Oldal kiválasztása

Különböző bőrű emberek különböző bőrproblémákkal szembesülhetnek. Ilyen például az akne, az elszíneződés, vagy a ráncosodás.

 

Habár ezek az elváltozások rendszerint nem nyújtanak túl szép látványt, nem kell tőlük megijedni, kezelhetők.

 

Ebben az esetben is a legjobb választás a SkinBar kozmetikai szalon Dabason, hiszen az Image kezelések mellett többféle Image I PEEL kezelésekből is válogathatnak vendégeink, ami segít újra széppé varázsolni bőrüket.

 

Lássuk, mi mindent képes kezelni ez a sokrétű módszer.

 

Az I PEEL kezelések fiatalítják a bőrt, ránctalanítanak, méregtelenítenek, védenek. Többféle fajtája elérhető a SkinBar kozmetikai szalonban, melyeknek más-más jótékony hatásai vannak a bőrre.

Elsőként bemutatjuk az Image I PEEL Signature Face Lift kezelést. Ez a legismertebb kezelésünk, melyben a szakértő C-vitamint, hidroxisavakat és enzimeket alkalmaz az arcbőrön, hogy ezzel elősegítse a sejtmegújulást.

Nagyon hatásos rozáceás, száraz, vagy dehidratált bőrre, már az első kezelés után szembetűnő változás figyelhető meg.

Az idősödő, ráncos bőrre is van megoldás, hogy fiatalabbnak tűnjön. Ilyen például az I PEEL Wrinkle Lift módszer, ami a glikolsavas-retinolos kezelésnek köszönhetően csökkenti az apróbb ráncokat, kevésbé lesznek feltűnőek, feszesíti a bőrt.

 

Kiválóan kezeli a fény okozta bőröregedést.

 

Ezen kívül a már idősebb, mélyebb ráncú bőr esetén is tudunk megoldással szolgálni.

Erre való az Image I PEEL Wrinkle Lift Forte eljárás, amely ugyanazokat a technikákat alkalmazza, mint az előző, kivéve, hogy itt jóval erősebb az I PEEL opció, és a 45% glikolsavval erősebb hámlasztás érhető el vele.

Így lehetséges a mélyebb ráncok kisimítása is, valamint öregedésgátló funkcióval is bír.

A bőr fiatalságát segít megtartani az Image I PEEL Ormedic Lift. A bőr ismét élettel telivé válik, a bőr őssejtjei feltöltődnek, nem lesz többé irritált, fáradt kinézetű.

Sok ember életét keseríti meg a gyulladt, pirosas, zsíros, pattanásos bőr, az akne. Ez igen fájdalmas tud lenni, és esztétikailag sem valami szép. Ennek a bőrproblémának is vannak fokozatai, az enyhébb, I.-II. fokozatú aknéra az Image I PEEL Acne Lift kezelés az ajánlott.

Ez a módszer erős alfa- és béta hidroxisavakat alkalmaz, növényi orgona őssejtekkel. Ez az elegy segít csökkenteni a pirosságot, a pattanásokat, és az akne után maradt sötét foltokat. A zsíros bőrt is megtisztítja a méregtelenítő hatású ylan ylang és eukaliptusz hatásával.

Az erősebb, III.-IV. fokú aknéra az I PEEL Beta Lift kezelés javasolt. Ez a kezelés erősebb, gyorsan és eredményesen képes szembe szállni a makacs aknéval.

Különböző okokból előfordulhat, hogy a bőrszín nem egyenletes. Ezen is könnyen lehet segíteni. Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos, vagy melazmás bőrre az I PEEL Lightening Lift a legjobb választás.

Ez a módszer kombinálja a leghatékonyabb növényi fehérítőket, a luminescence és seashine komplexet, valamint Echinacea őssejteket a legjobb eredmény elérése érdekében. A bőr újra szép és egyenletes lehet.

Erősebb pigmentációs problémák esetén az Image I PEEL Lightening Lift Forte adhat eredményes javulást. Az eljárás és az összetevők azonosak a Lightening Lift szolgáltatáshoz, azonban a Forte 50% tejsavval gondoskodik a még erősebb hámlasztásról és hidratálásról.

A SkinBar kozmetikai szalonban a legjobb minőségű termékekkel dolgozunk, hogy biztosan a kifogástalan eredményben lehessen részed.

Az Image I PEEL kezelések bizonyítottan hatékonyak, semmilyen fájdalommal és hátránnyal nem járnak.

Ne hanyagoljuk el a bőrproblémákat, hiszen a megfelelő kezelésekkel újra gyönyörűvé válhat az arcbőr!