Oldal kiválasztása

Pedig van megfizethető alternatíva!

 

A házfelújítások egyik legköltségesebb része általában a tető korszerűsítése, felújítása.

 

Nem véletlen, hogy mindenki, aki csak teheti, halogatja a dolgot, mert a teljes költség akár több milliós tétel is lehet, és akkor még a munka hosszadalmasságáról és körülményességéről nem is beszéltem.

Tetőfelújítás részletre

Pedig az ép és korszerű tető nagyon fontos, és egyáltalán nem csak esztétikai kérdés.

Ha a tető fedése már nem elégséges állapotú, a csapadék könnyűszerrel áthatolhat rajta, és egy beázás meg is gyengítheti a ház falazatát, de a vakolatot mindenképpen kikezdi, és a nedvesség penészesedéshez is vezethet.

De a hőszigetelés szempontjából sem mindegy, hogy milyen állapotú tető a házunkon.

Mindenki megtanulta anno fizikából, hogy a meleg levegő könnyebb, mint a hideg, így felfelé száll, a tetőn keresztül tud elszökni a legkönnyebben.

Egy megfelelően szigetelt tetővel azonban fűtés számlánk akár a töredéke is lehet az eddigieknek.

Tehát, a fent említettek tükrében már biztosak lehetünk benne, hogy hiába tűnik költségesnek és hosszadalmasnak a tetőfelújítás, nem szabad halogatni, hiszen, ha túl későn vágunk bele, abból akár nagyobb baj is lehet.

Hallottál már a könnyű szerkezetes tetőkről?

Valamikor a 90-es években rendkívül nagy divatja volt a zsindelynek, de azóta újra divatba jött a cserép, és egyre kevesebbszer látni úgynevezett bitumenes lemezzel fedett tetőket. Az oka ennek kizárólag a divat, hiszen a zsindelytető az egyik legköltséghatékonyabb, leggyorsabb és egyben legjobban szigetelő tető burkoló anyag.

Nem kell súlyos költségekkel számolnod ezzel a tetővel, sem a felhasznált anyagokat, sem pedig a munkaköltséget illetően. Ha olyan megoldást keresel, ami relatíve olcsó, de minőségileg is megfelelő, ez lesz a legjobb választás neked.

Hogyan is történik egy cseréptető könnyű tetőre cserélése?

Miután eltávolították a cserepeket, megtörténik a tetőszerkezet megvizsgálása.

A módszer nagy előnye, hogy mivel a tető könnyű, így szinte akár milyen szerkezetre könnyedén feltehető lehet. 

A lécek szintezése után, az immáron egyenes felületre OSB lapok kerülnek felerősítésre, és erre ragasztják rá a bitumenes lemezeket. A szerkezet teljességgel fagy és víz álló, ellenáll a legkeményebb jégesőnek is, és az UV sugárzás sem tud komolyabb károkat tenni benne.

Ha szeretnénk, hogy tetőnk még jobban szigeteljen, lehetőség van úgynevezett dupla OSB réteg alkalmazására is, ahol a két réteg közé üveggyapot kerül, így a meleg a tetőn keresztül nem fog tudni szökni.

A végeredmény egy szuper könnyű, ám de annál jobban szigetelő tető, ami ráadásul még szép is.

A zsindely elérhető számtalan mintázatban és színben.

Most már láthatod, hogy a könnyű tető egy rendkívül jó megoldás, ha a tető felújításáról van szó, már csak az a feladat, hogy jól válaszd ki a kivitelező csapatot.

A tetőző egy 20 éves szakmai múlttal rendelkező vállalkozás, már több, mint 2.500+ tetőt újítottak fel ezzel a módszerrel.

Nem csak profizmusuk és széles körű szól mellettük, hanem az is, hogy a csapat a tetők felújítását teljeskörűen elvégzi, mellettük nincs szükség más szakemberre.

A munkához szükséges minden anyagot beszereznek számodra, így neked semmivel sem kell törődnöd, ők tényleg mindent elvégeznek.

Akkor sem kell aggódnod, ha már nagyon sürgős lenne a felújítás, de még nem áll rendelkezésedre a teljes szükséges összeg.
Náluk a tetőfedés, tetőfelújítás költségét kamat mentes részletre is törlesztheted.

Nem számít, hogy az ország melyik pontján élsz, a Tetőzőt bátran keresheted elérhetőségein, telefonon, e-mailben, vagy az oldalon található űrlap kitöltésével.

Kérj árajánlatot bátran, és élvezd a tökéletes, új, jól szigetelő és stabil tetődet! >>>www.tetozo.hu