuronsav található elosztva az egész testében.

Naponta átlagosan normál bőr esetében 3 grammnyi termelődik belőle. Viszont a kor előre haladtával ez is csökkenhet, pont úgy, minta kollagén termelés. Így mindenképpen pótolni kell, hogy bőrünk mindig hidratált maradhasson.

 

A Daisy Natural Cosmetics termékei között találhatóak szérumok, arckrémek, lemosók, tonikok, melyekben a 100%-ig természetes összetevők mellett hialuronsavat is felhasználunk.

 

A hialuronsav is egy természetes anyag, nincsenek benne vegyszerek, sem szintetikus anyagok, sem állati összetevők.

Ezeknek a használatával kiválóan pótolható a bőrben lévő hialuronsav hiánya, és a bőr újra egészséges lehet, megfelelő víztartalommal.

Amellett, hogy segít a bőr szárazságát rendbe hozni, a ráncokat is képes kisimítani, feltölteni, a bőr feszesebbé és teltebbé válik a rendszeresen használt hialuronsavas készítményeknek köszönhetően.

Gyulladáscsökkentő hatásának hála a pattanásokat is képes kevésbé láthatóvá tenni, eltüntetni.

Azonban fontos arról is beszélni, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen termékeket alkalmazunk arcbőrünkön.

Nem elég annyi, ha csak rá van írva egy arckrémre, hogy hialuronsavat tartalmaz. Hiszen lehet, hogy számos más káros, mesterségesen előállított, nem természetes anyagokból tevődik össze.

Ezért kell erre is nagyon figyelni, hogy milyen alapanyagokbál áll egy termék, mert lehetnek köztük a bőr számára nem túl egészséges anyagok, könnyen lehetnek benne vegyszerek, melyek irritálhatják az arcbőrt.

Ha ez így van, akkor a hialuronsav nem sokat fog érni, mivel a többi, nem természetes anyag nem előnyös bőrünk számára. Fontos, hogy a kozmetikumban lévő minden összetevő egészséges és természetes legyen.

A Daisy Natural Cosmetics natúrkozmetikumokat forgalmaz, a kézzel készített magyar gyártású termékek 100%-ban természetes alapanyagokból állnak össze.

Ennek köszönhetően a bőr még egészségesebb lehet, hiszen semmilyen káros vegyi és szintetikus anyag nem éri, csak és kizárólag természetesek.

A mi cégünk állatkísérleteket sem alkalmaz, magunkon teszteljük a kész natúrkozmetikumokat. A természetes, növényi alapú készítmények a hialuronsavval és különféle vitaminokkal együtt különleges ápolást nyújtanak az arcbőr számára.

A természetességnek hála már az első használat után látható eredményben lehet részünk.

Ezért létfontosságú, hogy ne csak azt nézzük, hogy van-e egy adott termékben hialuronsav, hanem azt is, hogy mi a többi összetevő.

Sokkal jobban járunk a természetes anyagokkal, sőt, ezzel még környezetünket is óvjuk, ha natúrkozmetikumokat választunk a nem natúr helyett.

A Daisy Natural Cosmetics termékeivel elérhető az egészséges, hidratált bőr, természetesen és tudatosan!